Sayılır bebişim
Öyle gerçekten, Rabbim verince veriyor işte ama o zamanı hala buruk bir gülümsemeyle hatırlamak güzel. Hic unutmam arkadaşlarım Mc Donaldsa girerdi ben de yanlarında olurdum ama param olmadığı icin tok numarası yapardım :) O hamburger bana öyle kokardı ki öyle canım cekerdi ki anlatamam :) Simdi önüme koysan yemem, insanoğlu işte, elinde olmayanı gözünde büyütüyor.
Bugünümüze sükürler olsun.
Öyle gerçekten, Rabbim verince veriyor işte ama o zamanı hala buruk bir gülümsemeyle hatırlamak güzel. Hic unutmam arkadaşlarım Mc Donaldsa girerdi ben de yanlarında olurdum ama param olmadığı icin tok numarası yapardım :) O hamburger bana öyle kokardı ki öyle canım cekerdi ki anlatamam :) Simdi önüme koysan yemem, insanoğlu işte, elinde olmayanı gözünde büyütüyor.
Bugünümüze sükürler olsun.
ama bu ciddi ciddi bir akımmış biliyormusunuz ya
ben henüz ceyrek altın hediye bile almadım bi düğünde bi doğumda birde sünnette aldık alacağımzıı bitti artık
görgüsülüklerden bahsediyoruz canım..çlaışan çalışmayana..koca parasına girersek çıkamayız işşin içinden
Adamlar akıllıçiçek almaya gidiyolar orta hallice bi çiçek 100 tl 50 daha koyar altın alırım diyolar hiç değilse 100 tl çöpe gitmez
İşte pembe rujlu kadın diye konunun arasında yerden yere vurulan arkadaştan bahsediyorum. Rahatsız edici olan nedir?
Bu insan kendinden küçük biriyle mi evlendi? İlk aklıma gelen oydu?
Yani herkes evli ve herkes cinsellik yaşıyor. Dünya var olduğundan beri de böyle olmuştur.
Bunu güncel konu haline getirip de iş yeri muhabbeti yapmanın anlamı ne? Kaldı ki dediklerinden bazıları kesinlikle şehir efsanesi. Evli olmasak neyse bir şey zannedeceğiz cinselliği evlilikte..
Artık yapmıyorum zatenacemiyken paylaşmıştım, çünkü birçok kişi mutfak işlerini beceremem sanıyodu
Hesabım bile kapalı.
Ay yazdıklarımı okudum da ben de ağlıcam simdioffff:2:
hadi sen hamilesin duygusalsın anladım da bana ne oluyor şimdi :2:
iki mesajını da okudum,hele bunda nasıl bir hüzünlendim anlatamam :2:
içim acıdı resmen,sezercik filmi izlemiş gibi burnumun direği sızladı :2:
bugünlerde çok hassasım hemen ağlıyorum
Yani tamam işte, ben bir araba plakası paylaştıysam görgüsüz müyüm değil miyim? Kendi param olursa görgüsüz değil miyim? Ya da KK da sevilen bir kişiysem (elmye selamlar) görgüsüz değilim de kocamın parası ise biraz da sevilmiyorsam mı görgüsüzüm. İşte manzara paylaşmak tamam da yemek paylaşmak olmaz. Yani diyorum bunların kuralları nerde yazıyor?
Ben paylaşıyorum cünkü acemi bir ahcı olmadığımı herkes görmeli ahahahaha
pembe ruj olayının linkini özelden yollarmısınız. merak ettim.. nolmuşki :44:
çok abartı şeyler hariç, insanların kendine özel sayfasında gittiği yerleri yaptıklarını eşiyle gezmelerini her saniye de olsa paylaşması gayet normalken, bunları paylaşması çok çok sinir ediyorsa karşısındakileri altında insani bir duygu olan kıskançlık veya imrenmenin olduğunu düşünüyorum. olmadı engelle yada ana sayfanda çıkmasını engelle. bu bağlamda facebookta hiç fotoğraf paylaşmamış hiç yerinizi bildirmemiş olmanız gerekir ki.. o zamanda sorarım facebooku neden kullanıyorsun diye?
"Kocişinin" parasıyla alınca ne oluyor? O kısmı anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?