sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

bende
zaten elmayra hamile kaldığıdan beri bir hassas bir duygusal
bize bile yansıyor

Ama bir zamanlar modaydı plaka paylaşımı. Zaten şimdi böyle bir şey yapmazsın elmy

ama elmy o senin alın terinn..hakkın..millet kocasının parasıyla basıyor havayı.....

Şimdi baştan söyliyim çaışıyorum ve ne baba ne de koca parası yemek hoşlandığım şeyler değildir. Ama burda bir sürü çalışmayan kadın var. Ne zaman bir konu açsalar işte kocamdan para almaya çekiniyorum diye "Aaa olur mu? Senin paran benim param mı olur? O ev ikinizin, para ikinizin" deniliyor ki haklı olunan noktalar çok. Kocalar çalışıp ortak yenilince sıkıntı yok, ama o paralar harcanırken fotoğraf çekilmeyecek, bir yerlerde paylaşılmayacak? Nerde yazıyor bu kurallar cidden merak ediyorum. Yani çalışmayan kadınların olmasına karşı olmayız. İşte kocalar eve bakmakla yükümlüdür deriz. Ama sonra hayatından biri bir kesit paylaşınca bakarız kendi parası mı kocasının parası mı?

Ben evlendikten sonra mutfağa girdim
Yani çok acemiydim
Netten tarif aldım yaptım
Ablam, kuzenlerim vs. merak ediyodu
Arada bir paylaştım değişik tarif, sorana da anlattım
Bu görgüsüzlük sayılır mı
bende cocuga yaptırdıgım keklerı tatlıları paylasıyorum

Bence sayılmaz bunlar

ahahaaaaaaaa

Öyle gerçekten, Rabbim verince veriyor işte ama o zamanı hala buruk bir gülümsemeyle hatırlamak güzel. Hic unutmam arkadaşlarım Mc Donaldsa girerdi ben de yanlarında olurdum ama param olmadığı icin tok numarası yapardım :) O hamburger bana öyle kokardı ki öyle canım cekerdi ki anlatamam :) Simdi önüme koysan yemem, insanoğlu işte, elinde olmayanı gözünde büyütüyor.

Bugünümüze sükürler olsun.

Kimse hayatlarından kesit paylaştı diye eleştirmedi ki burada. Çok radikal örnekler verildi ki kk da buna benzer konular açılıyor. “hamile kaldı diye 10 tane bilezik takılanlar, durumları çok iyiymiş doğum yapınca eşi ev alanlar.” Yani bunları bir şeylerin karşılığı gibi gösterip insanların gözüne hiç de uygun olmayan şekilde sokunca rahatsızlık başlıyor. Ha kimse derdinden ölmüyor ama resmen görüntü kirliliği oluyor. Biri demiş burada: ev alış verişi 400 tl lik fişi paylaşmış, altına da:” asgari ücretle nasıl geçiniyorlar?” acaba diye yazmış.
Bunun adı ne ki? Hayattan kesit paylaşmak mı? Egoların savaşı mı?

Ben evlendikten sonra mutfağa girdim
Yani çok acemiydim
Netten tarif aldım yaptım
Ablam, kuzenlerim vs. merak ediyodu
Arada bir paylaştım değişik tarif, sorana da anlattım
Bu görgüsüzlük sayılır mı

Sayılır bebişim

bende
zaten elmayra hamile kaldığıdan beri bir hassas bir duygusal
bize bile yansıyor

Hadi len ne duygusalı Ağzını burnunu kırarım

Ama bir zamanlar modaydı plaka paylaşımı. Zaten şimdi böyle bir şey yapmazsın elmy

Yok be yine olsa yine yaparım

Ben facede gezdiğim tarihi yerleri paylaşıyorum hep, birde kendi resmimi, aile mi
İtiraf edeyim accık görgüsüzlük yapıyorum gezdiğim yerlerle ilgili (yurt dışı falan değil memleket)

Son düzenleme:

görgüsüzlüklerden bahsediyoruz canım..çlaışan çalışmayana..koca parasına girersek çıkamayız işşin içinden..kural diye bişey yok zatenn...anayasa falanda çıkarmıcaz ki zaten bu konu muhtemelen bi yere bağlanamaycak

Son düzenleme:

Ona bakılırsa, sizinde burdaki eleştirileri eleştirmemeniz lazım ?

Bu yuzden eskisehirde marka poset satiyorlar insanlarda ay ne guzel marka aldm demek icin o poaetleri alip geIyorlar tum gun ellerinde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ona bakılırsa, sizinde burdaki eleştirileri eleştirmemeniz lazım ?

Aslında onun söylediği vurun abalıya mantığı. Rujlu arkadaşa yapılan saldırı. Hem de ona saldıranlar aynı seyi daha önce yapmışken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…