darısı başımıza inşallah allah sağlıkla elne almayı nasip etsin
kızlar bende bugün Allahıma binlerce kez şükürler olsun iyi haberi aldım..10.gün değerim 150 çıktı..Rabbim herkese nasip etsin bunu..
şimdi size transferdn sonra yaşadığım süreci anlatmak istiyorum..biliyorum bu dönemde insan en ufacık bişeyi bile merak ediyor..düne kadar bende hala araştırma içerisindeydim..
transferden sonra 3 gün tamamen yattım yemeğimi yatakta yedim sadece wc ihtiyacım için kalkım... daha sonra kalktım ama hiç dışarı çıkmadım hareketlerim çok sınırlıydı yine..bunun için kendime kızdım sürekli yatmak da kan dolaşımını engeellliyor rahme kan gitmiyor di,ye okumuştum burdan pişman oldum yattığım için.. 8.gün dışarı çıktım yürüdüm dolaştım..9.gün yine evdeydim
transferimin 6 ve 7. günlerinde içimi inanılmaz bir huzur kaplamıştı..kesnin meleklerim benimle diye düşünmeye başladım ..ara ara kasıklarıma ağrılar giriyordu az ama..
kanamam hiç olmadı..hiç bir belirti olmadı desem yeridir..ama 9. gün benim için çok zor geçti tamamen umudumu yitirmiş haldeydim..yarın kötü haberi alcam kesin diye düşünüyorum..hastaneden haber gelene kadar bu düşünce kafamdan çıkmadı ama sonunda dünyanın en muhteşem haberini aldım..sizlere yardımcı olduysam ne mutlu bana pozitif düşünün lütfen ve bebeklerinizle her gün konuşun ..
canım allah tamamına erdırsın cok sevındım darısı hepımızın basına ınsallah 1 kasımda bende guzel bır haber verırım sızlere
kızlar bende bugün Allahıma binlerce kez şükürler olsun iyi haberi aldım..10.gün değerim 150 çıktı..Rabbim herkese nasip etsin bunu..
şimdi size transferdn sonra yaşadığım süreci anlatmak istiyorum..biliyorum bu dönemde insan en ufacık bişeyi bile merak ediyor..düne kadar bende hala araştırma içerisindeydim..
transferden sonra 3 gün tamamen yattım yemeğimi yatakta yedim sadece wc ihtiyacım için kalkım... daha sonra kalktım ama hiç dışarı çıkmadım hareketlerim çok sınırlıydı yine..bunun için kendime kızdım sürekli yatmak da kan dolaşımını engeellliyor rahme kan gitmiyor di,ye okumuştum burdan pişman oldum yattığım için.. 8.gün dışarı çıktım yürüdüm dolaştım..9.gün yine evdeydim
transferimin 6 ve 7. günlerinde içimi inanılmaz bir huzur kaplamıştı..kesnin meleklerim benimle diye düşünmeye başladım ..ara ara kasıklarıma ağrılar giriyordu az ama..
kanamam hiç olmadı..hiç bir belirti olmadı desem yeridir..ama 9. gün benim için çok zor geçti tamamen umudumu yitirmiş haldeydim..yarın kötü haberi alcam kesin diye düşünüyorum..hastaneden haber gelene kadar bu düşünce kafamdan çıkmadı ama sonunda dünyanın en muhteşem haberini aldım..sizlere yardımcı olduysam ne mutlu bana pozitif düşünün lütfen ve bebeklerinizle her gün konuşun ..
kızlar benim yarın 9.günüm sizce kan ya da idrar testi yapsam çıkar mı...bıktık artık dyeceksiniz bu sorulardan ama..
bence yapma az kalmıs zaten sık dısını ve mutlu haberı gunun de al olumsuz olsa bıle uzulme tekrar denersın ama ınsallah olumlu bır sonuc alırsın benımde ılkı tutmadı bu ıkıncı 3 yumurta transfer yapıldı ınsallah mutlu olanlar gıbı bızde oluruz
benim ilk ikisi de tutmadı tek embriyo transfer edilmişti ikisinde de
bu 3. iki emb.transfer edildi
29 ekim test günü
uzulme canım ınsallah bu sefer sevınclı bı haber alırsın benım ılkınde 4 tane transfer yapıldı tutmadı ve 1 sene aradan sonra tekrar denedık uzulmuyorum bu da tutmazsa yıne denıycem ama ınsallah gerek kalmaz bu yumoslarım tutar cok dua edıyorum sende et ve rabbıne ınan eger zamanı gelmısse olur yapacak baska bırsey yok cunkı
Haklısın canım(
çok sağol dileklerin için inşallah sen de mutlu haberlerini alırsın
benim gittiğim merkezde 2 emb dan fazla transfer edilmediğini söylemişlerdi..4 tane nasıl oluyo sağlık bakanlıgı izin vermiyo dediler bana
Kızlar bende transferin 9.günündeyim beklemesi çok zor etrafımdaki insanları yordum farkındayım.inşallah(YÜCE RABBİM)hepimizin yüzünü güldürür.benimde ilk deneyimim ve son olur inşallah çok zor süreçler.herkes anlayamaz bunu
EVET canım...yaptıgın herşeyden suçluluk duyuyosun, yediğin, yemediğin bir dert...yorulsan ayrı yorulmasan ayrı dert...
test yapsan ayrı...yapmasan ayrı...lekelenme olsa ayro dert...olmasa bende niye olmadı dersin...
şu bekleme sürecinde delirmediysek hayatın hiçbi aşamasında delirmeyiz en büyük dayanıklılık örneğini gösteriyoruz bu da bişeydir
bu arada gene adet sancılarım başladı...
ne düşüneceğimi şaşırdım artık:18:
bendede hiç bir belirti yok bazen sol kasığım ağrıyor ama oda estrofem alıyorum progestan falan ondanmış ama onun dışında ilk defa sabah karnım acayip acıktı ve midem bulandı sabah ezanında anlamadım bilmiyorum yarın belli olacak ama biliyorum bebişim beni annesini bırakmadı çünki ben ona sımsıkı tuttum herkesin evladını, evlatlarını bağşlasın sanırım burada yarın sonuç alacak ben ve wish var cuma günüde bir arkadaş vardı ismini hatırlayamadığım inşallah hepimiz pozitif sonuç alırızzz :))))) ben alıcama inanıyorum siz de inanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?