Alın terine saygım sonsuz
Kocişin almamış ya
Ay geçen kendime bir don aldımmm nasıl desemm çok pahalı bişey ama paçaları sıkıyor biraz
imrendim ya görmek isterdimKaynana : Anne Kalbi diye uzun bi metin paylaşmış, hani ben anneyim şunu çektim bunu ettim gibisinden
Gelin : Duydum ki: ooooo onlarin zamaninda onlar yokmus bunlar yokmus annelik cok zormus.
Yasiyorumki: annelik hala zor.
Şimdi düşünüyorum da acaba benim arkamdan da arkadaşlarım böyle seyler söylüyor mu?
Lisedeyken bir simit alacak param bile olmazdı cebimde, eve kendimi cok zor atardım açlıktan. Sonra bir şekilde Allah yürü ya kulum dedi mesleğimi elime aldım. Arabamı ilk aldığımda adımı ve soyadımı plaka yaptırıp instagramda paylaşmıştım, kim bilir neler dediler
Herşeyi bi yere kadar anlarım çünkü bende çok yer bildirimi yaparımyemeğmin resmini çekip koymam ama manzaralı bi yere gittiysek manzara resmini koyarım neyse geçen haftalarda face te dolanıyorum bi baktım görümcem sırf kolunu çekip koymuş kolundada 4 tane altın bilezik en kalınlarından şimdi bu na ne denir ki
Şimdi düşünüyorum da acaba benim arkamdan da arkadaşlarım böyle seyler söylüyor mu?
Lisedeyken bir simit alacak param bile olmazdı cebimde, eve kendimi cok zor atardım açlıktan. Sonra bir şekilde Allah yürü ya kulum dedi mesleğimi elime aldım. Arabamı ilk aldığımda adımı ve soyadımı plaka yaptırıp instagramda paylaşmıştım, kim bilir neler dediler
Herşeyi bi yere kadar anlarım çünkü bende çok yer bildirimi yaparımyemeğmin resmini çekip koymam ama manzaralı bi yere gittiysek manzara resmini koyarım neyse geçen haftalarda face te dolanıyorum bi baktım görümcem sırf kolunu çekip koymuş kolundada 4 tane altın bilezik en kalınlarından şimdi bu na ne denir ki
Kociş almıştı onu ama para ikimizin parasıydı sonucta
Gerci bizimkiler genelde bizimkileri yemeyi seviyo
.........Horozlu mu
hoş geldinn...yokmu çevrende bomba örnekler ....görgüsüzlük üzerine
ilk defa mı bilezik aldı görümceniz
Ben bir şeyi merak ettim. Nedir bizi bu kadar rahatsız eden? Yani albümleri açınca gördüğümüz bir iki resimde neden çileden çıkıyoruz. Görgüsüz veya değil bunu belirtince ne geçiyor elimize? Böyle konu altlarında yerden yere vurunca nasıl bir tatmin yaşıyoruz? Yani benim bilmediğim bir geçmişi vardır belki ama sırf resim paylaştı diye günlerde dedikodu yapan kadınlara dönmemizi sağlayan nedir? Bakın ben pek çok işte filancamla evleneli şu kadar oldu imzasındaki lakaplardan hiç hoşlanmıyorum ama bunu eleştirme hakkım var mı? Bana zararı olmayan bir şeyi yerden yere vurmaya hakkım olur mu? O resimlerin size bilmediğim bir zararı mı var?
bence o da bir meziyet. valla bak, haftasonu gördüm kuzenlerin karıları kontes kardeşimle ben ameleama elmy o senin alın terinn..hakkın..millet kocasının parasıyla basıyor havayı.....
Plakayı paylaşmıştım arabanın bir kısmıylaEğer sadece plakayı paylaştıysan bişey diyemezler bence çünkü herkes adını soyadını plaka yaptırmıyo özel bişey bence :)
İki katını geri ödemişsindir
ama elmy o senin alın terinn..hakkın..millet kocasının parasıyla basıyor havayı.....
Kadesa'nın eşi de böyle
Yatırım düşünüyo adamlar demek
hahahhahahaahahhhah ay sen nerden biliyorsun ipek yoksaa paylaştımmı ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?