sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

konumuz görgüsüzlük..sanalda...yolda...evde...iş yerinde....çarşıda pazarda...markette...tatilde...hediyelerde..... giderde gider..nedense millet bi faceboktur tutturdu...onu kapadık...diğer saydıklarım nolcak

ahhahah bak böyle yazınca aklıma geldi misk,,tatilde kaldığımız otelde genelde yabancı turistler vardı...gec efalan da çok rahat giyiniyorlar,tatilde adamlar ne kasıcaklar ki,şort bluz sandalat falan,bizim yerli turist bir çıkıyodu akşam yemeğine,gece kıyafetleri,altınlar şıkır şıkır topuklu aykkabılar,full makyaj,

arkadaşlar konuyu saptırmayalım litfen amaaaa

Milletimizin eline facebook & akilli telefon ikilisini kim verdi bilmiyorum........boskafali insanlara mesgale cikti resmen, arkadaslarimla bir yere cikip oturdugumuzda 2 cift laf edemiyorum artik. Biri yedigimizin ictgimizin resmini cekiyor, oburu check in yapiyor, digerinin eli habire mesajlasmada, yuzumuze bakmiyor.......millet piyasa yapicaz diye ne yapacagini sasirdi resmen. Sohbet edemez oldum.

Bu gelirinin ustunde mallari taksitle alma hastaligi sadece bizde yok, diger milletlerde de var. Yurtdisinda yasiyorum, burda tanidigim bir kiz, gunduzleri okula gidiyor, geceleri McDonalds ta calsiiyor. Sonra o zar zor kazandigi, gece gece sarhoslari cekerek kazandigi paraya kiyip iphone aldi. Bu nasil bir mantik bilmiyorum, paran yoksa harcama yapmazsin degil mi? Sabit maasli bir isi olmayan bir insan nesine guvenip bir telefona 1000 euro verir cozemedim gitti.

Son düzenleme:

Yapma Allah aşkına cute ya, oraya yazılanlara baktım da hiç normal seyler değil.

Ona yazdıklarınızı bana yazsaydınız sürekli küfrederdim. Kız suanda size ne söylese haklı

valla ben baska resımlere bakmadan yorumlarımı yazdım
ayakları guzel degılkı :)
ama baktımda oldukca kasıntı bır tip nsıl oldugunu suanda anlıyorum

ama kadın dolmuşa biniyor değil mi

ahahaaaaa bu çok iyiydi.....benimde ; daha çok kısırından salatasına..etinden tavuğuna...zeytinyağlısına karışmış tabaklar ve tabağın üzerine çullanmış nasıl olsa midemde karışcak fikriyle yemek yiyen/yemeye çalışan insanlar hatıralarımda

bu kız seymı hanı bı ara rahatsız edıcı guzellıgım var demıstı bu kız o kızmı?

çok rahatsız oluyorsan sen de takip etme öylelerini oldu bitti

o kadar süslenmiş fondotene bulanmış kadınlar,sıcakta,o kadar dolu karışmış tabakları yemeye çalışırken ter-su içinde kalıyorlar,yüzleri parlıyor terden
bu daha komik manzara hahhahahha

çok rahatsız oluyorsan sen de takip etme öylelerini oldu bitti

ay ama sıkıldım herkese aynı cevabı vermekten.arkadaşım ne takibi neden bahsediyorsun..burası neresi...neredeyim ben gibi oldu haa ayyy

Bu tarz yayınları geçtim,yapılan yorumlar da ayrı bir yarış halinde :)
Bir yere gideceğim zaman bloglardan arama yapıyorum.

Mesela birisi Bozcaada postu yapmış.Yorumlar aynen şöyle :

Ay Bozcaada'yı çok özledim.
Geçen yaz aynı yerde kalmıştık.
Şuraya da gitseydiniz şekerim.

Yani anafikir : Hıh ben zaten senden önce gittim.
Kimse de ne güzel gezmişsiniz deyip geçmemiş,illaki gittiğini belirtmiş:)

o kadar süslenmiş fondotene bulanmış kadınlar,sıcakta,o kadar dolu karışmış tabakları yemeye çalışırken ter-su içinde kalıyorlar,yüzleri parlıyor terden
bu daha komik manzara hahhahahha

ay bide bunun makyaj boyutu vardı dımı kabusssssssssssssssssssssssss

Son düzenleme:
Bu gözler var ya bu gözler; düğün bittikten sonra ""kocişkomla ilk gece <3"" bile gördü.. Hey yavrum hey..

ama kadın dolmuşa biniyor değil mi

İşte ama bazı konularda tipik memur
Yeni memurlar alınmayın ha kadın 40 lı yaşlarda… kendisi belediyede çalışıyor ve bekar sanırım. Belediyenin karton torbaları var elinde sürekli ya da iş yerine bir şey götüreceği zaman hep markalı poşetler kullanıyor. 50 km araba kullanmayı göze alamıyor demiyim de çok ön yargılı olacak ama bu tür insanlar arabaya yatırımı gereksiz görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…