Şurda eleştirenlerin bir coğu eleştirdikleri şeyi yapmıyorsa ben de elmayra değilim.
Cocuk fotografını eleştiren cocuğu olduğunda aynısını yapacak, harika bir hediye aldığında onu fotograflayıp koymak isteyecek vs vs.
Yapmayın sunu, görmezden gelmek bu kadar mı zor?
Ay benimde nişanlım bana hafat sonu balon almıştışimdi aklıma geldi bende face ye koydum ama benim ki çok masumane altın bilezik koymadım sonuçta dimi ama alt tarafı balon
gelın benı soyun demek ıstıyor galıba gorumcenız :)
Az önce bende yazdım mesela koymasınlar demiyorumda absürd olunca gülüyoruz. Mesela hafta sonu sevgilim bana balon aldı 10 tl bişey yani onun fotografını koydum ama mesela doğum günümde yarım aştın almıştı onu çekip koymadımbundan bahsediyorum ben
Arkadaşım forsquare de chenkn yapıyor yok bornava da yok alsancak ta başka bir arkadaşım arattırdım evdeyim kızım çıkamam bir yere demişAslında bu tip insanlara gıcık olmuyorum,aksine gülecek malzeme çıkıyor
evet çocuklar da gezdirilmeli ufku açılmalı ama insanlar da bazen kendine ve eşine vakit ayırabilmeli...
Bu kimseyi kötü anne yapmaz...
Ayrıca anlamadığım siz bunu tercih etmiyor olabilrsiniz,her yere çocuklarınızla gitmek istiyor olabilrsiniz ancak neden tercih etmeyen anneleri yargılıyorsunuz anlayamıyorum..kaldıramıyorum yazmışsınız,sizinle ilgisi yok ki zaten..anne çocuk arasında bir konu..
Replik urunleri orji diye gosterip daha sonrada bit pazarinda 5liraya minnet edip satan tipler var .:)
arkadasim madem durumun iyi eskilerinide ver ihtiyaci olanlarada onlarda sevinsin
ama tabi burda 5 urun satsa disaridan en basit bir butikden 25 liraya tshirt alip bize ucuz hava basan insanlar
cidden felaket komediler
burdada oyle bir maskot var mesela○○○:):)
Ay benimde nişanlım bana hafat sonu balon almıştışimdi aklıma geldi bende face ye koydum ama benim ki çok masumane altın bilezik koymadım sonuçta dimi ama alt tarafı balon
Ahahahahahah hemen üstüne yazdığım mesajı oku
benim anlatmak istediğim aslında daha çok gidilen yer ilginç yemek vs değildi....adam çıkıyor pijamasını paylaşıyor eşinin aldığı seti paylaşıyor....bunun adı nedir onu sormak istiyorum tabikide herkes özgür istediğini paylaşmakta....paylaşır yada paylaşılamaz demiyorum sizce bunun adı nedir diyorum
ama bence kk da o kocacıklı kadını bilmeyen pek yoktur kizaten oda bilerek koyuyor resimleri
ayaklarrıma konuşun diyosunn
bdv mi gideceksin ?Bu bdv dediginiz yer nereai ikinci sit le varmia bi adres tarif edin hele
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahahhah bnolcak canıım bi balondaan
benim doğum günümde nişanlım pasta almıştı bende onu paylaşmıştım bi de gezmeye gidersek işte buyaka ya falan oralarda etiketliorum
hamileler mesela face yazıyorlar yaa şunu canım çekti bunu canım çekti falan onlara çok özeniorum been
haa bi de balayına gidecekleri zaman havaalanında etiketliyorlar "biz balayına gidiyoruz" diye buna da özeniyorum hee
Bizde tabiki cocugu arada bırakıp bır yerlere gıdıyoruz
bırakın fotograf cekmeyı ben oyle bır zıdan yapıyorumkı yedıgım bogazımdan asagı ınmıyor tıkanıyor sankı
cocukla gıtsem o ortamda rahat vermıyor
bır asamadım kendımı
ama esede vakıt ayırmak gerektıgıne ınanıyorum
fakat ben kendı adıma bır tatılı cocugumsuz dusunemem
Onun kocası elinden gelde onu e....şek pazarında satar eminim ellemeyin garibi ezikliğini tatmin etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?