sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

ay onu ekleyemem ben daha normal selfıe cekemıyorumda sebıstıkten sonra kadraja gıremem herhalde

ahhahaah cute asıl sen koymalısın ki o halini,millet saçını başını yolsun hahahahhah

ben de yapıyorum bazen ya,daha yeni kestirdiğim saçlarımı albüm yaptım ,,baaakıııınnn nasıl olmuşum diye hahahhaha

yuhh okuyunca ağzım açık kaldııı çok ayıp yaaa ne manyak bu kadınlar war yarabbiim......

yakında bu millet birlikte oldukları resmi de atar oraya burayaa şaka gibi

zaten şimdiden öpüşmeli fotoları koyuyorlar yakında ayıp denen bişey kalmıcak duyduk dymadık demeyin zeytin peynir yemeyiiiiiinnn hahahhah

bencede yorum yapmamak en güzelide bazen kendi adıma kendimi tutamadığım oluyor(kk için konuştum)

Yok yorum yapılabilir ben de çok yapıyorum görgüsüzlere ama bu arkadaş yanlış yorum yapmış. Arkadaşı “asgari ücret alanlar nasıl geçiniyor” derken zaten kendi gelir düzeyinin yüksek olduğunu vurgulamış. Bu da “senin aldıklarını almıyorlar” diyerek onun egolarına kaymak sürmüş. Cevap yanlış kesinlikle.

burası iyi olmuş ya meğersem içimizde ne kadar çokk şey birikmişş

yorumları atlamışım oki..

Facebookum olmadığı için bilmiyorum ama koyma ihtimali %90 gibi.. Yemeğe başlamadan, durun durun deyip resim çekenlerden..
Sizin 45liğe bişey demeyin yaa, bi koca bulmuş ne yapsın garip.

malesef fazla muhabbet tez ayrılık getirdi.boşandı.
tabi bunun için sevinmedik,iyi oldu filan demedik te.
zaten o mantalitede bir kadının evlililiğini yürütmesini de beklemek biraz fazla iyi niyetti.
kadın ben hala sütun gibiyim diye hava atardı bana.malum ben balık etli olunca hoşuna gidiyodu kadının:)))
içinden dese neyse de yüzüme baka baka kendini övmesi de görülmeye değerdi.
hiçbir zaman seviyemi düşürüp karşılıklı diyaloğa girmedim tabi o ayrı.
bu tür insanlara en güzel cevap kaale almamak.umursamamak.
ben de çok iyi yaparım bu işi:))kaale alıp umursamadıklarım daha çok hırslanıyorlar gerçi ama açık kapı bulamayınca da arada bir
diyolog şansı kalmıyor.

Ayy yerim onu.Bilmiş şey.

Aynen canım kaale almayınca çıldırıyorlar..
Hani boşa çırpınıyorlar gibi geliyor bence, biz hava atıyoruz ama hatun tınlamıyor falan diyorlardır bence içinden..

Ben kaynana-gelin imalarını takip ediyorum çok fena laf sokuyolar
Ousların bi tanıdığı oluyo bunlar

Bence o kadının ciddi derecede ya özgüven sorunu var ya da kompleksi var. Ama normal olmadığı kesin. Bu şekilde reaksiyon vererek kendini ön plan yapmaya çalışıyor ki en sevmediğim tiplemelerdendir.

Bizim kızlar yeni girmiş bu topiğe

siz annenizle yaşamış olduklarızdan yola çıkarak yazıyorsunuz sadece,umarım istediğiniz zaman bir evlat sahibi olursunuz ve konuyu bir de anne gözünden yaşarsınız..:)

Kk da neler varmış yaaa niye ben hiç görmüyorum bunları bana hiç denk gelmiyolar. Ben hep elmayra ya denk geliyorum ( adını yanlış yazmış olabilirim tam net hatrlayaamdım :)
fark etmez o herseye alıskın :)

buda görgürüzlüğün daniskası olmuş
Ayy yerim onu.Bilmiş şey.

kızlar cok alemmm yaa
bende makyaj yaptıgımda oglum cok hayran bakıyor kırpıklerımı fılan ellıyor
cok guzel olmussun benım guzel annem dıyor :)
buda erkek anasından ıncıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…