Bu konuyu başka bir bölüme açmanız daha mantıklı olmaz mıydı, gerçekten sıkıntısı olan kişilerin konuları gerilere düşüyor bu sebeple. Burada spesifik bir derdiniz varmış gibi görünmüyor. Bunu yazmak istedim sadece, hoşçakalın
Böyle kurallar yok tabiki.
Neye görgüsüzlük diyoruz aslında,her anını çekip saniyesinde biyerlere servis eden
altında da amacını ifşa edecek şekilde beyanları olan insanlar genel anlamda görgüsüz olarak nitelendirildi yorumlarda.
görgüsüzlük kendini bellie diyor aslında.sırıtıyor taaa karşıdan.
eğer ki o kişi takibinizde olan biriyse,hayata bakısını genel huylarını v.s de az çok biliyorsanız yaptıklarını da pekala görsüsüz veya değil şeklinde yorumlayabilirsiniz.
arabasının plakasını koymuş bi insana durduk yerde hemen görgüsüz etiketini kim yapıştırır Allah aşkına.olur böyle paylaşımlar normaldir.
eskiden hepimizin babasının bir şahinin önünde çekilmiş fotoları yokmuydu:)))
ya ben şu alamayanlar kısmına katılmıyorum sonuçta kurbağa bacağı ya da ıstakoz pişmiyor evimizdeben facede hep yemek sayfalarını ziyaret ediyorum o zaman onlarda kapatılsın göz bakar can ister demişler ama şimdi her şey her yerde satılıyor ayrıca alacak gücü olamayanlar evine internet bağlatıp face de gezinmeleri de ayrı muamma:44::44:
hangi bölüme açacağımada söyleseydin daha iyi olurdu
Bende her konunun ortasında gelip yorumcuları eleştirenleri anlamıyorum
Konu belli 'kendi görüşü'nü yazar çıkarsın benim bildiğim
Aaa siz böyle yazmışsınız ama yanlışsınız, ben doğrucuyum demek çok itici geliyor bana
Hanımlar komşu teyzelere döndünüz vs. diye genellemeyi de doğru bulmuyorum
Ha görüşe görüş sunarsın
Ama alıntı yaparsın
Genele atıfta bulunup laf sokulmasını doğru bulmuyorum
Görgüsüzlük kuralları diye bi kriteri kimse belirleyemez
Herkes kendine göre eleştiride bulunuyor, beğenirsin veya beğenmezsin o ayrı mesele
Ama imzalarda kocişler cicişler yazılıyor ben bunu eleştiriyor muyum diye edebiyat parçalarken de gayet tabi eleştirmiş oluyorsun
Banlanırsam herkese de selam olsun
Biz kendimizi bile eleştirdik en azından.
Bize babam kapıda bişey yedirmezdi
Evde yiyin derdi
O zamanlar yokluk vardı
Şimdi de bilmiyorum belki alamayan vardır mantığıyla paylaşmaktan vazgeçtim ben
Evde yiyin derdi
O zamanlar yokluk vardı
Bunu bilmiyorum maalesef, ama ilk sayfada size ait olan bir dert varmış gibi görünmüyor. Kimseye karışmak değil amacım sadece gerçekten sıkıntısı olanların mağdur olmaması için bu yorumu yazdım. Konunuzu yadırgadığımdan değil.
Evde yiyin derdi
O zamanlar yokluk vardı
kimse mağdur olmaz merak etmeyin yardımcı olmak isteyen yine gider bulur yazacağı yeri...kaldıki ilk sayfada birincidir belki konu diğerleri zaten sıralanmıştır...yanı açılan konuları kapadığım falan yok..isteyen istediği yere yorum yapar ...tşkler
gerçi bende ilk evlilik heyecanıyla yaptığım yemekler diye bir albüm açmıştım ama alamayanlar vardır düşüncesiyle kaldırdım sonradan da listemde bunları alamayacak kimse yok ki dedim sonuçta profilimi sadece arkadaşlarım görüyorkoyduğumda fasulye yemeği makarna falan sonrada bunları koysan ne olur koymasan ne olur dedim kendi yaptığımı saçma bularak
aslında yapılmaması paylaşılmaması gereken o kadar şey var ki sanırım bu tür paylaşım siteleri hayatımıza girince bazı değerlerimizi kaybediyoruz benim arkadaşlarım iki çıplak bacağımdan denize gittiğimi anlayacaklarsa hiç anlamasınlar daha iyi
Çekirgecim keşke benden alıntı yapsaydın da araya kaynamasaydı. Doğrucu davutlardan ben de hoşlanmam ama bir insanın konuya meze yapılması hoşuma gitmedi. Çok itici geldi dayanamadım. Yani 5-10 kişi toplanıp birine yüklenilir ya, bir haksızlık hissi uyanır o bakımdan duramadım. Cidden yapılan kötü bir şey olur anlarım. Altı üstü kendisinin evinin kocasının falan resimleri var. Hayatımda ilk kez albümler kısmına girdim şurda yazılanlar yüzünden. Bir de resimlerinin altına yazılanlar var ki bir şey demiyorum. Sanal zorbalık nedir biliyor musun? "Virtual bully" diyebileceğimiz kavram nedir? Bir sürü insan bir kişiyi yerden yere vurunca ne geçiyor ki ele?
Ben de baktım benden marifetlileri var. Ben de o vesileyle bu paylaşıma son verdim:d
Ha ha senin vazgeçme sebebinde müthişmiş
Mesela Nevreste'yi görünce bu kadınsa ben neyim diyorumöyle zahmetli şeyler yapıyo ki
Ha ha senin vazgeçme sebebinde müthişmiş
Mesela Nevreste'yi görünce bu kadınsa ben neyim diyorumöyle zahmetli şeyler yapıyo ki
Benden alıntı yapılsaydı bende yapardım. Zira ilk eleştirdiğin şeylere bende dahilim.
Konu görgüsüzlük olunca akla o geliyo demek ki.
Bende albüm takip etmem, arkadaş listemin dışında.
Ancak bana kadar ulaştı, dün gördüm listemden biri yorum yapmış. Bir çift pembe ayakkabı var, buyrun ayaklarıma konuşun diye.
Bu da bana göre terbiyesizlik, eleştirme hakkına da sahibim.
Bunu eleştirdim diye sende beni eleştirebilirsin ama neden onu eleştirdiniz gündeki kadınlar gibi diyerek olmamalı bu, şimdi bi de gündekii kadınlar çıksın seni yuhalasın o zaman ? Bu bir kısır döngü olur çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?