- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
ay onu ekleyemem ben daha normal selfıe cekemıyorumda sebıstıkten sonra kadraja gıremem herhalde
gerçekten kimseyi kınamaya gerek yok, burada yapılan da çok masum değil hani, keşke kişilerin yüzüne söyleyebilsek, yüzlerine gülümsüyoruz. arkalarından elimizi ağzımıza kapatıp dedikodusunu yapıyoruz.. hepimiz yapıyoruz zaman zaman. ama yanlış işte... ... neyse (sayenizde) albüm kısmı dikkatimi hiç çekmemişti bakmış oldum. siyah uzun saçlı kıza bayıldım... demeden geçmeyeyim...
Ögrenince sende bna link at
sosyal medyada ftğ işini en çok eleştirenler yapıyor.Söylemedi demeyin !
neeeeeeeee.:))
iğrenç ötesi bi görgüsüzlük.resmen görgüsüzlüğün nirvanası gibi bişey.
çok güldüm ama annenin cevabına da.taşı gediğine koymuş.
acaba o resimlerini face ekleyip oraya da yazdımı ki açıklamasını!.
Bazıları beyin özürlü doğuyor böyle.görgüsüzlük harici bir edepsizlik bu.
bizimde işyerinde bi bayan vardı.45 inden sonra 2. evlilliğini yaptı.
ama millete nasıl hava atacağını bilemedi.yok hiç uyumamış ta yok hergün banyo yaparmışta,yok kanepede yanyana yatınca haliyle rahat durmuyorlarmış ta.vs.v.s kendi gitti maceraları anı kaldı bize.anlatır anlatır güleriz:))
bencede yorum yapmamak en güzelide bazen kendi adıma kendimi tutamadığım oluyor(kk için konuştum)
Yok yorum yapılabilir ben de çok yapıyorum görgüsüzlere ama bu arkadaş yanlış yorum yapmış. Arkadaşı asgari ücret alanlar nasıl geçiniyor derken zaten kendi gelir düzeyinin yüksek olduğunu vurgulamış. Bu da senin aldıklarını almıyorlar diyerek onun egolarına kaymak sürmüş. Cevap yanlış kesinlikle.
Facebookum olmadığı için bilmiyorum ama koyma ihtimali %90 gibi..Yemeğe başlamadan, durun durun deyip resim çekenlerden..
Sizin 45liğe bişey demeyin yaa, bi koca bulmuş ne yapsın garip.
benimde 2010 Eylül doğumlu kızım...
Ben de kuaföre götürürüm kucağıma da oturturum :)
ama 3 ay önce gittiğim kuaförde bir daha götürmemem gerektiğini anladım...
Kuaförde şarkı söylemeye başladı, (Ayıptır söylemesi tam bıyıklarım alındığında)
Annem bıyıklarını yoldurduuuuu, üstüne reçel sürdürdüüüüüüüüüüüüü
birde ablamın kayınvalidesinin bacaklarındaki kıllara dokunarak, bunları bole bole yolcaaaann, sonra kendi kaşlarını göstererek bunları da bole boleeeee yolcan deyince, yok ben pes ettim arkadaş her yere çocuk kısmısı gitmeyecek
malesef fazla muhabbet tez ayrılık getirdi.boşandı.
tabi bunun için sevinmedik,iyi oldu filan demedik te.
zaten o mantalitede bir kadının evlililiğini yürütmesini de beklemek biraz fazla iyi niyetti.
kadın ben hala sütun gibiyim diye hava atardı bana.malum ben balık etli olunca hoşuna gidiyodu kadının:)))
içinden dese neyse de yüzüme baka baka kendini övmesi de görülmeye değerdi.
hiçbir zaman seviyemi düşürüp karşılıklı diyaloğa girmedim tabi o ayrı.
bu tür insanlara en güzel cevap kaale almamak.umursamamak.
ben de çok iyi yaparım bu işi:))kaale alıp umursamadıklarım daha çok hırslanıyorlar gerçi ama açık kapı bulamayınca da arada bir
diyolog şansı kalmıyor.
Ögrenince sende bna link at
malesef fazla muhabbet tez ayrılık getirdi.boşandı.
tabi bunun için sevinmedik,iyi oldu filan demedik te.
zaten o mantalitede bir kadının evlililiğini yürütmesini de beklemek biraz fazla iyi niyetti.
kadın ben hala sütun gibiyim diye hava atardı bana.malum ben balık etli olunca hoşuna gidiyodu kadının:)))
içinden dese neyse de yüzüme baka baka kendini övmesi de görülmeye değerdi.
hiçbir zaman seviyemi düşürüp karşılıklı diyaloğa girmedim tabi o ayrı.
bu tür insanlara en güzel cevap kaale almamak.umursamamak.
ben de çok iyi yaparım bu işi:))kaale alıp umursamadıklarım daha çok hırslanıyorlar gerçi ama açık kapı bulamayınca da arada bir
diyolog şansı kalmıyor.
Ftg ne..............
Bizimde tanıdık gelin-kaynana var
Görgüsüz değiller ama her kavga ettiklerinde imalı şeyler paylaşıyorlar
Herkes anlıyo
Mesela en son
Gelin : ' Siz dünyanın en iyi insanı da olsanız hata bulomak isteyenbi bahane bulur, siz dünyanın en kötü insanı da olsanız sizi affetmek isteyen bi bahane bulur. O yüzden hayat benim için eşim, oğlum, annem ve babam demek '
Kaynana : ' Kaplanların sustuğu yerde kartallar kuşlar volta atar ama bilmezler ki kaplan bi konuşursa kıyamet kopar ! '
Hayir genel olarak hicbir gezmeye cocugunu goturmeyenlerden bahsediyorum. Cok yakin arkadasim ne zaman bize gelse cocugunu annesine birakir mesela. Ya getir sunu diyorum. Ya da tatile giderken cocugunu almamak yanlistir bence. Iki gunluk kacamak olur belki. Beni annem kimseye birakmadi kimsede kalmadim ama kardesimi hep birakti. Ben kendim kalamazdim zaten. O yuzden icim fena oluyo tatile gidip cocugunu almayan cift gorunce :) benim cocugum yok zaten olunca elbet birakirim ama oncelik cocuktur yine de. ahkam kesmek istemem kusura bakma..
Ben kaynana-gelin imalarını takip ediyorumçok fena laf sokuyolar
Ousların bi tanıdığı oluyo bunlar
fark etmez o herseye alıskın :)Kk da neler varmış yaaaniye ben hiç görmüyorum bunları bana hiç denk gelmiyolar. Ben hep elmayra ya denk geliyorum ( adını yanlış yazmış olabilirim tam net hatrlayaamdım :)
buda görgürüzlüğün daniskası olmuşBenimde bir arkadaşım face hesabından ev alışverişinin fişini baylaşmış. Ve bu fiş paylaşma olayını he yapıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 400 küsür tutmuş ve asgari ücretli insanlar nasıl geçiniyor ya diye yazmış. Asgari ücretli insanlar senin aldıklarını almıyorlar diye yorum yazmıştım artık dayanamayıp. Hergün oğluna yaptığı yemeklerin (öğün öğün) listesini paylaşır içindeki malzemelerle resimlerle. Silmem yakındır kendisini. Hiçbir özeli yok.
Ayy yerim onu.Bilmiş şey.
Bizim kızlar yeni girmiş bu topiğe
Bizim kızlar yeni girmiş bu topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?