Sonuç bekleyenler buraya kızlar hadi tarih yazalım inş olucak

teşekkür ederim iyi dileklerin için evet ben tabiki üzüldüm ama kendimi üzecek yıpratacak kadar değil herşey allahtan şimdi bana tek embriyo konuldu eşim eğer oğlan olursa adı ömer ferit koyalım demişti bende tamam demiştim olmadıya eşim şey diyor üzülme hayatım bizim olan tek başına gelmek istemedi yanına illa kardeş istiyor dedi :) benimde hoşuma gitti evet ikiz olucak demekki bundada hayır var dimi arkadaşlar olmayan arkadaşlarım lütfen üzülmeyin allahın verdiği her hayırda bir şer her şerde de bir hayır vardır bunu görmek önemli

teşekkür ederim iyi dileklerin için evet ben tabiki üzüldüm ama kendimi üzecek yıpratacak kadar değil herşey allahtan şimdi bana tek embriyo konuldu eşim eğer oğlan olursa adı ömer ferit koyalım demişti bende tamam demiştim olmadıya eşim şey diyor üzülme hayatım bizim olan tek başına gelmek istemedi yanına illa kardeş istiyor dedi :) benimde hoşuma gitti evet ikiz olucak demekki bundada hayır var dimi arkadaşlar olmayan arkadaşlarım lütfen üzülmeyin allahın verdiği her hayırda bir şer her şerde de bir hayır vardır bunu görmek önemli

teşekkür ederim iyi dileklerin için evet ben tabiki üzüldüm ama kendimi üzecek yıpratacak kadar değil herşey allahtan şimdi bana tek embriyo konuldu eşim eğer oğlan olursa adı ömer ferit koyalım demişti bende tamam demiştim olmadıya eşim şey diyor üzülme hayatım bizim olan tek başına gelmek istemedi yanına illa kardeş istiyor dedi :) benimde hoşuma gitti evet ikiz olucak demekki bundada hayır var dimi arkadaşlar olmayan arkadaşlarım lütfen üzülmeyin allahın verdiği her hayırda bir şer her şerde de bir hayır vardır önemli olan bunu görmek

canım çok sevindim iyi bir değer allah daim eder ve hep böyle katlana katlana gider sağlıkla sıhatle eline almayı nasip etsin kaç tane transfer yapılmıştı çok sevindim snin adına sağlıkla kalınız ikinizde

öznur65: 8 kasım az kaldı inşallah olumlu cevap alman dileğiyle sağlıkla sıhatle inşallah

binnurcum öncelikle geçmiş olsun imtihan dünyasındayız rabbim bilir sınavı geçersek ki inşallah geçeceğiz olacak umudunu yitirme işte o zaman değerini bilecez rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzünü [amin]benim de yok bebişim baharı bekliyorum tüp bebek için dualarınızda benide unutmayın

teşekkür ederim dileklerin için inşallah senin bu imtihanın başarı ile geçmeni diliyorum allah yardımcın olsun hayırlısı allahım yüzümüzü güldürü inşallah hoşçakal

kızlar yarın test yaptırmayı dusunuyorum acıkcası zaten tutmadıgını dusunuyorum ya napcam bılmıyorum ıcımı bı umutsuzluk kapladı

yarın kaçıncı günün tuba? umutsuzluk zaman zaman oluyo ama aklıma okuduğum bir yazı geliyo. 'ingilterede bir merkez bebeğim oldu mu olmadı diye düşünmek yerine bebeğinizin içinizde büyüdüğü düşünün hormonlarınızı olumlu etkileyin' tarzında bir düşünce. tabi uygulayabilene.

yarın 10.gun tatlıl gunum kasımın 1

yarın 10.gun tatlıl gunum kasımın 1

mrb tubacım benımde dayanır gucun kalmadı yaaaa ama ben gunune kadar beklıcem.ya herkes 12. gun kan verıyo benım doktorum 14 gun ıstedı tahlılı sanırım senınde aynı nıe boyle kı bende pazara belkı evde yaparım dıyorum nıe olmadıgını dusunuyosun pekı tatlım?aksı gıden bıseyler mı var?

ya valla ben ılkınde oyle dusundum hatta hamıleymısım gıbı hıssetım bastan berı ama sonra test gunu gelınce ve olumsuz sonucu alınca buyuk bır yıkıma ugradım bır sene de zor kendıme geldım sımdı nısan da evlılıgımde 7. yıla gırecegız ve artık bır bebegımız olsun onunla huzur dolsun evımız ıstıyoruz rabbım yuzumuze guler ınsallah..... ama bılmıyorum hıc bırsey hıssetmıyorum yarın yaptırıcam testı artık kısmet

bızımkıler bıraz yavas gelısıyodu ondan ıstemıs olabır 14. gunu ya benım esımde bayagı bı sorun var ondan sebep boyle dusunuyorum dollenırkende yavas dollenmısler bılemıyorum ya .evde ıdrar testımı yapacaksın bosuna yapma onda cıkmıyomus yapcaksan kan yaptır

umarım bu sefer yüzün güler inşallah. benim ilk denemem sürekli bişeyler okuyorum kafam daha fazla karışıyo. bak ne güzel senin yarın belli olacakmış. benim transfer olalı 1 hafta oldu test günüme daha 1 hafta var

anladım canım.benımkılerın gelısmesı normaldı hatta toplanan tum yumurtalarım dollendı transfer gunu de sadece ıkısı gelısmemıstı gerıye kalan hepsı cok ıyıydı oyle soyledıler.hafıf kasık agrılarım oluyo arada benım 6 gunden berı bıde bugun karnım kasıklarım okadar agrıdıkı kesın hasta olcam dedım aynı adet sancısı gıbıydı.bende bı umutluyum bı cok umutsuzum sAbır etmemız gerek ama dımı canımmm yoksa bıle bu umutla 4 gunumuz daha var bunun tadını cıkaralım.pekı kac transfer oldu sana_?

benımde kasık agrılarım vardı ama dun ve bugun hıc bır sey yok 3 transfer yapıldı ınsallah tutar sana kac transfer yapıldı sen nerde denedın

canım sen okuduklarını bosver herkes de aynı seyler olmuyo benım transferım 1 kasımda ama yapıcam yarın testı cok merak edıyorum ınsallah rabbım hepımızın yuzune bakar

benımde kasık agrılarım vardı ama dun ve bugun hıc bır sey yok 3 transfer yapıldı ınsallah tutar sana kac transfer yapıldı sen nerde denedın

ıstanbul acıbadem de yaptırdık ıkı tane transfer yapıldı.yarın yaptırmaya kesın kararlıysan Allahım yzunu guldursun ınsalh mutlu haberlerını yazarsın bana da moral olur ınslh arkadasım.

ıstanbul acıbadem de yaptırdık ıkı tane transfer yapıldı.yarın yaptırmaya kesın kararlıysan Allahım yzunu guldursun ınsalh mutlu haberlerını yazarsın bana da moral olur ınslh arkadasım.

ınşallah canım rabbım yuzumuzu guldursun ugraslarımız bosa cıkmaz ınşallah 12 gıbı yazarım sonucu

ınşallah canım rabbım yuzumuzu guldursun ugraslarımız bosa cıkmaz ınşallah 12 gıbı yazarım sonucu

dualarım senınleee.....ıcıme olumlu cıkacak sonucun gıbı dogduu eskıden olsa cok kesın tuttururdum tahmınlerımı ama sımdı oyle degılı yınede olumlu dusun sen ben senden umutluyum

dualarım senınleee.....ıcıme olumlu cıkacak sonucun gıbı dogduu eskıden olsa cok kesın tuttururdum tahmınlerımı ama sımdı oyle degılı yınede olumlu dusun sen ben senden umutluyum

canım cok saol vallahı ıcımı ferahlattın ınsallah olumlu olur ınsallah cok zor boyle bekleyıp de olumsuz sonuc almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…