bende ona çok gülüyorum hadi facebook isntagram neyse dee buraya albüm yapmak nedir arkadaş
ne amaçla yani
Şimdi bir tane gördüm mesela kocacıktan hediyeler yazmış yani ben bunun samimiyetne inanmıyorum kimse kusura bakmasın. Ayrıca kocacık ne ya
Şimdi isim vermiş gibi oldum belki banlanabilirim ama bıktım artık albümler kısmını ne zaman açsam bu kadın ve kocacığını görmekten
ama bence kk da o kocacıklı kadını bilmeyen pek yoktur kizaten oda bilerek koyuyor resimleri
ayaklarrıma konuşun diyosunn
Şimdi bir tane gördüm mesela kocacıktan hediyeler yazmış yani ben bunun samimiyetne inanmıyorum kimse kusura bakmasın. Ayrıca kocacık ne ya
Şimdi isim vermiş gibi oldum belki banlanabilirim ama bıktım artık albümler kısmını ne zaman açsam bu kadın ve kocacığını görmekten
Ya özelden yazsana kim merak ettim bak
ben çocuğunu ona buna bırakıp böle bi yerelere gidip gezen bide utanmadan paylaşan insanlara uyuz oluorum.anneliğinden demi utanmıosun.zaten kendinden utanmıosunda..
Eneeeem buyuk kayip :)))
ben çocuğunu ona buna bırakıp böle bi yerelere gidip gezen bide utanmadan paylaşan insanlara uyuz oluorum.anneliğinden demi utanmıosun.zaten kendinden utanmıosunda..
Cocuklu insanlarin cocuksuz gezmelerini ben de hic kaldiramiyorum. Cocuk bambaska bir sey cocuga gore insanin gezdigi yerleri degistirmesi onu gezdirmesi ufkunu acmasi lazim.
Çüş ya o ne oyle..hirsizlara yer bildirimi yapmis galibaHerşeyi bi yere kadar anlarım çünkü bende çok yer bildirimi yaparımyemeğmin resmini çekip koymam ama manzaralı bi yere gittiysek manzara resmini koyarım neyse geçen haftalarda face te dolanıyorum bi baktım görümcem sırf kolunu çekip koymuş kolundada 4 tane altın bilezik en kalınlarından şimdi bu na ne denir ki
bende geçen bir arkadaşa yazdım dedimki, şu pembe rujlu kocacıkından hediye alamadı galiba diye. Meğerse albüme girmediğimden görmüyormuşum
Çüş ya o ne oyle..hirsizlara yer bildirimi yapmis galiba
yer mekan bildirmek neyse de arkadaşlar bu hediyeleri habiree face atıyorlar yaa sinir oluyorum ben bunlara =)
sewgilimden hediye, kocişten hediyeler falan
hani bi de soyadlarından malikane kökşk yaratıyorlar yaa o da çok komik.. =))
"Öztürk Malikanesi" gibi gibi bunlarda çok komik oluoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?