sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

Replik urunleri orji diye gosterip daha sonrada bit pazarinda 5liraya minnet edip satan tipler var .:)
arkadasim madem durumun iyi eskilerinide ver ihtiyaci olanlarada onlarda sevinsin
ama tabi burda 5 urun satsa disaridan en basit bir butikden 25 liraya tshirt alip bize ucuz hava basan insanlar
cidden felaket komediler
burdada oyle bir maskot var mesela○○○:):)

Az önce bende yazdım mesela koymasınlar demiyorumda absürd olunca gülüyoruz. Mesela hafta sonu sevgilim bana balon aldı 10 tl bişey yani onun fotografını koydum ama mesela doğum günümde yarım aştın almıştı onu çekip koymadım bundan bahsediyorum ben

Ay benimde nişanlım bana hafat sonu balon almıştı şimdi aklıma geldi bende face ye koydum ama benim ki çok masumane altın bilezik koymadım sonuçta dimi ama alt tarafı balon

gelın benı soyun demek ıstıyor galıba gorumcenız :)

Anladım ben seni görümcenin bilezikler komik gerçekten ama yemek fotosu kahve fotosunu falan cok görecek zamanları aşmış olduğumuzu düşünüyordum

katılıyorum
özellikle biz çalışan anneler arada eşimizle başbaşa bişiler yapmak istememiz,
evladımızı sevmediğimiz anlamına gelmezki...
çoçuğun yeri ayrı eşin yeri ayrı
ben kızıma çok ilgili bir anneyim aksine
ama arada da eşimle bir iki saat kaçamak yapmak yalnız dolaşmak
hoşuma gidiyor kimse kusura bakmasın

Ay benimde nişanlım bana hafat sonu balon almıştı şimdi aklıma geldi bende face ye koydum ama benim ki çok masumane altın bilezik koymadım sonuçta dimi ama alt tarafı balon

Ahahahahahah hemen üstüne yazdığım mesajı oku

Ahahhah bnolcak canıım bi balondaan

benim doğum günümde nişanlım pasta almıştı bende onu paylaşmıştım bi de gezmeye gidersek işte buyaka ya falan oralarda etiketliorum

hamileler mesela face yazıyorlar yaa şunu canım çekti bunu canım çekti falan onlara çok özeniorum been

haa bi de balayına gidecekleri zaman havaalanında etiketliyorlar "biz balayına gidiyoruz" diye buna da özeniyorum hee

Bizde tabiki cocugu arada bırakıp bır yerlere gıdıyoruz
bırakın fotograf cekmeyı ben oyle bır vicdan yapıyorumkı yedıgım bogazımdan asagı ınmıyor tıkanıyor sankı
cocukla gıtsem o ortamda rahat vermıyor
bır asamadım kendımı

ama esede vakıt ayırmak gerektıgıne ınanıyorum
fakat ben kendı adıma bır tatılı cocugumsuz dusunemem

Son düzenleme:
Ben bunun adına duyarsızlık diyorum ve bu kişiler için üzülüyorum.
Sıkıntısını gideremeyeceği, sorununu çözemeyeceği insanlara bırak yardım etmeyi/etmeye çalışmayı tam tersine o insanların yoksunluğunu yüzüne yüzüne vuran duyarsızlardır.
Alan var alamayan var, gezen var gezemeyen var, giden var gidemeyen var, olan var olmayan var.
Sen sırf egonun, havanın adına paylaşımcılık diyorsan bir de çıkar ben de senin zihniyetine tüküreyim der.

Bu bdv dediginiz yer nereai ikinci sit le varmia bi adres tarif edin hele

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunun adina acikca gorgusuzluk diyoruz sonradan gormeler daha cok yapiyor bunu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende çocugumun kendimin fotosunu paylaşanlardanım
çünkü çogu yakın arkadaşım şehir dışında ve ne yaptığımı merak ediyorlar
çocugumu merak ediyorlar
haricinde kocişle kahvem,koçişle yürüyüşdeyim,kahvaltım,öglen yemegim onları paylaşmam yaneee
yer yer bildirim yapanlara da fena uyuz oluyorum arada yapsalar ok de
dk başı zırrrtt şurdayım zırrttt burdayım
valla korkuyorum yakında tuvalette s.çıyorum diye bildirim yapacaklar

konu çok hoşmuş :)

gerçektende öyle mutfaklar geçildi artık yatak odalarını bile görüyoruz milletin :)

Ama bence en büyük görgüsüz şeyma subaşı. Kadın metres hayatı yaşıyo ama havaalrı bi görseniz yarrabbim sanki o mertes değil adamın nikahlı karısı metresi

cute sen de çocuğuna çok düşkün bir annesin..bak ne diyosun ,çocuksuz da gidilmeli ama ben yapamıyorum..genelde çalışan annelerin sorunu budur zaten..:):) çocuğumuza yeterince vakit ayıramıyoruz gibi geliyor daima..
ben yapmaya çalışıyorum,kendime vakit ayırmaya çalışıyorum,psikolojim yerine geliyor,böylece oğlumla daha kaliteli vakit geçiriyorum..her zaman oluyor mu tabii ki hayır ama 15-20 günde bir 2-3 saat yapmaya çalışıyorum..
2 günlüğüne falan kısa tatile de gittik eşimle oğlumu anneme bırakıp..
mesela sen oğlumsuz tatile gitmem diyosun,ben sana saygı duyarım..sen de ben oğlumsuz 2 gün gidiyorum diyince saygı duyarsın tahmin ediyorum..
bu durum ne seni mükemmel anne ne beni kötü anne yapar..benim uyuz olduğum anneliğin sorgulanması sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…