evet bende öle düşünüyorum zamanı gelmemiş ben ankara başkent üniversitesi hulusi zeyneloğlunda prof ama dr um çok iyi ben memnunum yine ona gidicem hayırlısı nasip bakalımmmm
ay canım ınsallah olumlu olur sonuclarımız ama benım ıcımde hıc bı heycan falan yok ya nıye boyle hıssedıyorum onuda bılmıyorum bu kullandıgımız jelı daha sonrada kullancakmıyız
kızlar moralim çok bozuk malesef olmadı şuan elitimdeyim akşam tekrar gireceğim nete
kızlar moralim çok bozuk malesef olmadı şuan elitimdeyim akşam tekrar gireceğim nete
Arkadaş uzun ve stresli bir bekleyişten sonra bugün mutlu sona ulaştık (şimdilik) 12. gün hcg değerim 143.66 doktorum sonuç çok güzel, iki gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi. Eğer sonuç ikiye katlarsa hamilelik kesinleşecekmiş. Şimdi bekle bakalım o iki günü nasıl geçecek.
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSU ARKADAŞLAR. İNŞALLAH HEPİNİZ İYİ SONUÇLAR ALIRSINIZ.
wish_ lütfen bozma moralini hayatta başımıza herşey gelecek buda onlardan biri allah herkesi başka bir şekilde sınıyor bizi de böyle iimtihan ediyor sabır allahın katında en önemli şey bunu unutma sabrımızn sonu selamettir üzülme allahımın vardır bir bildiği benimde olmadı aralıkta yeniden denicez yılmak yok yola devam dimi ama:) üzülme lütfen birgün olacak biliyorum çabalamak bizden takdir allahtannn
canim senin icin diger topicte yazmistim,ama kisaca allaha sukurler olsunki saglikliyiz bunun icin bile positif olmaya deger
BİRNUR79 ,WİSH
İnşallah gördüğünüz son negatif olur, Allahım hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin
canım dr çok şaşırdı zaten olmdığı o söyledi ben sana en güzel embriyo koydum 5.gün dedi nasıl olmadı anşamıyorum dedi ama ben zaten olmadığını anlamıştım nedense çok umutsuz başlamıştım tedavime ama yinede sanki dünya başıma yıkıldı dr istersen terar hemen dondurulmuşkarla deneyelim dedi ama istersen araştıralım dedi histereskopi yapalım dedi bu ay dinlenip takrar vakit kaybetmeden denemeyi düşünüyorum .pskolojik destek almam lazım çok kötüyüm
Arkadaş uzun ve stresli bir bekleyişten sonra bugün mutlu sona ulaştık (şimdilik) 12. gün hcg değerim 143.66 doktorum sonuç çok güzel, iki gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi. Eğer sonuç ikiye katlarsa hamilelik kesinleşecekmiş. Şimdi bekle bakalım o iki günü nasıl geçecek.
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSU ARKADAŞLAR. İNŞALLAH HEPİNİZ İYİ SONUÇLAR ALIRSINIZ.
canım dr çok şaşırdı zaten olmdığı o söyledi ben sana en güzel embriyo koydum 5.gün dedi nasıl olmadı anşamıyorum dedi ama ben zaten olmadığını anlamıştım nedense çok umutsuz başlamıştım tedavime ama yinede sanki dünya başıma yıkıldı dr istersen terar hemen dondurulmuşkarla deneyelim dedi ama istersen araştıralım dedi histereskopi yapalım dedi bu ay dinlenip takrar vakit kaybetmeden denemeyi düşünüyorum .pskolojik destek almam lazım çok kötüyüm
BİRNUR79 ,WİSH
İnşallah gördüğünüz son negatif olur, Allahım hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?