Sonuç bekleyenler buraya kızlar hadi tarih yazalım inş olucak

canım ne kadar güzel şeyler yazmışsın hayırlı olsun ALLAH eline almayı nasip etsin inş bizlerede çok dua et.

canım allah tamamına erdırsın ınsallah saglıkla kucagına da alırsın bu mujdelı haberı vermeyı rabbım bızede nasıp etsın herhalde bu haberı veren 3.kısısın aramız da

kızlar benim yarın 9.günüm sizce kan ya da idrar testi yapsam çıkar mı...bıktık artık dyeceksiniz bu sorulardan ama..

kızlar benim yarın 9.günüm sizce kan ya da idrar testi yapsam çıkar mı...bıktık artık dyeceksiniz bu sorulardan ama..

bence yapma az kalmıs zaten sık dısını ve mutlu haberı gunun de al olumsuz olsa bıle uzulme tekrar denersın ama ınsallah olumlu bır sonuc alırsın benımde ılkı tutmadı bu ıkıncı 3 yumurta transfer yapıldı ınsallah mutlu olanlar gıbı bızde oluruz

benim ilk ikisi de tutmadı tek embriyo transfer edilmişti ikisinde de
bu 3. iki emb.transfer edildi
29 ekim test günü

benim ilk ikisi de tutmadı tek embriyo transfer edilmişti ikisinde de
bu 3. iki emb.transfer edildi
29 ekim test günü

uzulme canım ınsallah bu sefer sevınclı bı haber alırsın benım ılkınde 4 tane transfer yapıldı tutmadı ve 1 sene aradan sonra tekrar denedık uzulmuyorum bu da tutmazsa yıne denıycem ama ınsallah gerek kalmaz bu yumoslarım tutar cok dua edıyorum sende et ve rabbıne ınan eger zamanı gelmısse olur yapacak baska bırsey yok cunkı

Haklısın canım (
çok sağol dileklerin için inşallah sen de mutlu haberlerini alırsın

benim gittiğim merkezde 2 emb dan fazla transfer edilmediğini söylemişlerdi..4 tane nasıl oluyo sağlık bakanlıgı izin vermiyo dediler bana

Pardon isim hatırlayamadım ama bir arkadaşımız sormuştu benimde sonucum perşembe 27 ekim ilk denemem bir embriyo transfer yaıldı bneide bir listeniz varsa yazın lütfennnnn

bızımkıler de gelısım sorunu var yavas gelısıyodular rıske atmadık 4 tane transfer yapıldı bu yuzden ama tutmadı

Kızlar bende transferin 9.günündeyim beklemesi çok zor etrafımdaki insanları yordum farkındayım.inşallah(YÜCE RABBİM)hepimizin yüzünü güldürür.benimde ilk deneyimim ve son olur inşallah çok zor süreçler.herkes anlayamaz bunu

EVET canım...yaptıgın herşeyden suçluluk duyuyosun, yediğin, yemediğin bir dert...yorulsan ayrı yorulmasan ayrı dert...
test yapsan ayrı...yapmasan ayrı...lekelenme olsa ayro dert...olmasa bende niye olmadı dersin...
şu bekleme sürecinde delirmediysek hayatın hiçbi aşamasında delirmeyiz en büyük dayanıklılık örneğini gösteriyoruz bu da bişeydir
bu arada gene adet sancılarım başladı...

ne düşüneceğimi şaşırdım artık:18:

bendede hiç bir belirti yok bazen sol kasığım ağrıyor ama oda estrofem alıyorum progestan falan ondanmış ama onun dışında ilk defa sabah karnım acayip acıktı ve midem bulandı sabah ezanında anlamadım bilmiyorum yarın belli olacak ama biliyorum bebişim beni annesini bırakmadı çünki ben ona sımsıkı tuttum herkesin evladını, evlatlarını bağşlasın sanırım burada yarın sonuç alacak ben ve wish var cuma günüde bir arkadaş vardı ismini hatırlayamadığım inşallah hepimiz pozitif sonuç alırızzz :))))) ben alıcama inanıyorum siz de inanan

canım çok güzel şeyler yazmışsın ne güzel.inş güzel sonuçlar alırız bu arada benim memleketime gitmişsin ıspartalıyım bende :))

selam hatunlar pozıtıfler alınmıs çook sevındım bende 10.gun yanı gecen persembe yaptırdım sonucum 327 masallh hamısım bende :))
haftaya gıdıcem druma bakalım hakkımzda hayırlısı
heyecan hat safhada bır o kadar da korkuyorm degerın ıyı dedıler testı tekrarlamaya gerek yokmus gunler bır gecse
sız ne zman gıdıceksınız kontrole bız bugun 4+4 olduk teyzoslar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…