sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

Onu da geçtim hamileler var yahu
Ya yapamıyosa ya alamıyosa ?

rahatsiz olanlar o sosyal paylasin sitesini kullanmasinlar
cunku adida ustunde oldugu gibi paylasim sitesidir
yani simdi okudugum yorumlarda gördügüm kadariyla cevrenizdeki insanlar o siteyi amacina uygun kullaniyorlar
sorun onlarda degil yani

Altın bileziğni çekip koymuş diyorum neresi sosyal paylaşım bunun

paylaşım siteleri eleştirilmiyor..görgüsüzlük genel boyutta ele alınıyor...herkes nedense buna taktı...bir çok örnek geçti konuda...

Hadi facebook paylaşım sitesi burada her şeyi paylaşanlara ne demeli? Yok kocişim şunu aldı, kocişim bunu aldı, kocişim eve hiç boş gelmez vs. bence görgüsüzlüktür.

Zaten samimi olan insanla görgüsüz olan insan çok kolay ayırt ediliyor. Kimisi samimiyetle kendine gelen bir hadiyeyi paylaşıyor kimisi de milleti kıskandırmak için. He biz kıskanmıyoruz aksine gülüyoruz görgüsüzlüklerine orası ayrı

havalar yavaştan ısınmaya başladım bakalım bu yaz ne moda olucak 2013 yazı milletin bacağını görmekten kus gelmişti bu sene nerelerini görücez acaba
ha birde oğluşum hasta kızım yasta falan filan fotolarına sinir oluyorum ya çocuğun hastaysa faceye fotosunu koyup millete göstermen mi lazım sonradan görme denilebilir bunun adına

bende ona çok gülüyorum hadi facebook instagram neyse dee buraya albüm yapmak nedir arkadaş

ne amaçla yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…