bence sonu iyi gibi durmuyo. birden bire mi bitirdi peki, kavga falan mı ettiniz?
Evet tartışma yaşadık 4 yılda bir kere
çok mu ağır, kaldıramayacağı şeyler söyledin bilemiyorum ama öyle bile olsa saatlerce garda bekletmeler, istemiyorum dönsün demeler, seven birinin yapacağı şeyler değil bence.
Canım bence ayrılmazsınız yani kısa bir süre sonra döner
neden mi
cünkü bir kere saglam bir gecmis var istesede her sey seni hatırlatır
sonra pek kavganız falan da yokmus zamanla güzel günleri hatırlar
gecici bir travma bence ya da ikinci secenek gecici bir gönül macerası var
ama nihayetinde icimden dönecekmis gibi geciyo
bence sen geri çekil ve hamleyi ondan bekle
tabi caktırmadan da haberlerini al nedeni neyse ona göre bir yol cizersin ama simdi sadece umursama
birbirinize sarılarak ağlamalarınız ...4 senelik bi ilişkii kolay kolay bitemezz. Peki hiç mi sormadın canım neden bitiriyorsun diye ?
Bak canım ne olursa olsun sevgilinin davranısları cok yanlıs
ama onun hesabını sonra sorarsı
anladıgım kadarıyla cok seviyorsun zaten yapacagını yapmıssın bundan sonra
ararsan bu gurursuzluk olur onu da bıktırır
bak kendi hayatımdan örnek vereyim esimle üni.de cıktık sonra aynen böyle nedensiz uzaklastı
ben ne yaptım yüzüne bile bakmadım bu sefer o kostu pesimden cünkü biliyordum ki ararsam kaybedecektim
simdi evliyiz ve masallah hala cok seviyoruz
ben hislerimde yanılmam güclü bir sevgi var olmasa bir erkek aglamaz
bekle sabirlı ol kazanacaksın
Bizde üniversitede tanıştık mezun olduktan sonra ayrı şehirlerde devam ettik atanamayan öğretmenlerdeniz onunda vermiş olduğu sıkıntı var ama o kadar emek verdik ki bu ilişkiye ikimizde çok emek verdik bu şekilde olmamalıydı insallah dediğiniz gibi olur
sonu ne olursa olsun, yapacağın herşeyi bence gereksiz şekilde fazlaca yapmışsın.
o yüzden artık ne yapmalıyım gibi bir düşüncede olma, yapılacak bişey kaldıysa o yapmalı.
bunun rahatlığıyla bekle dicem ama bence beklememelisin de bilmiyorum.
ağlaması belki vicdan azabından, sevgisinden aşkından ağlayan adam her türlü iletişim yolunu kapatıp, başka şehirde otobüs garında seni saatlerce bekletmez.
bir saat önce beklemekten vazgeçseydin, gelmeyecekti
gece gece içini karatmak istemiyorum ama gördüğüm bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?