sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

elmyyyy yapma yawwwwwww.....anılarım depreşecek..üvde bütün paramı yemeğe verip iki hafta harçlıksız gezdiğim babama söyleyemediğim aklıma geldiii...duygusala bağlicimmmmmmmmmmmmmm

offff:2:
hadi sen hamilesin duygusalsın anladım da bana ne oluyor şimdi :2:
iki mesajını da okudum,hele bunda nasıl bir hüzünlendim anlatamam :2:
içim acıdı resmen,sezercik filmi izlemiş gibi burnumun direği sızladı :2:
bugünlerde çok hassasım hemen ağlıyorum

ama bu ciddi ciddi bir akımmış biliyormusunuz ya
ben henüz ceyrek altın hediye bile almadım bi düğünde bi doğumda birde sünnette aldık alacağımzıı bitti artık

Adamlar akıllı çiçek almaya gidiyolar orta hallice bi çiçek 100 tl 50 daha koyar altın alırım diyolar hiç değilse 100 tl çöpe gitmez

görgüsülüklerden bahsediyoruz canım..çlaışan çalışmayana..koca parasına girersek çıkamayız işşin içinden

Yani tamam işte, ben bir araba plakası paylaştıysam görgüsüz müyüm değil miyim? Kendi param olursa görgüsüz değil miyim? Ya da KK da sevilen bir kişiysem (elmye selamlar) görgüsüz değilim de kocamın parası ise biraz da sevilmiyorsam mı görgüsüzüm. İşte manzara paylaşmak tamam da yemek paylaşmak olmaz. Yani diyorum bunların kuralları nerde yazıyor?

Yemek,eşya vs.hepsini geçtim koca bulup kendini feriştah sanan görgüsüzler tektir bende.

yok eşi de yaşıtıydı.dul bi beydi.her ikisi de 2. evliliklerini yapmışlardı.
bayanın hayatında pek çok sorunu vardı.ama ne tür bir komplekse sahipse artık
hayatını ve yeni yaptığı evliliğini ve bonus olarak ta özel yaşamını farklı yansıtmak için üstün gayret gösteriyordu.
yani hiç yakışık almayan muhabbetler özellikle yaşını ve boyunca kızları olduğunu düşününce.
tuhaftı gerçekten:))ben tabi hemen uzaklaştırdım kendisini kendimden itina ile:))

Artık yapmıyorum zaten acemiyken paylaşmıştım, çünkü birçok kişi mutfak işlerini beceremem sanıyodu

Hesabım bile kapalı.

Ben paylaşıyorum cünkü acemi bir ahcı olmadığımı herkes görmeli ahahahaha

Ay yazdıklarımı okudum da ben de ağlıcam simdi

Sezercik kücük anne miydi neydi bi film vardı :)

çok abartı şeyler hariç, insanların kendine özel sayfasında gittiği yerleri yaptıklarını eşiyle gezmelerini her saniye de olsa paylaşması gayet normalken, bunları paylaşması çok çok sinir ediyorsa karşısındakileri altında insani bir duygu olan kıskançlık veya imrenmenin olduğunu düşünüyorum. olmadı engelle yada ana sayfanda çıkmasını engelle. bu bağlamda facebookta hiç fotoğraf paylaşmamış hiç yerinizi bildirmemiş olmanız gerekir ki.. o zamanda sorarım facebooku neden kullanıyorsun diye?

"Kocişinin" parasıyla alınca ne oluyor? O kısmı anlayamadım.

pembe ruj olayının linkini özelden yollarmısınız. merak ettim.. nolmuşki :44:

İçinde kalanı yapacaksın tabi
bütün mesele nasıl yaptığın

kural koymuyoruz...hayatımıza giren gözlemlediğimiz görgüsüzleri ..görgüsüz olayları paylaşıyoruz.bu kadar(elmye selamlar)

Ben paylaşıyorum cünkü acemi bir ahcı olmadığımı herkes görmeli ahahahaha

Ben daha paylaşmıyorum
Aklıma hamileler geliyo, alamayanlar geliyo
Ama soran olunca özel albüm açıyorum masa dizaynı filan için

konu facebokk değil.....

"Kocişinin" parasıyla alınca ne oluyor? O kısmı anlayamadım.

Kocişler herşey alabilir, bunda problem yok bence.

Ama kociş bana bunu aldı diye he rgün yayın yapmak bana yapmacık geliyo ( Herkesin fikri kendine )
Hayır Allah daha çok versin de, burada her kesimden insan var hava atmaya lüzum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…