Sonuç bekleyenler buraya kızlar hadi tarih yazalım inş olucak

evet Allah korusun ama olumsuz da olsa olumlu da herkes yazsın...
bu arada sevgili arkadaşlar akasya diye bi arkadaşımız vardı benim gibi 3.denemesiydi, 20 ekimde belli olacaktı noldu hbrnz var mı??

bak birde bana diyordum :))bozma canım moralini benim dün moralim çok bozulmuştu şuan iyyiyim hemdaha 4 gün var sen benden daha sabırsız çıktın :)

hayırlı olsun canım allah eline almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına:)

bizi bırakıp burayamı geldin wish aşkol neden haber vermiyorsunuz bizde geliriz ama bizden bıktınızmı (((

:))))) şaka şaka buldum sizi herkes buradamı biliyormusun öteki topic te kimse yok he ziyaretçi

bak birde bana diyordum :))bozma canım moralini benim dün moralim çok bozulmuştu şuan iyyiyim hemdaha 4 gün var sen benden daha sabırsız çıktın :)

bende 7. Günü yaptım negatif çıktı görümcem silik çıkmış dedi inanmadım ben bunlara sizde inanmayın hem çok erken takılmayın yani

Bende aranıza yeni katıldım aslında eylül ağustos ta deneenler topiğine takılıyordum uzun süre 17 ekimde blastosşst transfer yapıldı bir tane 27 ekim perşembe sonucu alıcaz inşallah sonuç bekleyen tüm kardeşlerimin allah yüzünü güldürsün hepinizi öpüyrummmm

Bende aranıza yeni katıldım aslında eylül ağustos ta deneYenler topiğine takılıyordum uzun süre 17 ekimde blastosİst transfer yapıldı bir tane 27 ekim perşembe sonucu alıcaz inşallah sonuç bekleyen tüm kardeşlerimin allah yüzünü güldürsün hepinizi öpüyrummmm

merabalar.benim yarın belli olacak.hepimiz için hayırlısı olur işallah arkadaşlar

inşallah olumlu sonuçu görürsün allah hepimizin yüzünü güldürsün bende perşembe günü alıcam sonucu heyecanla bekliyorum hayırlı haberşler alalım inşallah

slm kislar
bende sizler gibi heyecan dorukta bekliyorum
4.gun 2 tane dondurulmus embriyomla gun sayiyoruz
benim safak 3 transfer gununu saymiyorum
bende hic bisekilde belirti yok,bu iyimi kotumu bilmiyorum
ozelikle akintim resmen kurudu..)))

binnur79: diger topigede yazmistim,zamanin olunca okursun canm

minecan77 kullanıcısından alıntı
tatlim cok erken yapmissin
ben dun hamilelik belirtileri topiginde geriye donuk biraz okudumda
orda 12.gunde bile cikmayanlar kan testinde ciktigini okudum hemde cogunlukta oyleydi
senin silik ciktiysa bile gercekten olumlu dusun
gor bak bosuna tedirgin oluyorsun canim

peki belirtiler varmi sende? Seninde dondurulmus blastti hatirladigim kadariyla degilmi

bende hic bi sekilde belirti yok,sadece transfer sonrasi koyu kvamda akintinin icinde pembemsi bisey vardi
o kafama takiliyor,bence tutunma lekesi degildi cunki leke olarak degilde akintinin icinde biseydi
offf ne zor beklemek

bilmem hatirlarmisin bu benim 1.tup bebek tedavimden oglusum var,onun tedavi surecinde bilincsiz ve koru korune olmus hersey
belki o yuzden tuttu..))) stress yapmadigim icin
burda kk da herseyi okuyorum iyi veya kotu etkileniyorum
hayirlisi artik,,,
canım bende belirti yok progestan fitil kullanıyorum sadece onun akıntısı var bide biraz sol kasık ağrıyor oda estorejen aldığı için yumurtalar büyüyormuş ondan olurmuş benim ilk denemen ve tek yumurta oda blastosist düzeyinde yani dondurulmuş değil evet bencede erken idi test için zaten inanmdım moralimi de bozmadım hayırlısı sende mutlu sona ulaşırsın inşallah

slm kızlar benim sonuç cuma belli olacak ama heyecandan hemen test yaptırasım gelio.bugün 8.gün son iki gündür akıntım oluyor ondan korkuyorum iyimi kötümü.merkezi aradım jelin etkisi normal diolar ama içim içime sığmıyor sanki

canım bende belirti yok progestan fitil kullanıyorum sadece onun akıntısı var bide biraz sol kasık ağrıyor oda estorejen aldığı için yumurtalar büyüyormuş ondan olurmuş benim ilk denemen ve tek yumurta oda blastosist düzeyinde yani dondurulmuş değil evet bencede erken idi test için zaten inanmdım moralimi de bozmadım hayırlısı sende mutlu sona ulaşırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…