Sonuç bekleyenler buraya kızlar hadi tarih yazalım inş olucak

canım çok güzel şeyler yazmışsın ne güzel.inş güzel sonuçlar alırız bu arada benim memleketime gitmişsin ıspartalıyım bende :))

canım ıspartanın neresinden eşim de ıspartalı ben antalyalıyım gelirmisin hiç ıspartaya biz henüz taaşınmadık bayramdan önce taşınıcaz gelirsen ıspartaya beklerim

canım ıspartanın neresinden eşim de ıspartalı ben antalyalıyım gelirmisin hiç ıspartaya biz henüz taaşınmadık bayramdan önce taşınıcaz gelirsen ıspartaya beklerim

canım ben sütçülerliyim ama genelde ısparta merkeze geliyoruz teyzem ve akrabalar var benim de eşim antalyalı ve 1 sene antalyada yaşadım heryerini çok iyi bilirim bütün akrabalarım orda.inş canım seninde yolun iistanbula düşerse mutlaka bana uğra özelden face adresimi veriyim sana eklemek istersen.

arkadaşlar yarın büyük gün ben ise çok korkuyorum dualarınızı bizlerden esirgemeyin.

tabi isterim özelden yaz benimki birnur çevikbaş ekleyebilirsin inşallah yarın ikimizde mutlu haberi alırız yazışalım tamammı paylaşalım mutluluğumuzu ve üzüntümüzü allah üzmesin her ikimizi de ve bekleyen herkesi ben istanbula pek gelmiyorum ama sen gelirsen beklerim ıspartaya hoşçakal inşallah yarın yüzümüz gülecek inanıyorum sende inan

uyuyamıyorum heyecandan bebeğim seni bekliyorum 11 yıllık özlemim yarın son bulacak inanıyorum seni hasretle ve sabırla bekledim biliyorum beni duyuyorsun seni şu an hissedemesem de biliyorum benimlesin seni çok seviyorum benim minik meleğim bebeğim ben ve baban seni bekliyoruz .....

allahım sen yüzümüzü kara çıkarma yarabbi sen yüzümüzü güldür. bize anne baba olmanın heyecanını ver yarabbi senin büyüklüğüne sığındım yarabbi biliyorum senin verdiğin her hayırda bir şer her şerde bir hayır gizlidir sen başımıza gelenlerden hayırı ve şerri görmemizi sağla yarabbi senden gelen herşeye razıyım, sen neylersen güzel eylersin hayırlı sağlıklı sıhatli bir evlat nasip eyle yarabbi hayırlısı ise olsun allahım sen kabul eyle amin......

bu yolda olan bütün kardeşlerimin duasını kabul eyle hepimizin yüzünü güldür yarabbi yarın ve diğer günler sonuç bekleyen ve bu yolda yılmadan devam eden arkadaşlarımıza da sabır ver yarabbi sen her eyin zamanını bilirsin yarabbi aminnnn

canım özelden msj attım bizim butun sülelenin genelde soyadı çevkbaş :) benim dilek aydoğan erçin msn adresim özelden yazdım onunla bulman daha kolay olur.

canım özelden msj attım bizim butun sülelenin genelde soyadı çevkbaş :) benim dilek aydoğan erçin msn adresim özelden yazdım onunla bulman daha kolay olur.

aldım özelden ekledim seni msn e ama face de bulamadım sen beni ekle yazınca hemen çıkar zaten sende mi uyayamadın heyecandan yarın büyük gün

amin canım inş çok güzel şeyler yazmışsın RABBİM hepimizin yüzünü güldür bizleri evlat hasretiyle sınama.

amin canım inş çok güzel şeyler yazmışsın RABBİM hepimizin yüzünü güldür bizleri evlat hasretiyle sınama.

amin inşallah canım yarın haberleşiriz bir yandanda korkuyorum face girersen beni ekle ben seni bulamadım birnur çevikbaş enimki açık özelden konuşuruz :) bol şans yarın bizim için yeni bir başlangıçççç olacakkk

inş canım ama yarın olacak diye çok korkuyorum olumsuz sonuç almaktan inş güzel haberler veririz(bu arada ben seni ekledim resmin çarşıda çekilmiş dimi sadece tek bir tane vardı birnur çevikbaş)

kızlar heyecanla yyarını beklıyoruz sonuclarınızı lutfen yazın ve ınsallah sonuclarınız pozıtıf olur

Sevgili birnur, sevgili wish,
Sizi çok iyi anlıyorum, inşallahhhh pozitif çıkarsınız, beraber temmuz anneleri olalım,

Sevgili tuba, seninle bizim aynı gün müydü? Benim 29
Sevgili melo-seko, Allah bebişini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah..sen de bizim için bi umut oldun...

allah herkesin gönlüne göre versin sağlıklı bebeklerimiz olması umuduyla ...........
31 ekim pazartesi test günüm.( acıbadem bursa 1.deneme)

canim insallah positif haberlerle gel neolursun
hollanda saatiyle burasi 7.48 sirf seni merak ettigim icin girdim nete
allahim seninle olsun( hepimizle)

kalbim,dualarim seninle tatli

yok canım benım kı 1 kasımdı ınsallah olumlu sonuclar alırsınız da banada umut olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…