Sona geldik

LaTahzenn

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
51
19
88
Daha önce yazmştm kızlar. Kaynanamla olan tartışmamı kaynana belası başlığıyla. Ve sonunda başardı babamın evine döndüm. Bitiyor evliliğim...

Geldi ama evde hiç konuşmadı benimle. Ailemle bu durumdayken artık sana yaklaşmamı gülmemi bekleme dedi. Ne zaman yanına yaklaşmak istesem bahanelerle yanından itti dayanamadım geldim baba evine. Birgün geldi salya sümük ağladı ve dünde yoluna taş koyan yok mahkemeye git dedi

Zaten kaynanan oglum ya biz ya karin demisti esine ben seni bi daha evlendiririm falan..

Arkadasim esinde dahil onlar seni gozden cikarmis.. Oglunun kanina fikrine girmis belli ki cokta yapacak bisey yok yarin bigun pisman olur da is isten gecer..

Zaten kaynanan oglum ya biz ya karin demisti esine ben seni bi daha evlendiririm falan..

Arkadasim esinde dahil onlar seni gozden cikarmis.. Oglunun kanina fikrine girmis belli ki cokta yapacak bisey yok yarin bigun pisman olur da is isten gecer..
Evet akılsız ondam etkilenmese böyle olmaz. Perşembe evden ayrıldım. Cuma okuluma geldi eve geldi ağladı yalvardı canımı al daha iyi beni bırakma vs. C.tesi başladı gitmek isteyenin yolu kalmak isteyenin yeri hazır gelirsen gel diye

Eski konunuzu da okudum. Bildiğin çocukla evlenmişsiniz, anasının dizinin dibinde otursaymış madem. Kaynana da ağır terbiyesiz, elbette ki öyle bir kadına saygı gösterilemez. Daha 2 aylık evliymişsiniz ama boşanma nasıl olur bilemiyorum, benim bildiğim 1 yıl mı 6 ay mı ne dolmadan anlaşmalı boşanamıyorsunuz. Kesin bilmiyorum ama tabi. Ben böyle bir adama daha da eşim demezdim, ailecek çok terbiyesiz ve saygısızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…