sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

Benim anneme sorsanız oda kcoasını evde bırakıp bır yere adım atmaz
aksamları caya kahveye gıtmeye cok ımrenır ama kocasını bırakamaz
ben hamıleyken yattım malumunuz aksam oluyor babamı yatırana kadar evıne gıdıyordu yahu kadın kanıyorum gıtme ıhtıyacım var gıdıyor ben cat bı kanama gerı cagrıyoruz fılan :)
annemde babama cok duskun gercı annem bızede cok duskun ama babama cok deger verırı babamda aksam bır yere gıtmesıne ızın vermez

Ben de bu konuda fena saplantılıyım.
Eşim de kızıyor aslında ama gerçekten elimde değil..
Morali bozuk okula dahi gitse günüm mahvoluyor. Bir kere bir yere gitmiştik de annemlerin evi yakındı bizde kalsın yarın alırsınız demişti. Ctsi gecesi bir de uyandım uyandım yatağına baktım. Pazar sabah erkenden gittim aldım. Diyorum hep “Allah bizi onlarsız, onları bizsiz bırakmasın” bazen akşamı bile zor ederken mecburi bir yerlere gitsem ne yaparım diyorum.

kaç yaşındaya seninki bende götürüyorum kuaföre bacaklarımda oturtuyorum birde :)
bızde gene mecburen cıkıyoruz ya 2 haftada 1 olsun 3 haftada 1 ama kendı ıcıme donersem ınan keyıf alıyormuıyum hayır almıyorum
Insallah Allah dıger cocugumu cok kolay nasıp ederde cok hasret gıdermek zorunda kalmayız daha rahat olurum

ben de böyle olmak isterdim. En azından azcık dengeleri kurmak lazım..biz genelde önce anneyiz sonra eş. Ama yabancılar önce kendilerinin mutluluğu sonra çocuklar. Aslında mantıklı bakınca bu doğru. Çünkü kendisi mutsuz olursa zaten çocuğa mutsuzluk verir. Önce kendi keyif alacak hayattan, deşarj olacak ki doğru elektrik versin. Biz bunu tam olarak yapamıyoruz.

ben iş için ilk defa oğlum 6aylıkken y.dışına gittim.4 gece kaldım..sonra 4-5 ayda bir aynı şekilde gittim geldim..demek ki bu arkadaşlara göre ben berbat bir anneyim:):)
ama çok şükür oğlumla ilişkimiz çok güzel,oğlum da gayet sağlıklı bir çocuk..birbirimize de çok düşkün anne oğluz ayrıca..
en önemlisi de ben oğlumla ilişkimizi sorgulama hakkını babasına bile vermem bırak dışardan birisini...

ama bence kk da o kocacıklı kadını bilmeyen pek yoktur ki zaten oda bilerek koyuyor resimleri

ayaklarrıma konuşun diyosunn

ayyyy bende bilmiyorum çok merak ettim insanlık namına beni bi aydınlatın

Aaaaa tabi canım kesinliklee öle olurdu...

dediğin gibi herkes kendi bildiği kültürü yaşıyor....

Ne kadar çok hakaret var konuda İnsanların seçimlerini yaşamaları hakaret edilmesini gerektirmez. Çok görmek istemiyorsanız isminin üstünde gelip takibi bırak dersiniz.

Birilerine görgüsüz demek sizi görgülü yapmaz.

Paylaşım yapmaktan pek hoşlanmam, yer bildirimi yapmıyorum ama yapana da saygım var olması gerektiği gibi.

Ayrıca böyle bildirimler yapmanın hırsızlara yol gösterme gibi bir eksisi var. Görgüsüzlüğünden önce buna dikkat etmeli. Siz ......de tatildeyim derken birilerine de "bak ev boş" mesajı veriyorsunuz. Ayrıca yeni yasa ile nette yaptığınız her şey 2 sene serverlarda tutuluyor. Ve gizliden gönderiyoruz sandığınız resim vb içerikler reel harddisklerde tutuluyor. Önce güvenlik!

konuda paylaşım yapanlara görgüsüz denilmiyor.daha dikkatli okursanız anlarsınız konu paylaşım siteleri vs. değil

2010 ekim doğumlu cute..yok ben götürmedim bir daha kuaföre falan.. kuaföre gidicem dediğimde beni babane teyze anane birine bırak diyor..:):)
biz avm de gezmeyi seviyoruz,Ata da sıkıntı yapmaz o yönden şanslıyım ,bırakmak zorunda kalmıyorum bi yere..ben kendime vakit ayırmaya çalışıyorum,oğlumu da babasına bırakıyorum,benim çözümüm de bu içm rahat oluyor..baboğul saatleri yapıyorlar,tavsiye ederim:)
inşallah cute,diğer çocuğunu sağlıkla göstersin Allah..
ama seninki de kocaman oldu artık yavaştan bağımlılıktan kurtuluğ,sadece "bağlı" olsanız:):)
ğedagog şöyle demişti:bu durum çocuğunuzla değil tamemn sizinle ilgili,onun bağımlılığından değil,sizin bağımlılığınıdan :):)

görgüsüzlük konusunun da içine gül döktük ama kusura bakmasınlar artık:):)

benim uyuz olduğum en büyük görgüsüzlük,geçmişini de çok iyi bildiğim insanların,zengin koca bulduktan sonra,sanki ağzında altın kaşıkla doğmuş gibi davranmaları...

benimde 2010 Eylül doğumlu kızım...
Ben de kuaföre götürürüm kucağıma da oturturum :)
ama 3 ay önce gittiğim kuaförde bir daha götürmemem gerektiğini anladım...
Kuaförde şarkı söylemeye başladı, (Ayıptır söylemesi tam bıyıklarım alındığında)
Annem bıyıklarını yoldurduuuuu, üstüne reçel sürdürdüüüüüüüüüüüüü

birde ablamın kayınvalidesinin bacaklarındaki kıllara dokunarak, bunları bole bole yolcaaaann, sonra kendi kaşlarını göstererek bunları da bole boleeeee yolcan deyince, yok ben pes ettim arkadaş her yere çocuk kısmısı gitmeyecek

ağzındaki implantla hava atana çok gülmüştüm bir de cidden çok para o da yawww tanesi 900 € sanırım hahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…