sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

Kızlar bu konudaki düşoncelerim insanların ,maddiyata aç olması
o kadar çok aile varki asgari ücretle geçinen hep almak istediği yemek istediği içlnde kalan ama buna eriştiğindede olay yapan
daha önce markalı giyinemeyen parayı bulunca markadan vazgeçmeyen bunlar doyumsuzluğun neticesidir ,
zaten çok çocuklu oluyor aileler

eline mesleğini alan ,sonradan içinde kalan özeti satın almaya ve hava atmaya başlıyor

maddiyata doyumsuzluk var çocukluğun ve ergenliğin geçitinde ailelerin yeteri kadar kazancın olamamasından kaynaklanıyor

ben de yapıyorum bazen ya,daha yeni kestirdiğim saçlarımı albüm yaptım ,,baaakıııınnn nasıl olmuşum diye hahahhaha

Ben çok merak ediyorum aslında buradakileri, yüzlerini görmek isterdim. keşke öyle bi grup kurulsada birbirimizi görerek yazabilsek. de işte özel konular açılınca gizlilik esas oluyor.

kızlar cok alemmm yaa
bende makyaj yaptıgımda oglum cok hayran bakıyor kırpıklerımı fılan ellıyor
cok guzel olmussun benım guzel annem dıyor :)
buda erkek anasından ıncıler

cute benimki de geçen gün saçlarımı kestirdiğimde:
annecim çok güzel olmuşsun,kadına benzemişsin dedi...hahahhahha
evde hep toplu saçla falan görünce demek ki

cute benimki de geçen gün saçlarımı kestirdiğimde:
annecim çok güzel olmuşsun,kadına benzemişsin dedi...hahahhahha
evde hep toplu saçla falan görünce demek ki

ayyy yawrum benim yaaaaa

Ben çok merak ediyorum aslında buradakileri, yüzlerini görmek isterdim. keşke öyle bi grup kurulsada birbirimizi görerek yazabilsek. de işte özel konular açılınca gizlilik esas oluyor.

ben özel albüm yapıyorum,demek ki o kadar da görgüsüz değilim

Kaynana : Anne Kalbi diye uzun bi metin paylaşmış, hani ben anneyim şunu çektim bunu ettim gibisinden

Gelin : Duydum ki: ooooo onlarin zamaninda onlar yokmus bunlar yokmus annelik cok zormus.
Yasiyorumki: annelik hala zor.

Aynen canım kaale almayınca çıldırıyorlar..
Hani boşa çırpınıyorlar gibi geliyor bence, biz hava atıyoruz ama hatun tınlamıyor falan diyorlardır bence içinden..

içlerinden öyle dedikleri kesin de dışarıya karşı beni kıskanıyorlar lafını yaymıştı bu bayan:))

dımı kadınlar kulübü diye bi kafe açılırmış..orda toplaşırr yorumlarımızı ordan yapar bi yandan çaylarımızı yudumlarmışız

kızlar cok alemmm yaa
bende makyaj yaptıgımda oglum cok hayran bakıyor kırpıklerımı fılan ellıyor
cok guzel olmussun benım guzel annem dıyor :)
buda erkek anasından ıncıler

Allah'ım Allah'ım boncuğu yerim ben ya.
Annesi ben oğlunun resmini görmüştüm avatarında da sana mesaj atmıştım hatta. Bilmiyorum hatırlıyor musun ama? :)
Çok tatlı o maşAllah.
Demin konularına göz atıyordum da işe giderken ağlıyormuş arkandan. Kurban olurum ona.

içlerinde hiç eğreti durmuyorlar ama yani nerden geldim ben nereye gidiyorum demiyorlar
iiki kişi var böyle kendilerinden çoko daha varlıklarla evlenen hadi biri kendiside çalışıyor öbürü kocasıyla iş gezilerinde bilmem neli bilmem neci kahveymiş o yazıyor biz ne yazdıgını anlamıyoruz o içtiği şeyi ilk kez içmiş biliyoruz ama garip tabi rahatsız etmiyor sadece komik

ben hani Allaha çok şükür ne istediysem hayatta hep sahip oldum fakat bazen o kadar hakketten ilginc seyler varkı mesela o bahsettgıım araba örneği bir bmw filandı , bugünde bir arkadasımla konusuyoruz forumdan gene kendısı selam olsun arkadasının fotografını gosterdı bızde o arada cocukların yuzme ucretlerınden vs vs konusuyoruz ufaktanda bı hesaplamaya gırıcez
dedıkı su konustuklarımıza bak buna bak bırde gercı arada bmw filan değildi dacia'ydı ama genede dogum günümde hiç atıyorum bir genelleme yapayım sanırım 150 tl üzerinde bir değere sahip hediye almamışımdır

kocişle balayı keyfi yazan mı dersin, nişanlısının aldığı çeyrekleri çekip koyan mı dersin, yatak odasında sarılmış foto koyan mı ararsın, hayatımda ilk defa yemek yaptım :) deyip " makarna" çekip koyan mı ararsın... ohooo anlatsam bitmez :))

dımı kadınlar kulübü diye bi kafe açılırmış..orda toplaşırr yorumlarımızı ordan yapar bi yandan çaylarımızı yudumlarmışız

Face ortamında bi sayfa var galiba ama kim kim belli değil, orda da olur yani cafe şart değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…