sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

İpek benim yorumum burda spesifik bir konuyaydı. Benim yazdığım senin kendi maaşınla aldığın o bir şey olmaz bu koca parası yiyor denilmesineydi. Yoksa senin verdiğin örneklerle benim yazdığım şey aynı değil.

ahahahah aleykümselamlar

Doğru noktalara değiniyorsun gerçekten
"Kocişinin" parasıyla alınca ne oluyor? O kısmı anlayamadım.
Bişi olmuyor ama kocişinin aldığını özellikle belirten insanlara saldırılıyor aslında bunu anlatmaya calısmıştık.

Ben daha paylaşmıyorum
Aklıma hamileler geliyo, alamayanlar geliyo
Ama soran olunca özel albüm açıyorum masa dizaynı filan için

O konuda haklısın ama benim de oğlum olursa Cute gibi yapıcam pipisini bile paylasıcam

pardonda biri mutlaka limon sıkmak zorundamı??

Hatta bir gün sünnet yaptırırsam o parçayı bir kutuya koyup instada paylasıcam ahahahahahah

Ben daha paylaşmıyorum
Aklıma hamileler geliyo, alamayanlar geliyo
Ama soran olunca özel albüm açıyorum masa dizaynı filan için

ya ben şu alamayanlar kısmına katılmıyorum sonuçta kurbağa bacağı ya da ıstakoz pişmiyor evimizde ben facede hep yemek sayfalarını ziyaret ediyorum o zaman onlarda kapatılsın göz bakar can ister demişler ama şimdi her şey her yerde satılıyor ayrıca alacak gücü olamayanlar evine internet bağlatıp face de gezinmeleri de ayrı muamma:44::44:

pardonda biri mutlaka limon sıkmak zorundamı??

Di mi halbüki ne güzel eğleniyorduk. İsim vermiyorduk ama kimden bahsettiğimiz alenen belliydi? Özelden birbirimize kim olduğunu söylüyorduk. Dalga geçiyorduk şurda ne güzel. Niye turp sıkılıyor ki eğlencemize?

Koca parası diye bir şey yoktur bence. Kişinin tercihidir çalışır ya da çalışmaz. Ben şu an çalışıyorum ama işi bırakabilirim de bu durumda benim harcama yapma hakkım yok mu? Kendi kazancım dışındaki benim olmuyor mu? Buna katılmıyorum. Benim gözümde ister kendi kazansın, ister babası, ister kocası görgüsüzse bunu kendi kazancı temizlemiyor.

Böyle kurallar yok tabiki.
Neye görgüsüzlük diyoruz aslında,her anını çekip saniyesinde biyerlere servis eden
altında da amacını ifşa edecek şekilde beyanları olan insanlar genel anlamda görgüsüz olarak nitelendirildi yorumlarda.
görgüsüzlük kendini bellie diyor aslında.sırıtıyor taaa karşıdan.
eğer ki o kişi takibinizde olan biriyse,hayata bakısını genel huylarını v.s de az çok biliyorsanız yaptıklarını da pekala görsüsüz veya değil şeklinde yorumlayabilirsiniz.
arabasının plakasını koymuş bi insana durduk yerde hemen görgüsüz etiketini kim yapıştırır Allah aşkına.olur böyle paylaşımlar normaldir.
eskiden hepimizin babasının bir şahinin önünde çekilmiş fotoları yokmuydu:)))

Genel olarak bu konuşuluyor aslında. Konunun en başından beri. Her zamanki gibi koca parası, kendi parası diye dağıldı. O da elmynin araba sevdası yüzünden okuduysan o kısmı. Kendi aldığı arabaya isminin harflerini yazdırıp resmini çekmiş. Ona da kendi paran denildi. Oradan açıldı bu bağlantı.

Ay yazdıklarımı okudum da ben de ağlıcam simdi

Sezercik kücük anne miydi neydi bi film vardı :)[/QUOTE]

kızzz, sezercikten küçük anne olur mu
sezercik aslan parçası vardı,vuyma babacım vuyma,dövme annemi diyordu.:2:
ne ağlardım boyunca tekerleği taşırken

Bende her konunun ortasında gelip yorumcuları eleştirenleri anlamıyorum
Konu belli 'kendi görüşü'nü yazar çıkarsın benim bildiğim
Aaa siz böyle yazmışsınız ama yanlışsınız, ben doğrucuyum demek çok itici geliyor bana
Hanımlar komşu teyzelere döndünüz vs. diye genellemeyi de doğru bulmuyorum

Ha görüşe görüş sunarsın
Ama alıntı yaparsın
Genele atıfta bulunup laf sokulmasını doğru bulmuyorum

Görgüsüzlük kuralları diye bi kriteri kimse belirleyemez
Herkes kendine göre eleştiride bulunuyor, beğenirsin veya beğenmezsin o ayrı mesele
Ama imzalarda kocişler cicişler yazılıyor ben bunu eleştiriyor muyum diye edebiyat parçalarken de gayet tabi eleştirmiş oluyorsun

Banlanırsam herkese de selam olsun
Biz kendimizi bile eleştirdik en azından.

cidden anlamıyorum kim alay ediyorsa gidin ana yazın yada uyarın...çok zorunuza gittiyse.

yok canım ya, ben hamileyken şu neydi adı bi tatlı.. üstünde kahve arasında labne adını unuttum. akşam yemekteyiz programında yapılıyordu. ayyy nasıl canım çekmişti... e akşam çıkıp alamamda. param olmasaydı ertesi günde alamzdım. gerçi ertesi gün isteğim geçtiydi ama. yemek olayına karşıyım bende...

Aslında ben fıstığın limon sıktığını düşünmüyorum. Olaya genel baktı ve derin baktı. Aslında basit bir mevzu adı üstünde görgüsüzler. Ama o da haklı hayattan kesitler sunmak bir çeşit özgürlük. Yine de polemiklik bir şey değil.

Bu konuyu başka bir bölüme açmanız daha mantıklı olmaz mıydı, gerçekten sıkıntısı olan kişilerin konuları gerilere düşüyor bu sebeple. Burada spesifik bir derdiniz varmış gibi görünmüyor. Bunu yazmak istedim sadece, hoşçakalın

bi kaç arkadaşın özelleden yazışmalarına dikkat etmeseydiniz konunun geneline baksaydınızda insanların ne demek istediğini anlardınız.....zira güzel paylaşımlar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…