- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Kimse hayatlarından kesit paylaştı diye eleştirmedi ki burada. Çok radikal örnekler verildi ki kk da buna benzer konular açılıyor. hamile kaldı diye 10 tane bilezik takılanlar, durumları çok iyiymiş doğum yapınca eşi ev alanlar. Yani bunları bir şeylerin karşılığı gibi gösterip insanların gözüne hiç de uygun olmayan şekilde sokunca rahatsızlık başlıyor. Ha kimse derdinden ölmüyor ama resmen görüntü kirliliği oluyor. Biri demiş burada: ev alış verişi 400 tl lik fişi paylaşmış, altına da: asgari ücretle nasıl geçiniyorlar? acaba diye yazmış.
Bunun adı ne ki? Hayattan kesit paylaşmak mı? Egoların savaşı mı?
ahahahah aleykümselamlarYani tamam işte, ben bir araba plakası paylaştıysam görgüsüz müyüm değil miyim? Kendi param olursa görgüsüz değil miyim? Ya da KK da sevilen bir kişiysem (elmye selamlar) görgüsüz değilim de kocamın parası ise biraz da sevilmiyorsam mı görgüsüzüm. İşte manzara paylaşmak tamam da yemek paylaşmak olmaz. Yani diyorum bunların kuralları nerde yazıyor?
Bişi olmuyor ama kocişinin aldığını özellikle belirten insanlara saldırılıyor aslında bunu anlatmaya calısmıştık."Kocişinin" parasıyla alınca ne oluyor? O kısmı anlayamadım.
Ben daha paylaşmıyorum
Aklıma hamileler geliyo, alamayanlar geliyo
Ama soran olunca özel albüm açıyorum masa dizaynı filan için
O konuda haklısın ama benim de oğlum olursa Cute gibi yapıcampipisini bile paylasıcam
Ben daha paylaşmıyorum
Aklıma hamileler geliyo, alamayanlar geliyo
Ama soran olunca özel albüm açıyorum masa dizaynı filan için
pardonda biri mutlaka limon sıkmak zorundamı??
Yani tamam işte, ben bir araba plakası paylaştıysam görgüsüz müyüm değil miyim? Kendi param olursa görgüsüz değil miyim? Ya da KK da sevilen bir kişiysem (elmye selamlar) görgüsüz değilim de kocamın parası ise biraz da sevilmiyorsam mı görgüsüzüm. İşte manzara paylaşmak tamam da yemek paylaşmak olmaz. Yani diyorum bunların kuralları nerde yazıyor?
Yani tamam işte, ben bir araba plakası paylaştıysam görgüsüz müyüm değil miyim? Kendi param olursa görgüsüz değil miyim? Ya da KK da sevilen bir kişiysem (elmye selamlar) görgüsüz değilim de kocamın parası ise biraz da sevilmiyorsam mı görgüsüzüm. İşte manzara paylaşmak tamam da yemek paylaşmak olmaz. Yani diyorum bunların kuralları nerde yazıyor?
İpek benim yorumum burda spesifik bir konuyaydı. Benim yazdığım senin kendi maaşınla aldığın o bir şey olmaz bu koca parası yiyor denilmesineydi. Yoksa senin verdiğin örneklerle benim yazdığım şey aynı değil.
Di mi halbüki ne güzel eğleniyorduk. İsim vermiyorduk ama kimden bahsettiğimiz alenen belliydi? Özelden birbirimize kim olduğunu söylüyorduk. Dalga geçiyorduk şurda ne güzel. Niye turp sıkılıyor ki eğlencemize?
ya ben şu alamayanlar kısmına katılmıyorum sonuçta kurbağa bacağı ya da ıstakoz pişmiyor evimizdeben facede hep yemek sayfalarını ziyaret ediyorum o zaman onlarda kapatılsın göz bakar can ister demişler ama şimdi her şey her yerde satılıyor ayrıca alacak gücü olamayanlar evine internet bağlatıp face de gezinmeleri de ayrı muamma:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?