binnurcum canim sozun bittigi yer derler ya oyle iste
ama herzaman dedigim gibi sen ve esin saglikli oldugu surece hepsi zamanla olur,sadece sabirli olmak gerekiyor..
zaten sen bunun bilincinde olan bi bayansin tatlim
hersey gonlunce olsun,umarin diger ay allahim kucagini doldurur
sevgiler
ama herzaman dedigim gibi sen ve esin saglikli oldugu surece hepsi zamanla olur,sadece sabirli olmak gerekiyor..
sevgiler
sevgiler
canım çok sevindim iyi bir değer allah daim eder ve hep böyle katlana katlana gider sağlıkla sıhatle eline almayı nasip etsin kaç tane transfer yapılmıştı çok sevindim snin adına sağlıkla kalınız ikinizdeArkadaş uzun ve stresli bir bekleyişten sonra bugün mutlu sona ulaştık (şimdilik) 12. gün hcg değerim 143.66 doktorum sonuç çok güzel, iki gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi. Eğer sonuç ikiye katlarsa hamilelik kesinleşecekmiş. Şimdi bekle bakalım o iki günü nasıl geçecek.
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSU ARKADAŞLAR. İNŞALLAH HEPİNİZ İYİ SONUÇLAR ALIRSINIZ.
binnurcum öncelikle geçmiş olsun imtihan dünyasındayız rabbim bilir sınavı geçersek ki inşallah geçeceğiz olacak umudunu yitirme işte o zaman değerini bilecez rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzünü [amin]benim de yok bebişim baharı bekliyorum tüp bebek için dualarınızda benide unutmayın
yarın kaçıncı günün tuba? umutsuzluk zaman zaman oluyo ama aklıma okuduğum bir yazı geliyo. 'ingilterede bir merkez bebeğim oldu mu olmadı diye düşünmek yerine bebeğinizin içinizde büyüdüğü düşünün hormonlarınızı olumlu etkileyin' tarzında bir düşünce. tabi uygulayabilene.
yarın 10.gun tatlıl gunum kasımın 1
yarın kaçıncı günün tuba? umutsuzluk zaman zaman oluyo ama aklıma okuduğum bir yazı geliyo. 'ingilterede bir merkez bebeğim oldu mu olmadı diye düşünmek yerine bebeğinizin içinizde büyüdüğü düşünün hormonlarınızı olumlu etkileyin' tarzında bir düşünce. tabi uygulayabilene.
mrb tubacım benımde dayanır gucun kalmadı yaaaa ama ben gunune kadar beklıcem.ya herkes 12. gun kan verıyo benım doktorum 14 gun ıstedı tahlılı sanırım senınde aynı nıe boyle kı bende pazara belkı evde yaparım dıyorum nıe olmadıgını dusunuyosun pekı tatlım?aksı gıden bıseyler mı var?
bızımkıler bıraz yavas gelısıyodu ondan ıstemıs olabır 14. gunu ya benım esımde bayagı bı sorun var ondan sebep boyle dusunuyorum dollenırkende yavas dollenmısler bılemıyorum ya .evde ıdrar testımı yapacaksın bosuna yapma onda cıkmıyomus yapcaksan kan yaptır
anladım canım.benımkılerın gelısmesı normaldı hatta toplanan tum yumurtalarım dollendı transfer gunu de sadece ıkısı gelısmemıstı gerıye kalan hepsı cok ıyıydı oyle soyledıler.hafıf kasık agrılarım oluyo arada benım 6 gunden berı bıde bugun karnım kasıklarım okadar agrıdıkı kesın hasta olcam dedım aynı adet sancısı gıbıydı.bende bı umutluyum bı cok umutsuzum sAbır etmemız gerek ama dımı canımmm yoksa bıle bu umutla 4 gunumuz daha var bunun tadını cıkaralım.pekı kac transfer oldu sana_?
umarım bu sefer yüzün güler inşallah. benim ilk denemem sürekli bişeyler okuyorum kafam daha fazla karışıyo. bak ne güzel senin yarın belli olacakmış. benim transfer olalı 1 hafta oldu test günüme daha 1 hafta var
benımde kasık agrılarım vardı ama dun ve bugun hıc bır sey yok 3 transfer yapıldı ınsallah tutar sana kac transfer yapıldı sen nerde denedın
ıstanbul acıbadem de yaptırdık ıkı tane transfer yapıldı.yarın yaptırmaya kesın kararlıysan Allahım yzunu guldursun ınsalh mutlu haberlerını yazarsın bana da moral olur ınslh arkadasım.
ınşallah canım rabbım yuzumuzu guldursun ugraslarımız bosa cıkmaz ınşallah 12 gıbı yazarım sonucu
dualarım senınleee.....ıcıme olumlu cıkacak sonucun gıbı dogduu eskıden olsa cok kesın tuttururdum tahmınlerımı ama sımdı oyle degılı yınede olumlu dusun sen ben senden umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?