Keşka altına ağdada yaptırdın mı canım yazsaydın
Geçenlerde eşim "aşkım gel aile selfi yapalım" dedi "selfi ne ya?"dedim...İnstagramda zaten yeni öyle bişey çıktı malum şimdi selfie çok meşhur. ( nesi meşhursa ön kameradan fotograf çekiyosun alt tarafı görende bişey sancak) neyse şimdide sexafter çıktı
Anladım henüz görümce adayı
Allah sabır versin
hahahah çok güldüm ya daha dün işimdeyim gücümdeyim 2 kitabın da okumuştumYa mezarlıkta check in yapan var foursquare de ya
Geçenlerde eşim "aşkım gel aile selfi yapalım" dedi "selfi ne ya?"dedim...
"Var ya herkes yapıyor hani" dedi..
İyi yapalım dedim,bir baktım foto çekti.meğer önden çekilen fotoya diyorlamış
Yeni konuyla yeniden doğdum sanıyorlar
Yok o değil,bu başka..Kim o kim hani ögretmenlik yapmak istiyodu ama ögretmen maaşım kadar çizmem var diyen mi
Dimi? Selfie yapalım derken sanki dünyayı kurtarcaksın sanıyosunbakalım daha neler çıkcak
Bizimde tanıdık gelin-kaynana var
Görgüsüz değiller ama her kavga ettiklerinde imalı şeyler paylaşıyorlar
Herkes anlıyo
Mesela en son
Gelin : ' Siz dünyanın en iyi insanı da olsanız hata bulomak isteyenbi bahane bulur, siz dünyanın en kötü insanı da olsanız sizi affetmek isteyen bi bahane bulur. O yüzden hayat benim için eşim, oğlum, annem ve babam demek '
Kaynana : ' Kaplanların sustuğu yerde kartallar kuşlar volta atar ama bilmezler ki kaplan bi konuşursa kıyamet kopar ! '
Kim o kim hani ögretmenlik yapmak istiyodu ama ögretmen maaşım kadar çizmem var diyen mi
kaynana haklı nie dışlıyorsunki kadınıkaplan konuşursaymışşş...
Yok bu da mikemmel ama mihendis
Oda değil..ne çoklarmış yaww.
walla en basitinden benim face 'oktay ustanın tarfleri gibi' herkes birşey paylaşıyor yahu
Yok o değil,bu başka..
dan bilzerianın fotoğraflarına bakın :))
özel jeti, yatı , villasi, etrafındaki bir sürü kadınları hepsini instagram da paylaşıyor, adam görgüsüzlükte tavan yapmış :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?