başka örnek varmı çek kaplan dan hariç
ben de yapıyorum bazen ya,daha yeni kestirdiğim saçlarımı albüm yaptım ,,baaakıııınnn nasıl olmuşum diye hahahhaha
Bizim kızlar yeni girmiş bu topiğe
kızlar cok alemmm yaa
bende makyaj yaptıgımda oglum cok hayran bakıyor kırpıklerımı fılan ellıyor
cok guzel olmussun benım guzel annem dıyor :)
buda erkek anasından ıncıler
mesaj kutun doluuu :) ama albümlere gir hemen dikkkatini çekicek :)
..........................
cute benimki de geçen gün saçlarımı kestirdiğimde:
annecim çok güzel olmuşsun,kadına benzemişsin dedi...hahahhahha
evde hep toplu saçla falan görünce demek ki
Ben çok merak ediyorum aslında buradakileri, yüzlerini görmek isterdim. keşke öyle bi grup kurulsada birbirimizi görerek yazabilsek. de işte özel konular açılınca gizlilik esas oluyor.
Aynen canım kaale almayınca çıldırıyorlar..
Hani boşa çırpınıyorlar gibi geliyor bence, biz hava atıyoruz ama hatun tınlamıyor falan diyorlardır bence içinden..
ben özel albüm yapıyorum,demek ki o kadar da görgüsüz değilim
Ben çok merak ediyorum aslında buradakileri, yüzlerini görmek isterdim. keşke öyle bi grup kurulsada birbirimizi görerek yazabilsek. de işte özel konular açılınca gizlilik esas oluyor.
kızlar cok alemmm yaa
bende makyaj yaptıgımda oglum cok hayran bakıyor kırpıklerımı fılan ellıyor
cok guzel olmussun benım guzel annem dıyor :)
buda erkek anasından ıncıler
Kızlar bu konudaki düşoncelerim insanların ,maddiyata aç olması
o kadar çok aile varki asgari ücretle geçinen hep almak istediği yemek istediği içlnde kalan ama buna eriştiğindede olay yapan
daha önce markalı giyinemeyen parayı bulunca markadan vazgeçmeyen bunlar doyumsuzluğun neticesidir ,
zaten çok çocuklu oluyor aileler
eline mesleğini alan ,sonradan içinde kalan özeti satın almaya ve hava atmaya başlıyor
maddiyata doyumsuzluk var çocukluğun ve ergenliğin geçitinde ailelerin yeteri kadar kazancın olamamasından kaynaklanıyor
Baya aydinlandim cok sagol hepsine baktım teker tekerÖzeline bak, seni de aydınlattım
Özel albüm derken facede mi :)
dımı kadınlar kulübü diye bi kafe açılırmış..orda toplaşırr yorumlarımızı ordan yapar bi yandan çaylarımızı yudumlarmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?