gecenlerde briide kocasının malum bölgesini koymuş buna konuşun diye
aynı kişi değiller dimi ???
ayrıca bu tarz yazanlarada uyuz oluyorum cnm bnm sgl anlttgn için
True canım hangi konu bu merak ettim , bende bakayım aradaBende kozmetik ve parfüm bölümüne resimler koydum hatta koymaya devam edeceğim.
Özellikle kozmetik bölümün de arkadaşların paylaştıkları sayesinde bilmediğim ürünleri öğrendim ve aldım.(sağolsunlar)
Evimin fotosu da var kk da,eminim fotolardan fikir alan çok arkadaş olmuştur,benim oldu.
Bunları görgüsüzlük olarak görmüyorum,bir nevi fikir alışverişi.
"Chanel çantamın fermuarı bozuldu kızlar" yerine"Kızlar çantamın fermuarı bozuldu" mantıklı olan.
Ha sorarım"çantan çok hoş markası ne?" O zaman söyle be arkadaşım.
Mesela;
"Ayakkabım nasıl?500 tl verdim" yerine"Kızlar,yeni bir ayakkabı aldım çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim"denmesi bana daha uygun geliyor.
Bu yazdıklarım sadece sanal için geçerli değil.
:26::26::26:yemek olaylarını filan geçtimm geçenlerde gördüğüm bir şeyi anlatayım size
bir arkadaşım yeni evlenmiş yaşı çok büyük değil küçükler evdeki her anlarını paylaşmış onu da geçiyorum en son ki resimde yok artık dedim banyodan sonra bornozlu fotoğraflarını paylaşmışlarrr buna ne demeliii
Herşeyi bi yere kadar anlarım çünkü bende çok yer bildirimi yaparımyemeğmin resmini çekip koymam ama manzaralı bi yere gittiysek manzara resmini koyarım neyse geçen haftalarda face te dolanıyorum bi baktım görümcem sırf kolunu çekip koymuş kolundada 4 tane altın bilezik en kalınlarından şimdi bu na ne denir ki
gerçekten kimseyi kınamaya gerek yok, burada yapılan da çok masum değil hani, keşke kişilerin yüzüne söyleyebilsek, yüzlerine gülümsüyoruz. arkalarından elimizi ağzımıza kapatıp dedikodusunu yapıyoruz.. hepimiz yapıyoruz zaman zaman. ama yanlış işte... ... neyse (sayenizde) albüm kısmı dikkatimi hiç çekmemişti bakmış oldum. siyah uzun saçlı kıza bayıldım... demeden geçmeyeyim...
Sanal ortamdan cok gerçek hayatta karsilastiklarim mafhediyor beni. Bos ama cok konusmalar, sacma sapan hareketler param var benim tavirlari hatta benim kocam cok yakisikli diye hava atanlar var etrafimda ya.
Su ayak konusunu cok merak ettim biri aydinlatabilir mi beni:)
rakibi değil takıntı :)
ee onlar üstsüz güneşlenirse tangalı bikinileriyle benim kocamın önünden gecerlerse bende aksama neye ugradıklarını sasırtırım tabi uyarıyorum altın bılezıklerı ve gelın ayakkabılarını gıymeden :)
gercı bızım aramızda bır geyıktır bu gunduzlerı ruslar aksamlarıda bızler gozdeyız dıye :) hos ben evlendım artık tatıle kocamla gıdıyorum
Benimde bir arkadaşım face hesabından ev alışverişinin fişini baylaşmış. Ve bu fiş paylaşma olayını he yapıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 400 küsür tutmuş ve asgari ücretli insanlar nasıl geçiniyor ya diye yazmış. Asgari ücretli insanlar senin aldıklarını almıyorlar diye yorum yazmıştım artık dayanamayıp. Hergün oğluna yaptığı yemeklerin (öğün öğün) listesini paylaşır içindeki malzemelerle resimlerle. Silmem yakındır kendisini. Hiçbir özeli yok.
True canım hangi konu bu merak ettim , bende bakayım arada
:26::26::26:Çok güldüm okurken , Allah akıl fikir versin .
Yok artık ya
hava atacağım diye hırsıza davetiye çıkarmasa bari
evet çocuklar da gezdirilmeli ufku açılmalı ama insanlar da bazen kendine ve eşine vakit ayırabilmeli...
bu kimseyi kötü anne yapmaz...
ayrıca anlamadığım siz bunu tercih etmiyor olabilrsiniz,her yere çocuklarınızla gitmek istiyor olabilrsiniz ancak neden tercih etmeyen anneleri yargılıyorsunuz anlayamıyorum..kaldıramıyorum yazmışsınız,sizinle ilgisi yok ki zaten..anne çocuk arasında bir konu..
Bende hep söylerim o işi hayvanlar bile yapıyor diye, hatta bi gece komşu oturmasındayız ne diyim saat 12-1 gibi.. Eltisi indi aşağı gittiğimiz komşunun, saçını falan sarmış, ayıptır söylemesi kocamla birlikte olduk da dedi, annem de madem ayıp olduğunu biliyosun neden söylüyosun çok iş sanki sokaktaki köpek de yapıyor yavrum bu kadar kasmayın dedi..Kızda benden 3-4 yaş küçük hava atacak güya bekarım ya. Baktık sonra köşeye oturdu resmen saçı başı havlulu halini resim çekiyor..
buradan alenen söylenmedi ama doğru adrese yönlendirme son derece başarılısağolsun arkadaşlar özel mesaj attılarda öğrendim
ben de link istiyorum özeldennn acayip merak ettim :)))
Benimde bir arkadaşım face hesabından ev alışverişinin fişini baylaşmış. Ve bu fiş paylaşma olayını he yapıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 400 küsür tutmuş ve asgari ücretli insanlar nasıl geçiniyor ya diye yazmış. Asgari ücretli insanlar senin aldıklarını almıyorlar diye yorum yazmıştım artık dayanamayıp. Hergün oğluna yaptığı yemeklerin (öğün öğün) listesini paylaşır içindeki malzemelerle resimlerle. Silmem yakındır kendisini. Hiçbir özeli yok.
neeeeeeeee.:))
iğrenç ötesi bi görgüsüzlük.resmen görgüsüzlüğün nirvanası gibi bişey.
çok güldüm ama annenin cevabına da.taşı gediğine koymuş.
acaba o resimlerini face ekleyip oraya da yazdımı ki açıklamasını!.
Bazıları beyin özürlü doğuyor böyle.görgüsüzlük harici bir edepsizlik bu.
bizimde işyerinde bi bayan vardı.45 inden sonra 2. evlilliğini yaptı.
ama millete nasıl hava atacağını bilemedi.yok hiç uyumamış ta yok hergün banyo yaparmışta,yok kanepede yanyana yatınca haliyle rahat durmuyorlarmış ta.vs.v.s kendi gitti maceraları anı kaldı bize.anlatır anlatır güleriz:))
Bu kadarı da yuhh diyorum. Ama sen de yanlış yorum yaparak onun istediği cevabı vermişsin bana göre. Böyle insanlara en güzel cevap yorumsuzluk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?