- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
ayyyy bende bilmiyorum çok merak ettiminsanlık namına beni bi aydınlatın
bak bunu görmemiştimağzındaki implantla hava atana çok gülmüştüm bir decidden çok para o da yawww tanesi 900 sanırım hahahahha
ağzındaki implantla hava atana çok gülmüştüm bir decidden çok para o da yawww tanesi 900 sanırım hahahahha
albümlere gir görürsün canım ayaklarıma konuşunu
özel mesaj attım
çok teşekkür ediyorum forumda magazinel biriymiş nasılda kaçırmışım
teşekkür ederim özel mesaj için 5 dk sınırlaması olduğundan cevap atamadım
Rahatsız olan girmez bakmaz... Bu kadar basit, konu sahibinin bu derdinin çözümü bu... Gerçekten büyük dertmiş (gerçi kapatmış ama derdi bitmemiş sanırım.)
ağzındaki implantla hava atana çok gülmüştüm bir decidden çok para o da yawww tanesi 900 sanırım hahahahha
pardonda neye girip bakmıcam..konu nedir siz neye yorum yapmışsınız..görgüsüzlük üzerine örnek verseniz daha makbule geçerdi...ayrıca çözüm beklemedim küçük kurbağagörgüsüzlük üzerine konuşmak istedim
Sana bana göre hava malzemesi değil ama birileri 900eur u baya zor kazanıyorsa ona göre olabilir gerçi komik ama. Cidden ben burada 50 tl elek faturası ödeyemediği için telefonunu satan insanlar okudum.
albümlere bakarsan görürsün cancaızım... mamafi onun dışında söleyen olmaz burda herhalde
pardonda neye girip bakmıcam..konu nedir siz neye yorum yapmışsınız..görgüsüzlük üzerine örnek verseniz daha makbule geçerdi...ayrıca çözüm beklemedim küçük kurbağagörgüsüzlük üzerine konuşmak istedim
Pardon, ben konuyu dağıtmadan direk sizi yazmak istedim.. yanlış anlamışım demek ki.
bana göre 900 büyük para olup olmaması değil ki mesele,isterse 900.000 olsun,ağzını fotosunu çekip takma dişini (en nihayet implant da takma diş) sergilemek mesele..
tamam ya gördüm kızı albümlerde :)
yorum yaptım
burayada yazayım
ayakları cok cırkın parmakları esıt boylarda degıl benım ayaklarımı gorse kendısı konusmaz aglardı :)
çok teşekkür ediyorum forumda magazinel biriymiş nasılda kaçırmışım
teşekkür ederim özel mesaj için 5 dk sınırlaması olduğundan cevap atamadım
Bu arada bdv ye aykırı konu olmuyor mu, geyik kısmı daha müsait bunun için sanırım... ben buranın işlevine amacına uygun yazayım dedim. neyse kızdırmayayım sizi.. iyi yazışmalar..
geyik olsun diye açmadımki konuyu...kızmadım ayrıca...editörler gerekeni yapar zaten.üylere düşmez böyle şeyler
konumuz görgüsüzlük..sanalda...yolda...evde...iş yerinde....çarşıda pazarda...markette...tatilde...hediyelerde..... giderde gider..nedense millet bi faceboktur tutturdu...onu kapadık...diğer saydıklarım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?