sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

Kaynana : Anne Kalbi diye uzun bi metin paylaşmış, hani ben anneyim şunu çektim bunu ettim gibisinden

Gelin : Duydum ki: ooooo onlarin zamaninda onlar yokmus bunlar yokmus annelik cok zormus.
Yasiyorumki: annelik hala zor.

imrendim ya görmek isterdim

öyle tabi ya şimdi simit alsak ayrana paramız yetmezdi ayran alsak simit alamazdık
cubuk kraker filan hak getire

ilk defa mı bilezik aldı görümceniz

ama elmy o senin alın terinn..hakkın..millet kocasının parasıyla basıyor havayı.....

Eğer sadece plakayı paylaştıysan bişey diyemezler bence çünkü herkes adını soyadını plaka yaptırmıyo özel bişey bence :)

ilk defa mı bilezik aldı görümceniz

Olmaz olurmu ,hiç örenek vereyim 4 tane çaydanlığı olan var , yemek takımları abartılı yüksek sosyetede değiller pek eve gelenleride yok ama çocukluğu yokluk içlnde geçmiş bunun hıncını alıyor ,parası var ya ,1 tane çaydanlığım var 20yıllık evliyim yıllarcada aynı yemek takımını kullanıyorum maddiyatlada asla hıncım olamaz ve gösterişim olamaz benim zenginliğim maneviyat
hoş geldinn...yokmu çevrende bomba örnekler ....görgüsüzlük üzerine

hangi resim bayannnn

ama elmy o senin alın terinn..hakkın..millet kocasının parasıyla basıyor havayı.....
bence o da bir meziyet. valla bak, haftasonu gördüm kuzenlerin karıları kontes kardeşimle ben amele
Eğer sadece plakayı paylaştıysan bişey diyemezler bence çünkü herkes adını soyadını plaka yaptırmıyo özel bişey bence :)
Plakayı paylaşmıştım arabanın bir kısmıyla O saylanmaz o zaman
İki katını geri ödemişsindir

ahahahahahahha sen biliyosun neler ödedim

Aslında burada konuşulanlara da çok afedersiniz kapak olmuş yazdıklarınız(aklıma bunun yerine koyacak kelime bulamadım da). tabiki konuşan olmuştur arkanızdan, ama lise yılları ve sonrasını okuyunca kimin umrundaki.. kim ne demişse demiş... duygulandım bu arada.. nereden nereye dimi...

Son düzenleme:

Bak şimdi özelden mesaj alacaksın. Zengin koca bulamadın diye başkasını kıskanıyor musun diye:d
Bence kocasının parasıyla alın teri arasında bir fark yok. Sonuçta ikisi de kendi parası. Gerçekten eşi zenginse ya da daha çok kazanıyorsa bunu sergilemediği sürece no sorun.

Kadesa'nın eşi de böyle
Yatırım düşünüyo adamlar demek

ama bu ciddi ciddi bir akımmış biliyormusunuz ya
ben henüz ceyrek altın hediye bile almadım bi düğünde bi doğumda birde sünnette aldık alacağımzıı bitti artık

şu aralar olan bi olay aklıma geldi:)) paylaşayım hemen.
bir bayan arkadaşımız hamileliğini öğrenir öğrenmez dr.dan çıkıp işe geliyor ve işle ilgili konuşan kel alaka bikaç insanın içinde
ultrason çıktılarını açıyor gösteriyor hamileymişim diye.ortamın uygunsuzluğu bi taraftan,samimi olmadığı beyler var o bi taraftan.
daha 5 haftalık deyişi bi yandan.
tamam gençtir heyecanına verelim dedik ama aslında niyeti başkacakdı.işyerinde ölesiye nefret ettiği bir bayan meslektaşı hamile kalıp düşük yapıp bebeğini kaybetti.onun kulağına gitsin diye yaptı muhtemelen.ama çirkindi.

Ben evlendikten sonra mutfağa girdim
Yani çok acemiydim
Netten tarif aldım yaptım
Ablam, kuzenlerim vs. merak ediyodu
Arada bir paylaştım değişik tarif, sorana da anlattım
Bu görgüsüzlük sayılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…