AminHakkınızda hayırlısı olsun
Kal demediği gibi çantamı aradı altınları çalıp gitme diye. Zaten koca düğünde 4 bilezik 6 çeyrek taktılarHakkinda hayirlisi buymus demek ki..
Esin kal demediyse durmanin bi anlami yok.
İnşallah öyledr. Allah pişman etmesinBosanmak hayatin Sonu degil aksine baslangic icin bir firsattir
Evet akılsız ondam etkilenmese böyle olmaz. Perşembe evden ayrıldım. Cuma okuluma geldi eve geldi ağladı yalvardı canımı al daha iyi beni bırakma vs. C.tesi başladı gitmek isteyenin yolu kalmak isteyenin yeri hazır gelirsen gel diyeZaten kaynanan oglum ya biz ya karin demisti esine ben seni bi daha evlendiririm falan..
Arkadasim esinde dahil onlar seni gozden cikarmis.. Oglunun kanina fikrine girmis belli ki cokta yapacak bisey yok yarin bigun pisman olur da is isten gecer..
Yazıklar olsunKal demediği gibi çantamı aradı altınları çalıp gitme diye. Zaten koca düğünde 4 bilezik 6 çeyrek taktılar
Yazıklar olsun bu kadar düşmüş eşiniz kal diyeceği yerde sizin çantanızı arıyor terbiyesiz adam boşverim kurtulmuşsunızKal demediği gibi çantamı aradı altınları çalıp gitme diye. Zaten koca düğünde 4 bilezik 6 çeyrek taktılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?