ay bide bunun makyaj boyutu vardı dımıkabusssssssssssssssssssssssss
tamam ya gördüm kızı albümlerde :)
yorum yaptım
burayada yazayım
ayakları cok cırkın parmakları esıt boylarda degıl benım ayaklarımı gorse kendısı konusmaz aglardı :)
tabiisi,ytüm gün güneşte kapkara olmuş tene yapılan makyaj,kırmızı dudaklar ve de yanaklar,pırıl pırıl ışıl ışılhahhahhahah
sımdı konu turıstlermı turk kızlarımı :) içime safari kaçtı
Bu gözler var ya bu gözler; düğün bittikten sonra ""kocişkomla ilk gece <3"" bile gördü.. Hey yavrum hey..
Ahahahha
Bence bu album o kadar korkunc degil, kocasinin hediyesi takilari koymus bir hatun, o cok korkunc(ayni hatun mu yoksa ?)
Bir de bir tane hatun burnu estetikli, yuzund 10 kilo makyaj, dar duduk bir seyler giymis, altina "uff ben enden bu kadar dikkat cekiyorum, neden hep bana bakiyorlar yazmis". Kizlardan biri de cavp yazmis: insanlarin dikkatini istemiyorsan kendini acaip sekilelre sokma, cok gulmustum. Album sahibi de "uffffff snne be slk" tarzi seyler yazip cevap vermisti.
liseden bi arkadaşım da sosyal paylaşım sitesinde her gittiği yerin her yediği yemeğin resmini paylaşıyordu geçen yine bi resim paylaşmış araba anahtarı masanın üstünde
koçişin sünnet hediyesi (sanırsın sünnet olan o ) yani sünnet annesi olmuş iki oğlan cocuğu doğurmuş kocaası hediye almış
bugün de arabayı çekmiş yol kenarına önüne geçmiş eli kaputun üstünde hava miiss yazmış
hey allahımm dedim
ortaya karışık alabiliriz
liseden bi arkadaşım da sosyal paylaşım sitesinde her gittiği yerin her yediği yemeğin resmini paylaşıyordu geçen yine bi resim paylaşmış araba anahtarı masanın üstünde
koçişin sünnet hediyesi (sanırsın sünnet olan o ) yani sünnet annesi olmuş iki oğlan cocuğu doğurmuş kocaası hediye almış
bugün de arabayı çekmiş yol kenarına önüne geçmiş eli kaputun üstünde hava miiss yazmış
hey allahımm dedim
yok artık
gerçi şimdi yeni moda selfie olarak sebişme sonrası pozu...sanki bi sebişebilen kendileri var da havasını yapıyorlar,hayvanlar bile yapıyo o işi koçuummmm
yanı sımdı benım gozlemledıklerım sunlar rus kızların tabı cok yazlık gıysılerının olmadıgını dusunuyorum sabah kumsalda yuvarlandıgı sortla aksam bara gıdıyor bızım kızların guzel gıyındıgını dusunuyorum tabı gelın ayakkabılarını gıyenlerı karıstırmayalım :)
gecenlerde briide kocasının malum bölgesini koymuş buna konuşun diye
aynı kişi değiller dimi ???
ayrıca bu tarz yazanlarada uyuz oluyorum cnm bnm sgl anlttgn için
bira benimde listemde kocalarının hedıyelerı araba resmmlerı vardıliseden bi arkadaşım da sosyal paylaşım sitesinde her gittiği yerin her yediği yemeğin resmini paylaşıyordu geçen yine bi resim paylaşmış araba anahtarı masanın üstünde
hey allahımm dedim
ay onu ekleyemem ben daha normal selfıe cekemıyorumda sebıstıkten sonra kadraja gıremem herhaldeyok artık
gerçi şimdi yeni moda selfie olarak sebişme sonrası pozu...sanki bi sebişebilen kendileri var da havasını yapıyorlar,hayvanlar bile yapıyo o işi koçuummmm
kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez her şeyi paylaşıyolardan linkler paylaşılan dedikodu yapılan yere döndü burası.boşversenize hepimiz aynıyızzz
dipsiz notaylaşımlara kahkahayla güldüm malum bölgesini koyup buna konuşun demek ne demek yaaa hahaahahaha
var canım hatta çok güncel :)Ay midem kalktı, bu araba pozları 90 lı yıllarda kalmadı mı:hala arabasıyla piyasa yapan var mı Allah aşkına
bira benimde listemde kocalarının hedıyelerı araba resmmlerı vardı
bende gittim yemedim içmedim tozlu arabayı çektim bi kenara resmini cektim ve ekledım :) altınada baba parası degıl alın terı yazdım paylastım
onlar benim gönderme yaptığımı biliyorlar ama genede begenmişlerdi o resmi
ay onu ekleyemem ben daha normal selfıe cekemıyorumda sebıstıkten sonra kadraja gıremem herhalde
Aslında belki bizim kızlar rus kızların kendi rakibi olduğu için o kadar takıyorlar bu süslenme işini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?