Sona geldik

Altınlar kadının hakkıdır, ister kız tarafı ister erkek tarafı taksın yargıtayın bu konuyla ilgili örnek kararı var
Eğer boşanırsanız altınları talep edin.
İnanın altınlarında gözüm yok onların olsun meğer düğünden önce anası 30 reşadiye yapmş hep boşatma düşüncesi olduğu için takmamış. Onları da taksın gözüm yok

Kal demediği gibi çantamı aradı altınları çalıp gitme diye. Zaten koca düğünde 4 bilezik 6 çeyrek taktılar
Şu mevzudan sonra barışmayı dusunmen hata olur . Üstüne kayinvalidenin tavrı var tabi .. anası demiş ya, oğlumu tekrar evlendiririm , adam yeni heyecanlar peşinde .altınlar da yenisine lazım olur ..alır gidersin ,bir daha masraf. .aaa yapma böyle şeyler ,adam haklı ..altın dünyanın parası ..

Normalde Güler yüzlü davranışınız ama son gün davranmayışınız yüzünden mi bitiyor evlilik. Ben pek bir şey anlamadım. Hayırlısı olsun. Boşanınca mal falan mı alacaklar sizden yani normal bir durum gibi gelmedi bana

Ayrıca o altınlar zaten sizin dava açıp alabilirsiniz bile. Ne iğrenç zihniyetli insanlar var sabah sabah midem bulandı

Allah yardımcın olsun, bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun inşallah..

Bence seviosan ayrilma ewet sen esinin tarafiyla bi daha görüşme ama o gitsin gorussun ailesi silemez ama sendende gorusmeni talep etmemek sana hicbi olumsuzluğu yasatmamak sartiyla seni kabul ederse ben barisin derim ama burda is tamamen esine kalio

Z
istemezsen gitme diyor zaten. Çok seviyorm ayrılamıyorm da yoksa mahkemeye hemen gidecektm

Z
istemezsen gitme diyor zaten. Çok seviyorm ayrılamıyorm da yoksa mahkemeye hemen gidecektm
E tamam gitme sende ailesine gorusme sadece kendisi gorussun ve ailesiyle ilgili olumlu olumsuz hicbiseyi yansitmasin ve evliligine karistirmasin sizde sayfayı kapatin onlari kesinlikle elestirmeyin esinize kotulemeyin evliliginize yolunuza bakin yuva bitirmek tekrar kurmak oyle basit olmuo

Kal demediği gibi çantamı aradı altınları çalıp gitme diye. Zaten koca düğünde 4 bilezik 6 çeyrek taktılar
Size bariz hırsız muamelesi yapmış sinirle yapılacak hareket falan da değil bahane olarak sunuluyorsa diye baştan belirteyim bugün şerefine yarın namusuna Ayrıca altınlar sizin gurur yapıp kimseye bırakmayın arkanızdan kimse ay ne kadar da gururlu demez. Tek çeyrek bile olsa hakkınızı alın.

Z
o çok sevdiğiniz yaşam formu sizi hiç sevmiyor "istemezsen gitme" derken git ama sorumluluğu ben almıyorum kendin gittin demek için.

Bazi erkeklere evlilik agir geliyor.. bekarken eve bagimli annenin her işi yapmasina aliskin tipler evlenincede bocaliyorlar. Bir arkadasimda bunlari yasadi yeni evlendiler ve her sabah kocasi ilk is sirayla annesi babasi ablasi ile goruntulu konusuyormus oyle rahatliyormus. Arkadasim tabi artik patladi bu duruma neyseki hemen cozum buldu. Bu asamada aileler suclu bence artik yeni hayatlari var ve mudahale etmemelri gerekiyor. Sizin esinizde daha alisamamis anlasilan.. ins kotu sonuclanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…