Sonuç bekleyenler buraya kızlar hadi tarih yazalım inş olucak

canım ya çok duygulandım çok güzel yazmıssın. Rabbim inş gönlüne göre verir yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz. o minikte çok şanslı senin gibi bi annesi olacak. yarına kadar sadece dua et hayırlısını dile hayatım.

yok canım benım kı 1 kasımdı ınsallah olumlu sonuclar alırsınız da banada umut olursunuz

inşallah tubacım
bugunu saymazsak 1 gün kaldı
jelim de bugun bitti :)
ama dvm etmem gerekiyo
inşallah 1 gün için değil de....daha haftalarca kullanmak için alıyorumdur...ne acayip durumlarda kalıyoruz di mi

umarım hepınızın sonucu koca bı pozıtıf olur dualarım sızlerle rabbım hepımıze yasatsın bu duyguyu....

inşallah tubacım
bugunu saymazsak 1 gün kaldı
jelim de bugun bitti :)
ama dvm etmem gerekiyo
inşallah 1 gün için değil de....daha haftalarca kullanmak için alıyorumdur...ne acayip durumlarda kalıyoruz di mi

ay canım ınsallah olumlu olur sonuclarımız ama benım ıcımde hıc bı heycan falan yok ya nıye boyle hıssedıyorum onuda bılmıyorum bu kullandıgımız jelı daha sonrada kullancakmıyız

binnu79& wish guzel anne adaylari meraktan olecegim kizlar:18:
hadi lutfen guzel haberlerle gelin,bizede umut olun

benimde transferimin 5.gunu
2.tane dondurulmus 4.gun embriyosu transferim oldu
bende hic bi degisiklik yok,ne agri var ne sizi var,ne akinti var
normalmi bilmiyorum

kızlar benim büyük gün yarın ama ben dayanayıp dün tahlil yaptırdım sonuç negatif.sanırım 2 gün içindede pozitife dönüşmez şimdi sonuş bekleyenler için dua ediyorum.inşallah sizden güzel haberler gelir.

ya kızlar nerde kaldınız hadı heyecanla sızı beklıyoruz almadınız mı sonucunuzu

merhabalar benim olmadı allahım şimdi uygun bir zaman olmadığını düşünmüş demekki olmadı ama yılmak yok yola devam adet olunca doğum kontrol hapına başlıcam ve rahmi dinlendiricez aralıkta start vericez bakalım nasipse o zaman olucak inşallah allah herkesin tardımcısı olsun

Wish_ nerdesin sonucu alabildinmi merak ediyorum hadi hayırlısı bakalım senden ümitliyim inşallah

evet kan testi yaptırdım canım.demekki(RABBİM)uygun görmedi sabır diliyorum sadece sizin için çok dua ediyorum.

canım uzulme zamanı gelmemıs zamanı gelınce bebegın senınle olcak ınsallah bır daha kı denemen tutar sen nerde yaptırmıstın

evet bende öle düşünüyorum zamanı gelmemiş ben ankara başkent üniversitesi hulusi zeyneloğlunda prof ama dr um çok iyi ben memnunum yine ona gidicem hayırlısı nasip bakalımmmm

evet kan testi yaptırdım canım.demekki(RABBİM)uygun görmedi sabır diliyorum sadece sizin için çok dua ediyorum.

tabıkı zamanı gelmemıs demekkı daha ınsallah en kısa zaman da rabbım nasıp etsın sıze yavrularınızı ve bızede olumlu sonuclar almayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…