Kimler görgüsüz diye alay ediliyor bende merak uyandırdı ,merakımı giderin ya özelime mesaj atın ,yoksa merakımdan ,,ölürüm,çekirge
Tek sıkıntı gündeki kadınlar tabirim mi? Bu bir hakaret midir? Günlerde bulundum ve evet orda böyle söylemler oluyor. Olmuyor mu? Günlerdeki kadınlar bana ne diyecek? Hayır uranyum parçalıyoruz burda mı diyecek? Biz de arkadaş toplantıları yapıyoruz, biz de bazen dedikodu yapıyoruz, öyle vatan millet kurtarıyoruz, türkiyeyi bir tık ileri nasıl taşırız bunu tartışıyoruz gibi bir iddiam yok. Neyse o.
açıkçası gittiği, gezdiği yerlerin resimlerini paylaşanlara bir şey demiyorum hatta hoşuma gidiyor o tarz fotoğraflar.
fakat yemek yerken tabağının resmini çekenleri anlamıyorum bakın ben bundan yiyorum der gibi.
facebookta bir söz okumuştum ''eskiden sofraya oturunca besmele çekilirdi şimdi ise fotoğraf çekiliyor'' diye
Ha ha senin vazgeçme sebebinde müthişmiş
Mesela Nevreste'yi görünce bu kadınsa ben neyim diyorumöyle zahmetli şeyler yapıyo ki
Nevreste beni de hayattan sogutuyor, hatun hem becerikli, hem ellinden geliyor, hem de zevkle yemek yapiyor.Ben makarna haslamaya useniyorum valla
Bi sen bilmiyosun demek
Kendinde yapıyoken burdakileri eleştirmen tezat değil mi o halde.
Bana hoş gelmedi evet.
Ben eğer bir gün bir grup insanla bir olup birini sırf paylaştığı resimlerden bu şekilde konuşursam umarım biri de çıkar ne yapıyorsunuz der? Evet ayakkabı resimleri koymuş ve seviyeyi iyice düşürmüş ama o noktaya gelmeden kaç tane insan üzerine gelmiş acaba. Ben sadece sıkıntı ne diye sordum? Bir çok insan için sıkıntının zengin biri ile evlenip kocasının sağladığı hayatın resimlerini koyması olduğunu biliyor musun peki? Sen resimleri dün görmüşsün ama bugün hemen o kızı yerdne yere vuran kafilenin bir parçası olmuşsun. Açıkçası snein yazdığın yorumları görmemiştin. Genel olarak yazdığn her şeyi beğenen biriyim. Ama doğru bulmadığım bir şey olunca da söylemeden duramıyorum.
Hayır daha önce de gördüm
Ama tek tek yorumları incelemedim
Biri diğerinden farksız pozlardı, geçtim gittim
Dün ayak görünce daha da acayip buldum
Sadece sana has bi durum değil eleştirmek, bende beğenmediğim şeyi eleştirdim.
Oraya da yazdım zaten. Oraya yazmadan buraya yazsam iki yüzlülük veya dedikodu olurdu belki, şu an bana göre değil.
Senden de kime atıfta bulunuyorsan ondan alıntı yapmanı rica ederim, genele yapılan imayı sevmem.
yaaa engelleyin olsun bitsin
adamların parası var havasını atıyo
para başka ne için var ki zaten
bi iyi yaşamak bi de hava atmak
beğenmiyosanız engelleyin silin gitsin
burdaki hesap da zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabı olmus
Haklsın ben de genele yapılan imayı sevmem ama bu konunun nerden baksan çeyreğini oluşturacak kadar olan mesajlardan bahsediyoruz. Ben 36. sayfada dahil oldum olaya. Alıntı yapmaya kalksam seni atlama ihtimalim bile vardı. Mesajların çoğu "ay insanın kendini eleştiren şeyler yazması eleştirdiği şeyi yapması nasıl saçma" "ay kimden bahsediyorsunuz" "özele gel" "kocişin aldıklarıyla yapılan şov" temalı şeyler olunca bunları mı alıntılayım. Buraya yazarken bile bana komik geldi yazdıklarım. Genellikle alıntı yapmayı tercih ederim ama bu konuda 36 sayfadan tek tek alıntılamak zor geldi. Ve aslında buraya yazılanların çeyreğineydi benim yorumum ki çok da spesifik değilmiş.
Bana daha önce de yaptığın için ikinci de artık cevap vermek istedim.
Daha önceki genellemende de 'sen onun avukatı mısın bunun avukatı mısın gibi ergence laflar' şeklinde gruplandırmıştın yine genele bir imayla
Demek ki alıntı yapmayışın, hep bana denk gelmiş.
İşte parayla hava atanlara görgüsüz deniyo. Bizde görgüsüzleri konuşuyoruz. Yoksa emin ol burda kat be kat mala mülke sahip olup göstermeyenler vardır.
Evet orda da konudan daha fazla o şekilde yorum vardı hatırlıyorsan. Yani konu sahibi dışındaki herkes biribirine o muamelede davranmıştı. Ve benim de yorumum gayet geneleydi. Spesifik değildi.
emin ol çok paran olsa bu seni rahatsız etmezdi
ben de kendi gözlemlerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki
"görgüsüz" dediğiniz tiplere sinir olanların çoğu
onların sahip olduğu şeylere asla sahip olamayacak grup.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?