sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

Rahatsız olan girmez bakmaz... Bu kadar basit, konu sahibinin bu derdinin çözümü bu... Gerçekten büyük dertmiş (gerçi kapatmış ama derdi bitmemiş sanırım.)

ağzındaki implantla hava atana çok gülmüştüm bir de cidden çok para o da yawww tanesi 900 € sanırım hahahahha

Sana bana göre hava malzemesi değil ama birileri 900eur u baya zor kazanıyorsa ona göre olabilir gerçi komik ama. Cidden ben burada 50 tl elek faturası ödeyemediği için telefonunu satan insanlar okudum.

Rahatsız olan girmez bakmaz... Bu kadar basit, konu sahibinin bu derdinin çözümü bu... Gerçekten büyük dertmiş (gerçi kapatmış ama derdi bitmemiş sanırım.)

pardonda neye girip bakmıcam..konu nedir siz neye yorum yapmışsınız..görgüsüzlük üzerine örnek verseniz daha makbule geçerdi...ayrıca çözüm beklemedim küçük kurbağa görgüsüzlük üzerine konuşmak istedim

ağzındaki implantla hava atana çok gülmüştüm bir de cidden çok para o da yawww tanesi 900 € sanırım hahahahha

Bunu cidden görmemiştim. Bende iki tane var yeni yapıldı daha görünürde bişey yok, isteyen varsa paylaşıyım
Bende dişsizim diye utanıyorum hahah meğer büyük zenginlikmiş implant

Pardon, ben konuyu dağıtmadan direk sizi yazmak istedim.. yanlış anlamışım demek ki.

Sana bana göre hava malzemesi değil ama birileri 900eur u baya zor kazanıyorsa ona göre olabilir gerçi komik ama. Cidden ben burada 50 tl elek faturası ödeyemediği için telefonunu satan insanlar okudum.

bana göre 900 € büyük para olup olmaması değil ki mesele,isterse 900.000 € olsun,ağzını fotosunu çekip takma dişini (en nihayet implant da takma diş) sergilemek mesele..

albümlere bakarsan görürsün cancaızım... mamafi onun dışında söleyen olmaz burda herhalde

buradan alenen söylenmedi ama doğru adrese yönlendirme son derece başarılı sağolsun arkadaşlar özel mesaj attılarda öğrendim

Bu arada bdv ye aykırı konu olmuyor mu, geyik kısmı daha müsait bunun için sanırım... ben buranın işlevine amacına uygun yazayım dedim. neyse kızdırmayayım sizi.. iyi yazışmalar..

tamam ya gördüm kızı albümlerde :)
yorum yaptım
burayada yazayım
ayakları cok cırkın parmakları esıt boylarda degıl benım ayaklarımı gorse kendısı konusmaz aglardı :)

Pardon, ben konuyu dağıtmadan direk sizi yazmak istedim.. yanlış anlamışım demek ki.

konumuz görgüsüzlük..sanalda...yolda...evde...iş yerinde....çarşıda pazarda...markette...tatilde...hediyelerde..... giderde gider..nedense millet bi faceboktur tutturdu...onu kapadık...diğer saydıklarım nolcak

bana göre 900 € büyük para olup olmaması değil ki mesele,isterse 900.000 € olsun,ağzını fotosunu çekip takma dişini (en nihayet implant da takma diş) sergilemek mesele..

Orası öyle canım da zaten görüntüsü çok güzel değil neresi sergileme malzemesi sanki..

tamam ya gördüm kızı albümlerde :)
yorum yaptım
burayada yazayım
ayakları cok cırkın parmakları esıt boylarda degıl benım ayaklarımı gorse kendısı konusmaz aglardı :)

Yapma Allah aşkına cute ya, oraya yazılanlara baktım da hiç normal seyler değil.

Ona yazdıklarınızı bana yazsaydınız sürekli küfrederdim. Kız suanda size ne söylese haklı

çok teşekkür ediyorum forumda magazinel biriymiş nasılda kaçırmışım

teşekkür ederim özel mesaj için 5 dk sınırlaması olduğundan cevap atamadım

bende yaa
nasıl olurda bunu hıc kesfetmedım bılemedım

Bu arada bdv ye aykırı konu olmuyor mu, geyik kısmı daha müsait bunun için sanırım... ben buranın işlevine amacına uygun yazayım dedim. neyse kızdırmayayım sizi.. iyi yazışmalar..

geyik olsun diye açmadımki konuyu...kızmadım ayrıca...editörler gerekeni yapar zaten.üylere düşmez böyle şeyler

konumuz görgüsüzlük..sanalda...yolda...evde...iş yerinde....çarşıda pazarda...markette...tatilde...hediyelerde..... giderde gider..nedense millet bi faceboktur tutturdu...onu kapadık...diğer saydıklarım nolcak

O zaman hep sanal görgüsüzlükten bahsedilmiş ben de gerçek hayattan bir görgüsüzlük söyleyeyim.
Aynı duraktan bir kadınla dolmuşa biniyorum her sabah… baya uzak mesafe gidiyoruz yani herkes herkesi tanıyor.
Kadın baştan aşağı marka… ama her giydiği olur mu? Resmen her giydiği. Ayakkabısının tokasında dahi yazıyor. Sanırım markası görünmeyen ürünleri satın almıyor. Buna çok eminim. Geçen bir ayakkabı giymiş ayaklar fışkıracak dışarı üstten patlayacak gibi dedim kesin bir yerinde yazıyor. Meğer üst metalinde markası varmış. Sanırım başka modelde marka görünmüyordu mecbur ayağına küçük olan marka görünen modeli aldı.
Ben de bu tipleri içler acısı buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…