sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

Bu bdv dediginiz yer nereai ikinci sit le varmia bi adres tarif edin hele

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu bdv burası axeliacım Bir Derdim Var ın kısaltılmışı

Dalga gecmwyn ya :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

elenora orda sıkıntı yok aslında...çoğumuz ailemizden uzağız vs.. kendimizle ilgili güzel şeyleri paylaşabiliriz...

annelikle alakalı örnekmi verildi .göremedim q....:26:

elenora orda sıkıntı yok aslında...çoğumuz ailemizden uzağız vs.. kendimizle ilgili güzel şeyleri paylaşabiliriz...

Aslında bence orada da sıkıntı var. Şahsen ben facebook kullanmıyorum. Vardı başta sonra baktım sarmadı beni iptal ettim. Şehir dışında+ yurt dışında bir sürü arkadaşım var. Skype, mail, whatsapp bunlardan çok kolay haberleşip resim gönderebiliyoruz.

annelikle alakalı örnekmi verildi .göremedim q....:26:

evet canım,çocuğunu"ona buna" bırakıp tatile gidip foto çekip koyanları eleştirmişler de...uyuz oluyormuş arkadaşlar,hatta anneliğinden de mi utanmıyorsun demişler...

Bence bu tamamen benim yaşadıklarımla ilgili
mesela bazen diyorumki çok param olsa önce üçümüz bir otele gideriz 1 hafta sonra oğlumu ucakla anneme bırakırım 1 hafta eşimle olur ama hem öyle bir imkan yok hemde bende onu yapacak yürek yok
tabiki yapanlara saygı duyuyorum bu şekilde laf söylemem anneliği sorgulamam

bazen alışverişe gitmek gerekiyor cocukla gidiyorum inan onuda rezil ediyorum arkamda kocaman cocuk bebek arabassına binmiyor , avm arabalarada bacak boyu sıgmıyor :) neyse onuda rezil ediyorum kendimide üzerimden tır geçmişcesine yoruyorum
ama cocuksuz gidiuyorum bir acele bir acele aklım orada cocuk görsem içime oturuyor sonra hemen geciyor o his sonra hemen bir daha başlıyor :)
o yüzden biz çözümü söyle bulduk annemi cagırıyoruz aksamları 9-10 gıbı arabamızda var sınemayamı gıdıyoruz gıdıyoruz veyahut caymı kahvemı ıcıcez sahıle ınıcez o saatten sonra donuyor pıyasa o sekılde donuyor kısmen daha rahat oluyorum
amatatil içinde ben butun gun dısarıdayım genede acılıyorum onun ıse ortamı kısıtlı bırde gıdıp gıdebılecegı bır yerden mahrum etmek ıstemıyorum sımdılık
evlendıgımızde bır balayına cıktık 3 gun agladım döndük :) kocamda böyle bıseyı teklıf etmez bana sanıyorum

elmy örneklerin bazıları paylaşım sitelerinden verilidiğinden konu bu hale geldi..genel görgüsüzlükler asıl mesele

Ama bence en büyük görgüsüz şeyma subaşı. Kadın metres hayatı yaşıyo ama havaalrı bi görseniz yarrabbim sanki o mertes değil adamın nikahlı karısı metresi

yabancı ünlülerin intgramda paylaştığı açık fotoğraflara ne demeli çırılçıplak çekinip koyuolar iğrenç ötesiiiii.

Son düzenleme:

Bu konuda yalnız değilsin cute.
Bir yüreksiz de benim..
Ama ben de biraz esnek olmayı isterdim bu konuda, elimde değil.

benimde vardı kapadım...aslında görgüsüzlüğün ulu orta yapılması garip.çok güzel bi hediyemi aldım eşimden.ben bunu çok samimi bi kaç arkadaşımla paylaşırım.....ama tutupta tanımadığım insanların gözüne sokmam

evet canım,çocuğunu"ona buna" bırakıp tatile gidip foto çekip koyanları eleştirmişler de...uyuz oluyormuş arkadaşlar,hatta anneliğinden de mi utanmıyorsun demişler...

owwww ağır olmuş..

yabancı ünlülerin intgramda paylaştığı açık fotoğraflara ne demeli çırılçıplak çekinip koyuolar iğrenç ötesiiiii.

bu konuda aslında onları fazla yadırgamamak lazım. Çünkü herkes bildiği kültürü yaşıyor..Demi Moore Bruce W.’ten boşandıktan sonra Demi, Bruce, Demi’nin sevgilisi, çocukları hep birlikte tatile gitmişlerdi.
Bizde olsa aynı karede olmak bile katliam nedeni.

Bu konuda yalnız değilsin cute.
Bir yüreksiz de benim..
Ama ben de biraz esnek olmayı isterdim bu konuda, elimde değil.

buarada 3 dedim ya genel bir kavram değil 3 gün agladım 3.gün aksamı yola cıktık :)

yıne bır akrabamız var cuma aksamları cocugu evıne almıyor mesela gezmeye gıdıyolar veya evde toplanıyorlar onunla konusunca evet ya dıyorum mantıklı gayet tabı kızlarını bırakıyorlar sureklı yanlarına almıyorlar kendısıde kcoasıda bu durumdan cok memnun
ama ben yapamıyorum

evet cute daha önce de konuşmuştuk seninle bu konuyu:)genel çalışan anne sıkıntısı olsa da snein geçmişte yaşadıklarından dolayı bi parça daha fazla :):)
inan benzer durumları ben de yaşıyorum,bırakıp gitsem içim elvermiyor,bırakmasam,çıktığıma pişman oluyorum :):)
ama şuna inaıyorum kendi ruh sağlığımız iyi olmazsa neşemiz keyfimiz vs,onlarlla ne kadar güzel vakit geçirebilirizne verebiliriz ki..10 sefer aklımdan geçiyosa 1 sefer bırakıyorum,ama yapmaya çalışıyorum ben..bi ara kuaföre bile sürüklüyodum oğlumu,beni ananenme bırak ne işim avr kadın berberinde dedi bana hahahhahah

katılıyorum bu yoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…