sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

tamam ya gördüm kızı albümlerde :)
yorum yaptım
burayada yazayım
ayakları cok cırkın parmakları esıt boylarda degıl benım ayaklarımı gorse kendısı konusmaz aglardı :)

Ahahahha

Bence bu album o kadar korkunc degil, kocasinin hediyesi takilari koymus bir hatun, o cok korkunc (ayni hatun mu yoksa ?)

Bir de bir tane hatun burnu estetikli, yuzund 10 kilo makyaj, dar duduk bir seyler giymis, altina "uff ben enden bu kadar dikkat cekiyorum, neden hep bana bakiyorlar yazmis". Kizlardan biri de cavp yazmis: insanlarin dikkatini istemiyorsan kendini acaip sekilelre sokma , cok gulmustum. Album sahibi de "uffffff snne be slk" tarzi seyler yazip cevap vermisti.

liseden bi arkadaşım da sosyal paylaşım sitesinde her gittiği yerin her yediği yemeğin resmini paylaşıyordu geçen yine bi resim paylaşmış araba anahtarı masanın üstünde
koçişin sünnet hediyesi (sanırsın sünnet olan o ) yani sünnet annesi olmuş iki oğlan cocuğu doğurmuş kocaası hediye almış

bugün de arabayı çekmiş yol kenarına önüne geçmiş eli kaputun üstünde hava miiss yazmış
hey allahımm dedim

Bu gözler var ya bu gözler; düğün bittikten sonra ""kocişkomla ilk gece <3"" bile gördü.. Hey yavrum hey..

yok artık
gerçi şimdi yeni moda selfie olarak sebişme sonrası pozu...sanki bi sebişebilen kendileri var da havasını yapıyorlar,hayvanlar bile yapıyo o işi koçuummmm

gecenlerde briide kocasının malum bölgesini koymuş buna konuşun diye
aynı kişi değiller dimi ???

ayrıca bu tarz yazanlarada uyuz oluyorum cnm bnm sgl anlttgn için

hava cidden misss ahahaaaaaaa

Son düzenleme:
kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez her şeyi paylaşıyolardan linkler paylaşılan dedikodu yapılan yere döndü burası.boşversenize hepimiz aynıyızzz

dipsiz not aylaşımlara kahkahayla güldüm malum bölgesini koyup buna konuşun demek ne demek yaaa hahaahahaha

Son düzenleme:
ortaya karışık alabiliriz

yanı sımdı benım gozlemledıklerım sunlar rus kızların tabı cok yazlık gıysılerının olmadıgını dusunuyorum sabah kumsalda yuvarlandıgı sortla aksam bara gıdıyor bızım kızların guzel gıyındıgını dusunuyorum tabı gelın ayakkabılarını gıyenlerı karıstırmayalım :)

Ay midem kalktı, bu araba pozları 90 lı yıllarda kalmadı mı: hala arabasıyla piyasa yapan var mı Allah aşkına

yok artık
gerçi şimdi yeni moda selfie olarak sebişme sonrası pozu...sanki bi sebişebilen kendileri var da havasını yapıyorlar,hayvanlar bile yapıyo o işi koçuummmm

Bende hep söylerim o işi hayvanlar bile yapıyor diye, hatta bi gece komşu oturmasındayız ne diyim saat 12-1 gibi.. Eltisi indi aşağı gittiğimiz komşunun, saçını falan sarmış, ayıptır söylemesi kocamla birlikte olduk da dedi, annem de madem ayıp olduğunu biliyosun neden söylüyosun çok iş sanki sokaktaki köpek de yapıyor yavrum bu kadar kasmayın dedi.. Kızda benden 3-4 yaş küçük hava atacak güya bekarım ya. Baktık sonra köşeye oturdu resmen saçı başı havlulu halini resim çekiyor..

Aslında belki bizim kızlar rus kızların kendi rakibi olduğu için o kadar takıyorlar bu süslenme işini.

Sanal ortamdan cok gerçek hayatta karsilastiklarim mafhediyor beni. Bos ama cok konusmalar, sacma sapan hareketler param var benim tavirlari hatta benim kocam cok yakisikli diye hava atanlar var etrafimda ya.

Su ayak konusunu cok merak ettim biri aydinlatabilir mi beni:)

gecenlerde briide kocasının malum bölgesini koymuş buna konuşun diye
aynı kişi değiller dimi ???

ayrıca bu tarz yazanlarada uyuz oluyorum cnm bnm sgl anlttgn için

Kk da neler varmış yaaa niye ben hiç görmüyorum bunları bana hiç denk gelmiyolar. Ben hep elmayra ya denk geliyorum ( adını yanlış yazmış olabilirim tam net hatrlayaamdım :)

bira benimde listemde kocalarının hedıyelerı araba resmmlerı vardı
bende gittim yemedim içmedim tozlu arabayı çektim bi kenara resmini cektim ve ekledım :) altınada baba parası degıl alın terı yazdım paylastım

onlar benim gönderme yaptığımı biliyorlar ama genede begenmişlerdi o resmi

yok artık
ay onu ekleyemem ben daha normal selfıe cekemıyorumda sebıstıkten sonra kadraja gıremem herhalde

gerçekten kimseyi kınamaya gerek yok, burada yapılan da çok masum değil hani, keşke kişilerin yüzüne söyleyebilsek, yüzlerine gülümsüyoruz. arkalarından elimizi ağzımıza kapatıp dedikodusunu yapıyoruz.. hepimiz yapıyoruz zaman zaman. ama yanlış işte... ... neyse (sayenizde) albüm kısmı dikkatimi hiç çekmemişti bakmış oldum. siyah uzun saçlı kıza bayıldım... demeden geçmeyeyim...

Ay midem kalktı, bu araba pozları 90 lı yıllarda kalmadı mı: hala arabasıyla piyasa yapan var mı Allah aşkına
var canım hatta çok güncel :)

cute sende alt kalmamışsın
arada biz de konum paylaşıyoruz canım hava atmak için

Aslında belki bizim kızlar rus kızların kendi rakibi olduğu için o kadar takıyorlar bu süslenme işini.

rakibi değil takıntı :)
ee onlar üstsüz güneşlenirse tangalı bikinileriyle benim kocamın önünden gecerlerse bende aksama neye ugradıklarını sasırtırım tabi uyarıyorum altın bılezıklerı ve gelın ayakkabılarını gıymeden :)
gercı bızım aramızda bır geyıktır bu gunduzlerı ruslar aksamlarıda bızler gozdeyız dıye :) hos ben evlendım artık tatıle kocamla gıdıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…