buarada 3 dedim ya genel bir kavram değil 3 gün agladım 3.gün aksamı yola cıktık :)
yıne bır akrabamız var cuma aksamları cocugu evıne almıyor mesela gezmeye gıdıyolar veya evde toplanıyorlar onunla konusunca evet ya dıyorum mantıklı gayet tabı kızlarını bırakıyorlar sureklı yanlarına almıyorlar kendısıde kcoasıda bu durumdan cok memnun
ama ben yapamıyorum
kaç yaşındaya seninki bende götürüyorum kuaföre bacaklarımda oturtuyorum birde :)evet cute daha önce de konuşmuştuk seninle bu konuyu:)genel çalışan anne sıkıntısı olsa da snein geçmişte yaşadıklarından dolayı bi parça daha fazla :):)
inan benzer durumları ben de yaşıyorum,bırakıp gitsem içim elvermiyor,bırakmasam,çıktığıma pişman oluyorum :):)
ama şuna inaıyorum kendi ruh sağlığımız iyi olmazsa neşemiz keyfimiz vs,onlarlla ne kadar güzel vakit geçirebilirizne verebiliriz ki..10 sefer aklımdan geçiyosa 1 sefer bırakıyorum,ama yapmaya çalışıyorum ben..bi ara kuaföre bile sürüklüyodum oğlumu,beni ananenme bırak ne işim avr kadın berberinde dedi bana hahahhahah
Benim anneme sorsanız oda kcoasını evde bırakıp bır yere adım atmaz
aksamları caya kahveye gıtmeye cok ımrenır ama kocasını bırakamaz
ben hamıleyken yattım malumunuz aksam oluyor babamı yatırana kadar evıne gıdıyordu yahu kadın kanıyorum gıtme ıhtıyacım var gıdıyor ben cat bı kanama gerı cagrıyoruz fılan :)
annemde babama cok duskun gercı annem bızede cok duskun ama babama cok deger verırı babamda aksam bır yere gıtmesıne ızın vermez
ama bence kk da o kocacıklı kadını bilmeyen pek yoktur kizaten oda bilerek koyuyor resimleri
ayaklarrıma konuşun diyosunn
bu konuda aslında onları fazla yadırgamamak lazım. Çünkü herkes bildiği kültürü yaşıyor..Demi Moore Bruce W.’ten boşandıktan sonra Demi, Bruce, Demi’nin sevgilisi, çocukları hep birlikte tatile gitmişlerdi.
Bizde olsa aynı karede olmak bile katliam nedeni.
ayyyy bende bilmiyorum çok merak ettiminsanlık namına beni bi aydınlatın
Ne kadar çok hakaret var konudaİnsanların seçimlerini yaşamaları hakaret edilmesini gerektirmez. Çok görmek istemiyorsanız isminin üstünde gelip takibi bırak dersiniz.
Birilerine görgüsüz demek sizi görgülü yapmaz.
Paylaşım yapmaktan pek hoşlanmam, yer bildirimi yapmıyorum ama yapana da saygım var olması gerektiği gibi.
kaç yaşındaya seninki bende götürüyorum kuaföre bacaklarımda oturtuyorum birde :)
bızde gene mecburen cıkıyoruz ya 2 haftada 1 olsun 3 haftada 1 ama kendı ıcıme donersem ınan keyıf alıyormuıyum hayır almıyorum
Insallah Allah dıger cocugumu cok kolay nasıp ederde cok hasret gıdermek zorunda kalmayız daha rahat olurum
Ne face ne twitter ne instigramım var.. o yüzden kafam rahat
:13:aynen :):)
ama görgüsüzlük sadece sanalda değil maalesef..yüzyüze olanı daha kötü..:)
2010 ekim doğumlu cute..yok ben götürmedim bir daha kuaföre falan.. kuaföre gidicem dediğimde beni babane teyze anane birine bırak diyor..:):)
biz avm de gezmeyi seviyoruz,Ata da sıkıntı yapmaz o yönden şanslıyım ,bırakmak zorunda kalmıyorum bi yere..ben kendime vakit ayırmaya çalışıyorum,oğlumu da babasına bırakıyorum,benim çözümüm de buiçm rahat oluyor..baboğul saatleri yapıyorlar,tavsiye ederim:)
inşallah cute,diğer çocuğunu sağlıkla göstersin Allah..
ama seninki de kocaman oldu artık yavaştan bağımlılıktan kurtuluğ,sadece "bağlı" olsanız:):)
ğedagog şöyle demişti:bu durum çocuğunuzla değil tamemn sizinle ilgili,onun bağımlılığından değil,sizin bağımlılığınıdan :):)
görgüsüzlük konusunun da içine gül döktük ama kusura bakmasınlar artık:):)
benim uyuz olduğum en büyük görgüsüzlük,geçmişini de çok iyi bildiğim insanların,zengin koca bulduktan sonra,sanki ağzında altın kaşıkla doğmuş gibi davranmaları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?