Aslında burada konuşulanlara da çok afedersiniz kapak olmuş yazdıklarınız(aklıma bunun yerine koyacak kelime bulamadım da). tabiki konuşan olmuştur arkanızdan, ama lise yılları ve sonrasını okuyunca kimin umrundaki.. kim ne demişse demiş... duygulandım bu arada.. nereden nereye dimi...
hahahhahahaahahhhah ay sen nerden biliyorsun ipek yoksaa paylaştımmı ben onu
bence o da bir meziyet. valla bak, haftasonu gördüm kuzenlerin karıları kontes kardeşimle ben amele
Plakayı paylaşmıştım arabanın bir kısmıylaO saylanmaz o zaman
ahahahahahahha sen biliyosun neler ödedim
ama elmy o senin alın terinn..hakkın..millet kocasının parasıyla basıyor havayı.....
bende cocuga yaptırdıgım keklerı tatlıları paylasıyorumBen evlendikten sonra mutfağa girdim
Yani çok acemiydim
Netten tarif aldım yaptım
Ablam, kuzenlerim vs. merak ediyodu
Arada bir paylaştım değişik tarif, sorana da anlattım
Bu görgüsüzlük sayılır mı
Bak şimdi özelden mesaj alacaksın. Zengin koca bulamadın diye başkasını kıskanıyor musun diye:d
Bence kocasının parasıyla alın teri arasında bir fark yok. Sonuçta ikisi de kendi parası. Gerçekten eşi zenginse ya da daha çok kazanıyorsa bunu sergilemediği sürece no sorun.
Aslında burada konuşulanlara da çok afedersiniz kapak olmuş yazdıklarınız. tabiki konuşan olmuştur arkanızdan, ama lise yılları ve sonrasını okuyunca kimin umrundaki.. kim ne demişse demiş... duygulandım bu arada.. nereden nereye dimi...
Ay sen dün yediğini unutuyorsun fadılllllllll..
Daha geçen hafta gösterdin ya hanımeli olayının günü
Şimdi baştan söyliyim çaışıyorum ve ne baba ne de koca parası yemek hoşlandığım şeyler değildir. Ama burda bir sürü çalışmayan kadın var. Ne zaman bir konu açsalar işte kocamdan para almaya çekiniyorum diye "Aaa olur mu? Senin paran benim param mı olur? O ev ikinizin, para ikinizin" deniliyor ki haklı olunan noktalar çok. Kocalar çalışıp ortak yenilince sıkıntı yok, ama o paralar harcanırken fotoğraf çekilmeyecek, bir yerlerde paylaşılmayacak? Nerde yazıyor bu kurallar cidden merak ediyorum. Yani çalışmayan kadınların olmasına karşı olmayız. İşte kocalar eve bakmakla yükümlüdür deriz. Ama sonra hayatından biri bir kesit paylaşınca bakarız kendi parası mı kocasının parası mı?
Ben evlendikten sonra mutfağa girdim
Yani çok acemiydim
Netten tarif aldım yaptım
Ablam, kuzenlerim vs. merak ediyodu
Arada bir paylaştım değişik tarif, sorana da anlattım
Bu görgüsüzlük sayılır mı
bende
zaten elmayra hamile kaldığıdan beri bir hassas bir duygusal
bize bile yansıyor
Ama bir zamanlar modaydı plaka paylaşımı. Zaten şimdi böyle bir şey yapmazsın elmy
Şimdi baştan söyliyim çaışıyorum ve ne baba ne de koca parası yemek hoşlandığım şeyler değildir. Ama burda bir sürü çalışmayan kadın var. Ne zaman bir konu açsalar işte kocamdan para almaya çekiniyorum diye "Aaa olur mu? Senin paran benim param mı olur? O ev ikinizin, para ikinizin" deniliyor ki haklı olunan noktalar çok. Kocalar çalışıp ortak yenilince sıkıntı yok, ama o paralar harcanırken fotoğraf çekilmeyecek, bir yerlerde paylaşılmayacak? Nerde yazıyor bu kurallar cidden merak ediyorum. Yani çalışmayan kadınların olmasına karşı olmayız. İşte kocalar eve bakmakla yükümlüdür deriz. Ama sonra hayatından biri bir kesit paylaşınca bakarız kendi parası mı kocasının parası mı?
Ben bir şeyi merak ettim. Nedir bizi bu kadar rahatsız eden? Yani albümleri açınca gördüğümüz bir iki resimde neden çileden çıkıyoruz. Görgüsüz veya değil bunu belirtince ne geçiyor elimize? Böyle konu altlarında yerden yere vurunca nasıl bir tatmin yaşıyoruz? Yani benim bilmediğim bir geçmişi vardır belki ama sırf resim paylaştı diye günlerde dedikodu yapan kadınlara dönmemizi sağlayan nedir? Bakın ben pek çok işte filancamla evleneli şu kadar oldu imzasındaki lakaplardan hiç hoşlanmıyorum ama bunu eleştirme hakkım var mı? Bana zararı olmayan bir şeyi yerden yere vurmaya hakkım olur mu? O resimlerin size bilmediğim bir zararı mı var?
Ona bakılırsa, sizinde burdaki eleştirileri eleştirmemeniz lazım ?
Hep bilezikleri oluyoduda bunlar en kalın ve en pahalı olanlardı
hangi resim bayannnn
AY BENDE NE kadar görgüsüzmüşüm hemen paylaşmışım ayolll
Hahahayyy içinde kontör olmayan milyarlık telefonları da unutmayalım
Ayol yoksa Amerikadan mı almıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?