Sona geldik, aldatıldığımı öğrendim.

Ohhh iyi olmuş ona adi pislik Allah ayağına dolamış işte sap gibi kaldın bakalım adi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohhhh çok güzel olmuş. Beter olsun. Öğrencilerinin inceliği de ayri bi guzel. Maşallah onlara

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Size bir olay anlatayım. Elemanın biri iki kızla birden çıkıyordu. Onlarla öyle uluorta gezmezdi, genelde hep kuytu veya bilinmedik yerlerde takılırdı. Bir gün 1. kız ona ille kordonda gezelim demiş, o da kıramamış. Kordonda gezerken bir bakıyorlar karşıdan 2. kız geliyor. Eleman hemen diyor ki yanındaki 1. kıza 'A, bak, benim kuzen geliyor, dur çağırayım da sizi tanıştırayım' ve gidiyor 2. kızın yanına. Ona da diyor ki, 'Selam, biz de kuzenle geziyorduk, gel tanıştırayım sizi'. 1. kızın yanına dönüyorlar, eleman ortaya konuşuyor, 'Çağla, kuzen, Ebru'. Kızlar selamlaşıyorlar, tam bir şeyler dönecekken eleman 1. kızın elinden tutup 'Biz de gidiyorduk, sonra görüşürüz' diyor ve oradan ayrılıyorlar. Sonuç, sonra kızlardan teker teker ayrılmış kendisi, başka kızlar bulmuş, kimsenin ruhu bile duymadı, biz de arkadaşlarla karışmadık, kızları şahsen tanımıyorduk, arada kalmayalım dedik.

Ben eşime çok güveniyorum ama o kadar imkansız durumlar okudum ki korkmaya başladım [/QUOTE]

İnsan ister istemez acaba mı diyo malesef

Benim yanımda da telde konuşurdu hiç dışarı ses gelmezdi. Telefonda da erkek adıyla kayıtlıydı. Biz de erkek sohbeti diye hiç kulağımızı telefona dayamazdık ablamla sohbet ederdik. En son artık bu akıllı güya erkek arkadaşım dediği kişiye teli kapatırken ingilizce balım, seni seviyorum diyene kadar hala aklımızın ucuna gelmiyodu. Öyle dediğini duyunca ben, erkek arkadaşına niye teli kapatırken seni seviyorum diyosun ya ahaha demiştim
Hatta aldattı diye ablam ayrıldığında beni arayıp ablanla konuş günahımı alıyo dediğinde ben bunu demiştim o da pişkin pişkin okulda size ingilizce öğretmediler mi ı love younun bisürü anlamı var alla alla diye atarlanmıştı

Çevrendeki insanlar ne güzelmiş, ne iyi insanlarmış inşallah onların desteğiyle çabucak atlatacaksın bu günleri...

Öncelikle çok geçmiş olsun , Allah yardımcınız olsun çok zor bir süreç inşallah en hafif yarayla kurtulursunuz. Benimde bir arkadaşım vardı onun da sevgilisi telefon saklıyordu bir gün telefonunu eline geçirmiş ve rehberde aşkım Tuğba, birtanem şeyma diye kaydetmişti onu hatırladım . Karaktersizler işte .

Şok oldum önceki konunuda okumuştum ama farkında değildim siz olduğunuzun şimdi anladım. Ay valla paranoyaklaştım. Kk yüzünden geceleri nişanlımın beni aldattığını daha doğrusu kızların buna musallat olduğunu görüyorum. Offf şerefsizlik çok adice bişeydir dua etki bi iki sene daha geçirmedin onla.

Çok üzülmüş incinmişsindir , ne kadar zamanın geçse de böyle birinden sıyrıldığın için çok şanslıymışssın , niceleri bilmeden evleniyor, yuvaları dağılıyor. Allah sabır versin. Mutsuz görünme öyle bir pislikten arındığın için mutlu ol. Ona hele üzgün asla görünme derim ben. Okulda filan da gül sohbet et. O kahrolsun , rezil insan.

Vayyyy müdür yardmcisida tüm okulun önünde rezil etmiş. Bravo adama

O rezil olunca acım diner sanmıştım. Bu olaydan sonra içimde sevgi kalmaz sandım. Affetmek bile geçiyor aklımdan. Rabbim korusun beni. Kendimden iğreniyorum o adama nasıl sevgim var içimde diye. Canım yanıyor, uyku yemek yok bana 3 gündür. Kimseye anlatamıyorum annem bile sen karaktersizsin dedi bana. Benim günahım ne peki. Sevmiştim, aldattı beni. Ve ben bunu görüp de hala içimde sevgi hissediyorum nefret ediyorum kendimden. Dua edin bana içimdeki bu şerefsiz sevgi de tarifsiz acı da hemen bitsin.

vay arkadaş ya ne adi herifler var kendimi zor tutuyorum yani ağzımı açıp kötü söz söylememek için ama bunların üzerinde türlü işkenceler yapabilirim. Bu ne ya kadını kendine bağımlı sanmak canı ne isterse yapmak. Bence o karaktersiz için artık üzülmeye bile değmez. At aklından kalbinden zor olacak biliyorum ama unutma kimseyle var olmadın kimseyle de yok olmazsın .. net!!!

Allah askina nasil dost olsunlar sizinkide laf kicina tekmeyi ikisde basabilr ama dost olmazlar o kadarda degil

Allah askina nasil dost olsunlar sizinkide laf kicina tekmeyi ikisde basabilr ama dost olmazlar o kadarda degil

Git dost ol mu demisim?
Neden bu kadar celallendiniz anlayamadim. Gayet gulumseyerek o cocugun dusecegi duruma istinaden yazmisim.
Konu sahibi o kiz icin bir donum noktasi olabilir, acikcasi bana boyle bir uyariyi yapan kisiye ne kadar tesekkur etsem az diye dusunur hatta onu tanimak isterdim.

Ayrica olmayacak sey de degil, daha sonradan tanistigim biriyle samimiolup gecmisimizdeki kisilerden bahsederken ikimizi de aldatan kisinin ayni oldugunu farkedip gulup gecmistik. Artik birbirimizden kiskanacak kadar degerli biri degildi cunku. Hatta ogrendikten sonra daha da yakinlasmistik, hala da gorusuyoruz.
"Laf" da olsa "o kadar da" olabiliyormus demek ki.

Siz kendi bireysel hayatinizda gorusursunuz veya gorusmezsiniz, bu da sizin tercihiniz, sizi ilgilendirir.

sadece yuh diyorum 5 senelik sevgilisi var ve hiççaktırmıyor maşallah oyunculara taş çıkarır

Hissettiklerin normal...Güven duyduğun,sevdiğin adama yakıştırmak istemiyorsun bu olanları.

Başka şeylerle uğraş.Arkadaşlarınla gez,sinemaya git,hayatında yenilikler yap,kitap oku,kursa yazıl falan....:44:

Ve tabi bolca dua...Allah inşallah tez zamanda kalbini soğutur.

Biz olmustuk hatta o kiz su an cok yakin arkadasimdir. Hatta eski sevgilim yuzunden birbirimize girmistik konusmamistik iki yil sonrasinda cok dalgasini gecmistik

Kadınlar hisseder..
Bende bazı şeyleri hissederim..

ALLAH yardımcınız olsun

Niye dost olamazlar? Bunun adına medeniyet deniyor bizim ülkede pek yaygın olmasada..ikisi içinde artık bitmiş biri aralarınde ne sorun teşkil edebilir..bir süre sonra unuturlar gider yıllar sonrada gülerler

Yuh yani. Agzim acik okudum resmen. Bukadar profesyonel oyunculukla oskar alir bu adam. Allahtan evlilik falan olmamis beterin beteri vardir.

Ilk gun hissettigin huzur da, su an hissettigin aci da normal. Cunku bitti ve sen herseyi ogrendin. Bunun huzuru var. Sonra yasadiklarinizi, sevgini, emegini hatirladin. Elbette uzuleceksn, aglayacaksn. Ben olsam affetmezdim ama ates dustugu yeri yakar, senin yerinde olmadan ne hissedilir bilemiyosun. Sana bunca yalani yakistiran bir adama tekrar sans verme derim. Allah yardimcin olsun.

Ilk gun hissettigin huzur da, su an hissettigin aci da normal. Cunku bitti ve sen herseyi ogrendin. Bunun huzuru var. Sonra yasadiklarinizi, sevgini, emegini hatirladin. Elbette uzuleceksn, aglayacaksn. Ben olsam affetmezdim ama ates dustugu yeri yakar, senin yerinde olmadan ne hissedilir bilemiyosun. Sana bunca yalani yakistiran bir adama tekrar sans verme derim. Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…