sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

açıkcası cok hatırlayamadım ama arada mesaj atan oluyor ( hava atmıyorum da) Çok sağolun ALLAH size daha tatlılarını versin inşallah
arkamdan ağlıyor neyseki şimdi hava erken kararmıyorya akşam değilde öğlen eve geldiğimi zannediyor
ama her aksam benide sabah kaldır bende gelicem işe diyor

Selam kızlar sonradan baktım topik kalabalık

Alemsin Cute

son sayfaya gellllllllllllllllllllllllllllll..sanki beni duyacak haaa

Son düzenleme:
Bence o kadının ciddi derecede ya özgüven sorunu var ya da kompleksi var. Ama normal olmadığı kesin. Bu şekilde reaksiyon vererek kendini ön plan yapmaya çalışıyor ki en sevmediğim tiplemelerdendir.

aynen öyle.çok ciddi kompleksleri vardı.
binçeşit insan var toplumda.hem de hertürlüsü.
bu bahsettiğim kadın malesef eşinden şiddet gördü son zamanlarında.
anlattıklarıyla yaşadıkları çok uç noktalardaydı.
benim işim olmaz bu tiplerle.
anında irtibatı keserim.
çok radikalimdir bu konuda.:))

bence bu sosyal ağlardan dolayı iyice görgüsüzleştik diye düşünüyorum.her yaptığımız için bi sosyal ağ mevcut.yer bildirmek için ne yediğimizi göstermek için bi yere gittiğimizde kimle eğlendiğmizi göstermiş için fln.bunları sırf gösteriş yapmak için kullanılan ağlar olarak görüyorum ben.hani eskiden bi ata sözü vardı yediklerin sana kalsın gördüklerini anlat diye.artık bu atasözü tarihe karıştı yediklerimizi de gözümüze gözümüze sokar oldular

Şimdi düşünüyorum da acaba benim arkamdan da arkadaşlarım böyle seyler söylüyor mu?

Lisedeyken bir simit alacak param bile olmazdı cebimde, eve kendimi cok zor atardım açlıktan. Sonra bir şekilde Allah yürü ya kulum dedi mesleğimi elime aldım. Arabamı ilk aldığımda adımı ve soyadımı plaka yaptırıp instagramda paylaşmıştım, kim bilir neler dediler

Allah acılarını yaşatmasın. İnşAllah bizlerin de ileride yuvalarımızı kurunca olur. Oy masum bebek ya. Kreşe ya da ana sınıfa başlayınca bir de arkadaşlarına falan alışınca siz de daha rahat olursunuz. Yani okula gideceğim diye düşünür belki ağlamaları olmaz eskisi gibi.

cute benimki de geçen gün saçlarımı kestirdiğimde:
annecim çok güzel olmuşsun,kadına benzemişsin dedi...hahahhahha
evde hep toplu saçla falan görünce demek ki

erkekler annelerıne cok duskun ama dımıı ya
kızlar bıraz daha rakıp gıbımı oluyor anneye ?

Bizim ufaklık gene gecenlerde işte canım annem güzel annem sıcacıksın anne fiilan yağlıyor beni
bende işte şımardım işte ay canım benim filan sevişiyoruz sonra o dedi yine anne sıcacıksın
ben anne gibimi dedim annesin ya zaten benim annem ya dedi bozdu beni

Alın terine saygım sonsuz
Kocişin almamış ya

Benimde nişanlım bi öküz olarak çeyrek alır özel günlerde insan utanıpta koymaz ya

Bir arkadaşım vardı, asla 5 yıldız dışında bir otelde tatil yapmam der dururdu.,(yazlık ve pansiyonları eletiriken).. E tabi tatil yapamazdı..

evet aynı fikirdeyim özellikle sosyal paylaşım sitelerinde gezdiğini, yediğini, içtiğini, giydiğini ilan edenleri komik buluyorm.

Ben bir şeyi merak ettim. Nedir bizi bu kadar rahatsız eden? Yani albümleri açınca gördüğümüz bir iki resimde neden çileden çıkıyoruz. Görgüsüz veya değil bunu belirtince ne geçiyor elimize? Böyle konu altlarında yerden yere vurunca nasıl bir tatmin yaşıyoruz? Yani benim bilmediğim bir geçmişi vardır belki ama sırf resim paylaştı diye günlerde dedikodu yapan kadınlara dönmemizi sağlayan nedir? Bakın ben pek çok işte filancamla evleneli şu kadar oldu imzasındaki lakaplardan hiç hoşlanmıyorum ama bunu eleştirme hakkım var mı? Bana zararı olmayan bir şeyi yerden yere vurmaya hakkım olur mu? O resimlerin size bilmediğim bir zararı mı var?

Ay geçen kendime bir don aldımmm nasıl desemm çok pahalı bişey ama paçaları sıkıyor biraz

Bu insan kendinden küçük biriyle mi evlendi? İlk aklıma gelen oydu?
Yani herkes evli ve herkes cinsellik yaşıyor. Dünya var olduğundan beri de böyle olmuştur.
Bunu güncel konu haline getirip de iş yeri muhabbeti yapmanın anlamı ne? Kaldı ki dediklerinden bazıları kesinlikle şehir efsanesi. Evli olmasak neyse bir şey zannedeceğiz cinselliği evlilikte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…