Bu bdv dediginiz yer nereai ikinci sit le varmia bi adres tarif edin hele
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu bdv dediginiz yer nereai ikinci sit le varmia bi adres tarif edin hele
Bende çocugumun kendimin fotosunu paylaşanlardanım
çünkü çogu yakın arkadaşım şehir dışında ve ne yaptığımı merak ediyorlar
çocugumu merak ediyorlar
haricinde kocişle kahvem,koçişle yürüyüşdeyim,kahvaltım,öglen yemegim onları paylaşmam yaneee
yer yer bildirim yapanlara da fena uyuz oluyorum arada yapsalar ok de
dk başı zırrrtt şurdayım zırrttt burdayım
valla korkuyorum yakında tuvalette s.çıyorum diye bildirim yapacaklar
kim oben tanımıyorum eksik kalamıcam
cute sen de çocuğuna çok düşkün bir annesin..bak ne diyosun ,çocuksuz da gidilmeli ama ben yapamıyorum..genelde çalışan annelerin sorunu budur zaten..:):) çocuğumuza yeterince vakit ayıramıyoruz gibi geliyor daima..
ben yapmaya çalışıyorum,kendime vakit ayırmaya çalışıyorum,psikolojim yerine geliyor,böylece oğlumla daha kaliteli vakit geçiriyorum..her zaman oluyor mu tabii ki hayır ama 15-20 günde bir 2-3 saat yapmaya çalışıyorum..
2 günlüğüne falan kısa tatile de gittik eşimle oğlumu anneme bırakıp..
mesela sen oğlumsuz tatile gitmem diyosun,ben sana saygı duyarım..sen de ben oğlumsuz 2 gün gidiyorum diyince saygı duyarsın tahmin ediyorum..
bu durum ne seni mükemmel anne ne beni kötü anne yapar..benim uyuz olduğum anneliğin sorgulanması sadece...
elenora orda sıkıntı yok aslında...çoğumuz ailemizden uzağız vs.. kendimizle ilgili güzel şeyleri paylaşabiliriz...
annelikle alakalı örnekmi verildi .göremedim q....:26:
cute sen de çocuğuna çok düşkün bir annesin..bak ne diyosun ,çocuksuz da gidilmeli ama ben yapamıyorum..genelde çalışan annelerin sorunu budur zaten..:):) çocuğumuza yeterince vakit ayıramıyoruz gibi geliyor daima..
ben yapmaya çalışıyorum,kendime vakit ayırmaya çalışıyorum,psikolojim yerine geliyor,böylece oğlumla daha kaliteli vakit geçiriyorum..her zaman oluyor mu tabii ki hayır ama 15-20 günde bir 2-3 saat yapmaya çalışıyorum..
2 günlüğüne falan kısa tatile de gittik eşimle oğlumu anneme bırakıp..
mesela sen oğlumsuz tatile gitmem diyosun,ben sana saygı duyarım..sen de ben oğlumsuz 2 gün gidiyorum diyince saygı duyarsın tahmin ediyorum..
bu durum ne seni mükemmel anne ne beni kötü anne yapar..benim uyuz olduğum anneliğin sorgulanması sadece...
Şurda eleştirenlerin bir coğu eleştirdikleri şeyi yapmıyorsa ben de elmayra değilim.
Cocuk fotografını eleştiren cocuğu olduğunda aynısını yapacak, harika bir hediye aldığında onu fotograflayıp koymak isteyecek vs vs.
Yapmayın sunu, görmezden gelmek bu kadar mı zor?
Ama bence en büyük görgüsüz şeyma subaşı. Kadın metres hayatı yaşıyo ama havaalrı bi görseniz yarrabbim sanki o mertes değil adamın nikahlı karısı metresi
Dalga gecmwyn ya :)
Bence bu tamamen benim yaşadıklarımla ilgili
mesela bazen diyorumki çok param olsa önce üçümüz bir otele gideriz 1 hafta sonra oğlumu ucakla anneme bırakırım 1 hafta eşimle olur ama hem öyle bir imkan yok hemde bende onu yapacak yürek yok
tabiki yapanlara saygı duyuyorum bu şekilde laf söylemem anneliği sorgulamam
bazen alışverişe gitmek gerekiyor cocukla gidiyorum inan onuda rezil ediyorum arkamda kocaman cocuk bebek arabassına binmiyor , avm arabalarada bacak boyu sıgmıyor :) neyse onuda rezil ediyorum kendimide üzerimden tır geçmişcesine yoruyorum
ama cocuksuz gidiuyorum bir acele bir acele aklım orada cocuk görsem içime oturuyor sonra hemen geciyor o his sonra hemen bir daha başlıyor :)
o yüzden biz çözümü söyle bulduk annemi cagırıyoruz aksamları 9-10 gıbı arabamızda var sınemayamı gıdıyoruz gıdıyoruz veyahut caymı kahvemı ıcıcez sahıle ınıcez o saatten sonra donuyor pıyasa o sekılde donuyor kısmen daha rahat oluyorum
amatatil içinde ben butun gun dısarıdayım genede acılıyorum onun ıse ortamı kısıtlı bırde gıdıp gıdebılecegı bır yerden mahrum etmek ıstemıyorum sımdılık
evlendıgımızde bır balayına cıktık 3 gun agladım döndük :) kocamda böyle bıseyı teklıf etmez bana sanıyorum
Aslında bence orada da sıkıntı var. Şahsen ben facebook kullanmıyorum. Vardı başta sonra baktım sarmadı beni iptal ettim. Şehir dışında+ yurt dışında bir sürü arkadaşım var. Skype, mail, whatsapp bunlardan çok kolay haberleşip resim gönderebiliyoruz.
elmy örneklerin bazıları paylaşım sitelerinden verilidiğinden konu bu hale geldi..genel görgüsüzlükler asıl mesele
evet canım,çocuğunu"ona buna" bırakıp tatile gidip foto çekip koyanları eleştirmişler de...uyuz oluyormuş arkadaşlar,hatta anneliğinden de mi utanmıyorsun demişler...
yabancı ünlülerin intgramda paylaştığı açık fotoğraflara ne demeli çırılçıplak çekinip koyuolar iğrenç ötesiiiii.
Bu konuda yalnız değilsin cute.
Bir yüreksiz de benim..
Ama ben de biraz esnek olmayı isterdim bu konuda, elimde değil.
Bence bu tamamen benim yaşadıklarımla ilgili
mesela bazen diyorumki çok param olsa önce üçümüz bir otele gideriz 1 hafta sonra oğlumu ucakla anneme bırakırım 1 hafta eşimle olur ama hem öyle bir imkan yok hemde bende onu yapacak yürek yok
tabiki yapanlara saygı duyuyorum bu şekilde laf söylemem anneliği sorgulamam
bazen alışverişe gitmek gerekiyor cocukla gidiyorum inan onuda rezil ediyorum arkamda kocaman cocuk bebek arabassına binmiyor , avm arabalarada bacak boyu sıgmıyor :) neyse onuda rezil ediyorum kendimide üzerimden tır geçmişcesine yoruyorum
ama cocuksuz gidiuyorum bir acele bir acele aklım orada cocuk görsem içime oturuyor sonra hemen geciyor o his sonra hemen bir daha başlıyor :)
o yüzden biz çözümü söyle bulduk annemi cagırıyoruz aksamları 9-10 gıbı arabamızda var sınemayamı gıdıyoruz gıdıyoruz veyahut caymı kahvemı ıcıcez sahıle ınıcez o saatten sonra donuyor pıyasa o sekılde donuyor kısmen daha rahat oluyorum
amatatil içinde ben butun gun dısarıdayım genede acılıyorum onun ıse ortamı kısıtlı bırde gıdıp gıdebılecegı bır yerden mahrum etmek ıstemıyorum sımdılık
evlendıgımızde bır balayına cıktık 3 gun agladım döndük :) kocamda böyle bıseyı teklıf etmez bana sanıyorum
bu konuda aslında onları fazla yadırgamamak lazım. Çünkü herkes bildiği kültürü yaşıyor..Demi Moore Bruce W.ten boşandıktan sonra Demi, Bruce, Deminin sevgilisi, çocukları hep birlikte tatile gitmişlerdi.
Bizde olsa aynı karede olmak bile katliam nedeni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?