- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
konumuz görgüsüzlük..sanalda...yolda...evde...iş yerinde....çarşıda pazarda...markette...tatilde...hediyelerde..... giderde gider..nedense millet bi faceboktur tutturdu...onu kapadık...diğer saydıklarım nolcak
O zaman hep sanal görgüsüzlükten bahsedilmiş ben de gerçek hayattan bir görgüsüzlük söyleyeyim.
Aynı duraktan bir kadınla dolmuşa biniyorum her sabah baya uzak mesafe gidiyoruz yani herkes herkesi tanıyor.
Kadın baştan aşağı marka ama her giydiği olur mu? Resmen her giydiği. Ayakkabısının tokasında dahi yazıyor. Sanırım markası görünmeyen ürünleri satın almıyor. Buna çok eminim. Geçen bir ayakkabı giymiş ayaklar fışkıracak dışarı üstten patlayacak gibi dedim kesin bir yerinde yazıyor. Meğer üst metalinde markası varmış. Sanırım başka modelde marka görünmüyordu mecbur ayağına küçük olan marka görünen modeli aldı.
Ben de bu tipleri içler acısı buluyorum.
Yapma Allah aşkına cute ya, oraya yazılanlara baktım da hiç normal seyler değil.
Ona yazdıklarınızı bana yazsaydınız sürekli küfrederdim. Kız suanda size ne söylese haklı
bende yaa
nasıl olurda bunu hıc kesfetmedım bılemedım
O zaman hep sanal görgüsüzlükten bahsedilmiş ben de gerçek hayattan bir görgüsüzlük söyleyeyim.
Aynı duraktan bir kadınla dolmuşa biniyorum her sabah baya uzak mesafe gidiyoruz yani herkes herkesi tanıyor.
Kadın baştan aşağı marka ama her giydiği olur mu? Resmen her giydiği. Ayakkabısının tokasında dahi yazıyor. Sanırım markası görünmeyen ürünleri satın almıyor. Buna çok eminim. Geçen bir ayakkabı giymiş ayaklar fışkıracak dışarı üstten patlayacak gibi dedim kesin bir yerinde yazıyor. Meğer üst metalinde markası varmış. Sanırım başka modelde marka görünmüyordu mecbur ayağına küçük olan marka görünen modeli aldı.
Ben de bu tipleri içler acısı buluyorum.
arkadaşlar konuyu saptırmayalım litfen amaaaa
ahahaaaaa bu çok iyiydi.....benimde ; daha çok kısırından salatasına..etinden tavuğuna...zeytinyağlısına karışmış tabaklar ve tabağın üzerine çullanmış nasıl olsa midemde karışcak fikriyle yemek yiyen/yemeye çalışan insanlar hatıralarımdaahhahah bak böyle yazınca aklıma geldi misk,,tatilde kaldığımız otelde genelde yabancı turistler vardı...gec efalan da çok rahat giyiniyorlar,tatilde adamlar ne kasıcaklar ki,şort bluz sandalat falan,bizim yerli turist bir çıkıyodu akşam yemeğine,gece kıyafetleri,altınlar şıkır şıkır topuklu aykkabılar,full makyaj,
ahahaaaaa bu çok iyiydi.....benimde ; daha çok kısırından salatasına..etinden tavuğuna...zeytinyağlısına karışmış tabaklar ve tabağın üzerine çullanmış nasıl olsa midemde karışcak fikriyle yemek yiyen/yemeye çalışan insanlar hatıralarımda
çok rahatsız oluyorsan sen de takip etme öylelerini oldu bitti
o kadar süslenmiş fondotene bulanmış kadınlar,sıcakta,o kadar dolu karışmış tabakları yemeye çalışırken ter-su içinde kalıyorlar,yüzleri parlıyor terden
bu daha komik manzara hahhahahha
ama kadın dolmuşa biniyor değil mi
Bu gözler var ya bu gözler; düğün bittikten sonra ""kocişkomla ilk gece <3"" bile gördü.. Hey yavrum hey..
ay bide bunun makyaj boyutu vardı dımıkabusssssssssssssssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?