sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

True canım hangi konu bu merak ettim , bende bakayım arada
:26::26::26: Çok güldüm okurken , Allah akıl fikir versin .

Yok artık ya
hava atacağım diye hırsıza davetiye çıkarmasa bari

an itibari ile aynı şeyleri yapıp siyah uzun saçlı kız blueeyes sanırım bayıldım da geldim

Özeline bak, seni de aydınlattım

Benimde bir arkadaşım face hesabından ev alışverişinin fişini baylaşmış. Ve bu fiş paylaşma olayını he yapıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 400 küsür tutmuş ve asgari ücretli insanlar nasıl geçiniyor ya diye yazmış. Asgari ücretli insanlar senin aldıklarını almıyorlar diye yorum yazmıştım artık dayanamayıp. Hergün oğluna yaptığı yemeklerin (öğün öğün) listesini paylaşır içindeki malzemelerle resimlerle. Silmem yakındır kendisini. Hiçbir özeli yok.

Son düzenleme:

aslında akşamları da onlar gözde. Şöyle dışarıdan baktığın zaman o kadar sıcak havaya yüzden akan makyajlar ve üzerinde zor durdukları ayakkabılarla geceyi geçirmek için kasılmalar. Ama onlar ne yapıyor tek kıyafetle tatili çıkarıyorlar hem de hiç kimseye aldırmadan. Doğallık her zaman daha güzeldir. Kaldı ki erkekler de öyle düşünüyor.
Ama ben özellikle Rusların olduğu otelleri seçmiyorum havuzda çok aşırı eğleniyorlar özellikle.

Bahsi geçen siteleri pek kullamıyorum .
Bu konuyu abone konularıma ekledim , canımın çok şıkkın olduğu bir gün okuyup neşelenirim .

Bazıların da mahremiyet ,sınır diye bişey kalmamış anlaşılan .

iyi yapmışsınız :))

True canım hangi konu bu merak ettim , bende bakayım arada

:26::26::26: Çok güldüm okurken , Allah akıl fikir versin .

Yok artık ya
hava atacağım diye hırsıza davetiye çıkarmasa bari

aminn aminn

Hayir genel olarak hicbir gezmeye cocugunu goturmeyenlerden bahsediyorum. Cok yakin arkadasim ne zaman bize gelse cocugunu annesine birakir mesela. Ya getir sunu diyorum. Ya da tatile giderken cocugunu almamak yanlistir bence. Iki gunluk kacamak olur belki. Beni annem kimseye birakmadi kimsede kalmadim ama kardesimi hep birakti. Ben kendim kalamazdim zaten. O yuzden icim fena oluyo tatile gidip cocugunu almayan cift gorunce :) benim cocugum yok zaten olunca elbet birakirim ama oncelik cocuktur yine de. ahkam kesmek istemem kusura bakma..

neeeeeeeee.:))
iğrenç ötesi bi görgüsüzlük.resmen görgüsüzlüğün nirvanası gibi bişey.
çok güldüm ama annenin cevabına da.taşı gediğine koymuş.
acaba o resimlerini face ekleyip oraya da yazdımı ki açıklamasını!.
Bazıları beyin özürlü doğuyor böyle.görgüsüzlük harici bir edepsizlik bu.

bizimde işyerinde bi bayan vardı.45 inden sonra 2. evlilliğini yaptı.
ama millete nasıl hava atacağını bilemedi.yok hiç uyumamış ta yok hergün banyo yaparmışta,yok kanepede yanyana yatınca haliyle rahat durmuyorlarmış ta.vs.v.s kendi gitti maceraları anı kaldı bize.anlatır anlatır güleriz:))

Bu kadarı da yuhh diyorum. Ama sen de yanlış yorum yaparak onun istediği cevabı vermişsin bana göre. Böyle insanlara en güzel cevap yorumsuzluk.

sosyal medyada ftğ işini en çok eleştirenler yapıyor.Söylemedi demeyin !

Facebookum olmadığı için bilmiyorum ama koyma ihtimali %90 gibi.. Yemeğe başlamadan, durun durun deyip resim çekenlerden..
Sizin 45liğe bişey demeyin yaa, bi koca bulmuş ne yapsın garip.

Bu kadarı da yuhh diyorum. Ama sen de yanlış yorum yaparak onun istediği cevabı vermişsin bana göre. Böyle insanlara en güzel cevap yorumsuzluk.

bencede yorum yapmamak en güzelide bazen kendi adıma ,kendimi tutamadığım oluyor(kk için konuştum)

Son düzenleme:
Bizim de geçmişten iş yerinden bir kız çaycıya “senin maaşın kadar ev kirası ödüyorum” demiş. Kadın ağlıyordu. Kendisi de asgari ücretle çalışan bir teknikerdi o kadar…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…