Özel albüm derken facede mi :)
Allah'ım Allah'ım boncuğu yerim ben ya.
Annesi ben oğlunun resmini görmüştüm avatarında da sana mesaj atmıştım hatta. Bilmiyorum hatırlıyor musun ama? :)
Çok tatlı o maşAllah.
Demin konularına göz atıyordum da işe giderken ağlıyormuş arkandan. Kurban olurum ona.
yok ben face twitter instagram vs kullanmıyorum...:)
kk da özel albüm yapınca sadece arkadaşların görebiliyor..
açıkcası cok hatırlayamadım ama arada mesaj atan oluyor ( hava atmıyorum da) Çok sağolun ALLAH size daha tatlılarını versin inşallah
arkamdan ağlıyor neyseki şimdi hava erken kararmıyorya akşam değilde öğlen eve geldiğimi zannediyor
ama her aksam benide sabah kaldır bende gelicem işe diyor
Bence o kadının ciddi derecede ya özgüven sorunu var ya da kompleksi var. Ama normal olmadığı kesin. Bu şekilde reaksiyon vererek kendini ön plan yapmaya çalışıyor ki en sevmediğim tiplemelerdendir.
Selam kızlar sonradan baktım topik kalabalık
açıkcası cok hatırlayamadım ama arada mesaj atan oluyor ( hava atmıyorum da) Çok sağolun ALLAH size daha tatlılarını versin inşallah
arkamdan ağlıyor neyseki şimdi hava erken kararmıyor ya akşam değilde öğlen eve geldiğimi zannediyor
ama her aksam beni de sabah kaldır bende gelicem işe diyor
cute benimki de geçen gün saçlarımı kestirdiğimde:
annecim çok güzel olmuşsun,kadına benzemişsin dedi...hahahhahha
evde hep toplu saçla falan görünce demek ki
Şimdi düşünüyorum da acaba benim arkamdan da arkadaşlarım böyle seyler söylüyor mu?
Lisedeyken bir simit alacak param bile olmazdı cebimde, eve kendimi cok zor atardım açlıktan. Sonra bir şekilde Allah yürü ya kulum dedi mesleğimi elime aldım. Arabamı ilk aldığımda adımı ve soyadımı plaka yaptırıp instagramda paylaşmıştım, kim bilir neler dediler
kocişle balayı keyfi yazan mı dersin, nişanlısının aldığı çeyrekleri çekip koyan mı dersin, yatak odasında sarılmış foto koyan mı ararsın, hayatımda ilk defa yemek yaptım :) deyip " makarna" çekip koyan mı ararsın... ohooo anlatsam bitmez :))
son zamanlarda artan ,sanalda olsun normal yaşantılarımızda olsun görgsüzülük adına çok şeyle karşılaşır olduk .açıkçası beni çok rahatsız etmeye başladı...sizler ne düşünüyorsunuz
aynen öyle.çok ciddi kompleksleri vardı.
binçeşit insan var toplumda.hem de hertürlüsü.
bu bahsettiğim kadın malesef eşinden şiddet gördü son zamanlarında.
anlattıklarıyla yaşadıkları çok uç noktalardaydı.
benim işim olmaz bu tiplerle.
anında irtibatı keserim.
çok radikalimdir bu konuda.:))
Benimde nişanlım bi öküz olarak çeyrek alır özel günlerde insan utanıpta koymaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?