sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

hangi bölüme açacağımada söyleseydin daha iyi olurdu

Valla mesela benim nişanlımın arabası var ( kaçıncı araba bu sayamadım) ama resmini çekip hiç faceye koymaz lafını sözünü etmez. Ama benim bi arabam olursa gidipte beş metre ilerden resmini çekip koymam ama içindeyken bizede trafiğe çıkmak nasip oldu diye bi paylaşım yaparım hepimizin içinde azcık gösterme duygusu var ( bende azcık var sahşen oda sadece araba yönünden var. Minübüste otobüste işe gidip gelemekten anam ağladıda )

Bize babam kapıda bişey yedirmezdi
Evde yiyin derdi
O zamanlar yokluk vardı
Şimdi de bilmiyorum belki alamayan vardır mantığıyla paylaşmaktan vazgeçtim ben

önceden merak ederdik acaba o ne durumda bu ne yaptı iyi mi kötü mü falan diye.
şimdi her şey bütün özel hayat o kadar göz önünde ki kımseyı merak etmeye gerek kalmadı kim nerede kiminle ne yapmış ne yemiş paylaşılan sofralar bilmem neler arada bir bazı şeyler paylaşılabılır belki ama inanın bazı arkadaşlarımın sabah akşam ne yedığını nerde gezdiğini biliyorum nedir bu paylaşım merakı anlamadım.görüşmeye kalksak 2 laf edemeyeceğim insanlar var hiç birşey anlatmasına gerek yok herşeyini biliyorum o derece
evet bazıları görgüsüzlükten yapıyor bazıları da heralde alışkanlık edinmiş huy haline gelmiş.

hangi bölüme açacağımada söyleseydin daha iyi olurdu

Bunu bilmiyorum maalesef, ama ilk sayfada size ait olan bir dert varmış gibi görünmüyor. Kimseye karışmak değil amacım sadece gerçekten sıkıntısı olanların mağdur olmaması için bu yorumu yazdım. Konunuzu yadırgadığımdan değil.

ben çıktım...mune gelirse ben suçsuzum.....genel anlamda bişeyler paylaşmak istedim...görgüsüzlere inattt

Çekirgecim keşke benden alıntı yapsaydın da araya kaynamasaydı. Doğrucu davutlardan ben de hoşlanmam ama bir insanın konuya meze yapılması hoşuma gitmedi. Çok itici geldi dayanamadım. Yani 5-10 kişi toplanıp birine yüklenilir ya, bir haksızlık hissi uyanır o bakımdan duramadım. Cidden yapılan kötü bir şey olur anlarım. Altı üstü kendisinin evinin kocasının falan resimleri var. Hayatımda ilk kez albümler kısmına girdim şurda yazılanlar yüzünden. Bir de resimlerinin altına yazılanlar var ki bir şey demiyorum. Sanal zorbalık nedir biliyor musun? "Virtual bully" diyebileceğimiz kavram nedir? Bir sürü insan bir kişiyi yerden yere vurunca ne geçiyor ki ele?

Son düzenleme:
Evde yiyin derdi
O zamanlar yokluk vardı

Annemde mesela ben parkta oynarken beni eve çağrırdı. Tabi balkondan bagrırak konuşuyo. Niye gelicem eve yaaaa dediğim zaman hiç gel yemek ye diye bagırmamıştır arkadaşlarım duyarda canı çeker diye hep eliyle yemek işareti yapardı giderdim bende. Anamız babamızdan ögreniyoruz herşeyi işte

Evde yiyin derdi
O zamanlar yokluk vardı

Ben de baktım benden marifetlileri var. Ben de o vesileyle bu paylaşıma son verdim:d

kimse mağdur olmaz merak etmeyin yardımcı olmak isteyen yine gider bulur yazacağı yeri...kaldıki ilk sayfada birincidir belki konu diğerleri zaten sıralanmıştır...yanı açılan konuları kapadığım falan yok..isteyen istediği yere yorum yapar ...tşkler

Evde yiyin derdi
O zamanlar yokluk vardı

gerçi bende ilk evlilik heyecanıyla yaptığım yemekler diye bir albüm açmıştım ama alamayanlar vardır düşüncesiyle kaldırdım sonradan da listemde bunları alamayacak kimse yok ki dedim sonuçta profilimi sadece arkadaşlarım görüyor koyduğumda fasulye yemeği makarna falan sonrada bunları koysan ne olur koymasan ne olur dedim kendi yaptığımı saçma bularak
aslında yapılmaması paylaşılmaması gereken o kadar şey var ki sanırım bu tür paylaşım siteleri hayatımıza girince bazı değerlerimizi kaybediyoruz benim arkadaşlarım iki çıplak bacağımdan denize gittiğimi anlayacaklarsa hiç anlamasınlar daha iyi

Kimler görgüsüz diye alay ediliyor bende merak uyandırdı ,merakımı giderin ya özelime mesaj atın ,yoksa merakımdan ,,ölürüm,çekirge

Bu da aynen RTÜK e şikayet gibi olmuş müstehcen sahneleri çıkarın izleyemiyoruz ailece diye..
Zap diye bir şey var yani..

sosis bacaklardan bahsediyorsun

Benden alıntı yapılsaydı bende yapardım. Zira ilk eleştirdiğin şeylere bende dahilim.
Konu görgüsüzlük olunca akla o geliyo demek ki.
Bende albüm takip etmem, arkadaş listemin dışında.
Ancak bana kadar ulaştı, dün gördüm listemden biri yorum yapmış. Bir çift pembe ayakkabı var, buyrun ayaklarıma konuşun diye.
Bu da bana göre terbiyesizlik, eleştirme hakkına da sahibim.
Bunu eleştirdim diye sende beni eleştirebilirsin ama neden onu eleştirdiniz gündeki kadınlar gibi diyerek olmamalı bu, şimdi bi de gündekii kadınlar çıksın seni yuhalasın o zaman ? Bu bir kısır döngü olur çıkar.

Ben de baktım benden marifetlileri var. Ben de o vesileyle bu paylaşıma son verdim:d

Ha ha senin vazgeçme sebebinde müthişmiş
Mesela Nevreste'yi görünce bu kadınsa ben neyim diyorum öyle zahmetli şeyler yapıyo ki

Mesela Nevreste'yi görünce bu kadınsa ben neyim diyorum öyle zahmetli şeyler yapıyo ki

Aynen yarışmalar açılıyor ya valla hayretlere düşüyorum. Ben de kendimi yemek yapıyor biliyor zannederdim. Hatta tarif falan verirdim artık girmiyorum o işlere

akşamada eve gidince ne yapsam diye düşünüyorum kızartma filan
o konuya hiç girmeyelim yani bazen hala makarnayı bile güzel yapamıyorum :)

Tek sıkıntı gündeki kadınlar tabirim mi? Bu bir hakaret midir? Günlerde bulundum ve evet orda böyle söylemler oluyor. Olmuyor mu? Günlerdeki kadınlar bana ne diyecek? Hayır uranyum parçalıyoruz burda mı diyecek? Biz de arkadaş toplantıları yapıyoruz, biz de bazen dedikodu yapıyoruz, öyle vatan millet kurtarıyoruz, türkiyeyi bir tık ileri nasıl taşırız bunu tartışıyoruz gibi bir iddiam yok. Neyse o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…