ne demek istediğinizi anlamadım..ben de çocuğumu anneme bırakıp ,1-2 günlüğüne eşimle tatile gitmişliğim var.ne biçim bir imadır bu ??
fotosunu da çeker istediğim yere koyarım,neden kimden utanacağım hem de anneliğim sorgulanacak üstüne üstlük !!!!!!!!!!!ne hakla ????
kimsenin hayatını bilemezsiniz,ne yaşadığını da ,o yüzden kimse hakkında özellikle "çocuğu" ve "anneliği" hakkında bu imada bulunamazsınız...
hele ki görgüsüzlük konusu ne alaka???
emin ol çok paran olsa bu seni rahatsız etmezdi
ben de kendi gözlemlerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki
"görgüsüz" dediğiniz tiplere sinir olanların çoğu
onların sahip olduğu şeylere asla sahip olamayacak grup.
Konuya yorum yapmayan biri
Elmayra'yı eleştirmişti, bu ne kadar normal o zaman ?
Bir değil üç değil beş değil defalarca aynısı yapıldı Elmayra'ya, bende sonunda görünce neden konuya yorum yapmadan Elmayra'yı eleştiriyorsunuz dedim, bi başkası da olsa derim.
Sonra yine sen geldin 'gündeki kadınlar' gibi tak yapıştırdın 'ergence laflar'ı
Bence senin de eleştiri tarzın pek parlak değil yani.
Ben tüm yorumları okuyayım da bir çıkarımda bulanayım son söz gibi olsun derdinde olmadım hiç, ha birinin yorumunu eleştireceksemde şurda şurda şunu beğenmedim derim açıkça. Beni yanlış bulanda gelsin bana desin isterim.
Bir sayfa edebiyat parçalayıp ben kibarım, sizler gibi değilim, sizler(?) şunlar gibisiniz diyeceğime az öz fikrimi yazıp geçmeyi tercih ediyorum ben belki.
Valla hiç kibar değilim açıkçası, hiç öyle bir iddiam olmadı, mükemmel değilim asla, kendi hatalarımı da söylüyorum ve yazdıklarım aslında hiç edebiyat parçalar nitelikte değil ama göreceli olarak öyle anlaşılmış olabilir. Benim burda tek amacım vardı. Nasıl ki sen elmayraya yüklenilmesinden hoşlanmıyorsun konuda bunu bir kişi bile yapsa yanlış buluyorsan ben burda bir sürü kişinin bunu yapmasını yanlış buldum hepsi bu. Ben de bunun yanlış olduğuna dair fikrimi belirttim. Bir önceki konudaki ergen benzetmesi yakışıksız olmuş haklısın. Orda beni uyarsaydın geri alırdım kısmet bu konuyaymış ama gündeki kadınlar benzetmesi bir hakaret gelmedi bana.
Ayrıca asla sahip olunamıycak şeyler neler allah aşkına? Burda villadan jetten falan söz etmiyoruz bi arabayı bi kocanın aldığı bileziği bi yediğin yemeği hiç görmemiş gibi milletin gözüne sokmak görgüsüzlüktür diyoruz. Bu hayatta edep adap kuralları yokmu? Bence görgü herşeyden önce gelmeli " param var havamı atarım amaaaaan ksıkanma pis fakir " gibi bi düşünceniz varsada saygı duyarım.
Ne kadar sacmalamıssınız yok milyarlık telefonda kontur yokmusta o telefonlar taksitle alınıyomusta ne var yani kontrü bitemez mi veya taksitle alınıyosa alınsın yani taksitle alınınca görmemişlik mi oluyo ? Bide bu kadar bos bi konu ne kadar rağbet görmüş yazık yani size insanların durumlarıyla alay ediyosunuz işsizlikten napcağınızı sasırmıssınız bence sizinki cekememezlik kedi ciğer hesabı
İşte parayla hava atanlara görgüsüz deniyo. Bizde görgüsüzleri konuşuyoruz. Yoksa emin ol burda kat be kat mala mülke sahip olup göstermeyenler vardır.
Niye kedi ciğer hesabı olsun? Allaha şükür elimde son model telefonum var ( az önce aynı şöyleri yazdığım için direk atlıyorum. Alıntı yapmamışsın ama bana galiba bu laf) ama ben bu telefonu alırken hiç bişeyimden kısmadım bizim bahsettiğmiz kişiler siğara alcak minübüsü bincek parası yok ( çevremd var bu kişiler) elinde 2 milyarlık telefon. Yahu sen onu alana kadar başka yerlere olan borcunu öde ne bilim cebinde paran kalsın. Genelleme yapmış gibi olmuş olabilirim ama ben direk çevremdekilerden bahsettim. İlalki insanın konyğrğ bitmiş olabilir ama o telefona 3 aydır kontör yüklemiyosan sadece wifi üzerinden millete hava atmaya çalışıyosan komik duruma düşersin bahsetmek istediğim buydum. Hatta bunun sözü bile var " ayranı yok içmeye tahtı revanı ile gider ......"
yoo hava atcak bi param yok
ama hava atanların da kıskanıldığını
bu yüzden görgüsüz damgası yediklerini düşünüyorum
ayrıca da sosyal paylaşım siteleri bunun için var
facebookun kuruluştaki amacı tanışma ortamı olmak değil
tanıyan insanların birbirini eklemesiydi zaten
e bu ne demek insanlar gittikleri yeri
oturdukları cafeyi aldıklarını paylaşabilirler yani
ayrıca da bunun kime ne zararı olduğunu anlamıyorum
yani benim bi arkadasım var mesela korkunç zenginler
kız daha bu yaşta nerdeyse tüm dünyayı gezmiş
onun resimlerine bakmaktan keyif alıyorum
altında son model arabası
bi nişan yapmış yani şöyle söyleyim düğünü bile öyle olamayan insanlar var
ben de gıptayla izliyorum arada
kıskanmıyorum onun görgüsüz olduğunu da düşünmüyorum
onun da öyle bi hayatı var diye koymasın mı hiçbişey internete
Boş konuysa neden geldinNe kadar sacmalamıssınız yok milyarlık telefonda kontur yokmusta o telefonlar taksitle alınıyomusta ne var yani kontrü bitemez mi veya taksitle alınıyosa alınsın yani taksitle alınınca görmemişlik mi oluyo ? Bide bu kadar bos bi konu ne kadar rağbet görmüş yazık yani size insanların durumlarıyla alay ediyosunuz işsizlikten napcağınızı sasırmıssınız bence sizinki cekememezlik kedi ciğer hesabı
ona tahteravalli denir canım tahtı revanı değil
ayrıca bu herkesin kendi sorunu
adam aç kalır ama teknoloji manyağıdır öyle mutlu oluyodur kime ne bundan
sana ne zararı var
Bir kişi değil en sonuncu denk geldiğim kişiydi
Elmayra'da bişey görmedim
Şu an eleştirilen kişiden görgüsüzlük aktığını gördüm, kimseye haksızsınız diyemem bu yüzden
Ben afişe etmeyi sevmiyorum insanları ama ikidir olunca söylemek istedim, ister kabul edersin ister etmezsin. Bana iki tabirde hoş gelmedi bende çok şey yapıştırabilirim 'şöylesiniz' gibi buraya ama gerek duymuyorum.
Mümkün olduğunca konuyla ilgili kendi görüşümü yazmayı tercih ediyorum.
]bi laf söylendiğinde elimde son model telefonum var denmesi hiç görgüsüzlük değil zaten:)) komik ya valla
ona tahteravalli denir canım tahtı revanı değil
ayrıca bu herkesin kendi sorunu
adam aç kalır ama teknoloji manyağıdır öyle mutlu oluyodur kime ne bundan
sana ne zararı var
Birine bir şey söylemek kabul edilebilir ama bunu tabirle yapmak kabul edilemez mi demek istiyorsun o zaman. Yani dedikodu yapıyorsunuz yapmayın dediğimde bu olabilir ama gündeki kadınlar gibi dedikodu yapıyorsunuz dersem olmaz. Yani bana gereksiz ahlak bekçiliği yaptığımı ima edersen olabilir ama bunu bir tabirle yaptıysan olamaz mı? Ben valla söylenene bakarım ikisi de aynı kapıya geliyor mu gelmiyor mu diye.
Ayrıca bana da o kıza bu konuda yapılanlar hoş gelmedi ama işte bazen yapacak bir şey olmayabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?