Sonuç bekleyenler buraya kızlar hadi tarih yazalım inş olucak

kızlar canınızı sıkmayın ben emek veren herkesin çocuğu olacağına inanıyorum...sakın tedaviyi bırakmayın...Allah isteyen herkese çocuk veriri inş....

kızlar moralim çok bozuk malesef olmadı şuan elitimdeyim akşam tekrar gireceğim nete

wish_ lütfen bozma moralini hayatta başımıza herşey gelecek buda onlardan biri allah herkesi başka bir şekilde sınıyor bizi de böyle iimtihan ediyor sabır allahın katında en önemli şey bunu unutma sabrımızn sonu selamettir üzülme allahımın vardır bir bildiği benimde olmadı aralıkta yeniden denicez yılmak yok yola devam dimi ama:) üzülme lütfen birgün olacak biliyorum çabalamak bizden takdir allahtannn

binnurcum canim sozun bittigi yer derler ya oyle iste
ama herzaman dedigim gibi sen ve esin saglikli oldugu surece hepsi zamanla olur,sadece sabirli olmak gerekiyor..
zaten sen bunun bilincinde olan bi bayansin tatlim
hersey gonlunce olsun,umarin diger ay allahim kucagini doldurur
sevgiler

Arkadaş uzun ve stresli bir bekleyişten sonra bugün mutlu sona ulaştık (şimdilik) 12. gün hcg değerim 143.66 doktorum sonuç çok güzel, iki gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi. Eğer sonuç ikiye katlarsa hamilelik kesinleşecekmiş. Şimdi bekle bakalım o iki günü nasıl geçecek.

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSU ARKADAŞLAR. İNŞALLAH HEPİNİZ İYİ SONUÇLAR ALIRSINIZ.

Tebrikler canım, sonucun gayet güzel, boşuna gerilme hiç,iki gün sonra da çok yüksek ihtimalle iyi sonuç alırsın,değerin 100 ün üzerinde olması iyi olduğunu gösteriyor, bakalım benim nasıl çıkacak, 29 ekim test günüm:18:

BİRNUR79 ,WİSH
İnşallah gördüğünüz son negatif olur, Allahım hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin

Son düzenleme:

canım dr çok şaşırdı zaten olmdığı o söyledi ben sana en güzel embriyo koydum 5.gün dedi nasıl olmadı anşamıyorum dedi ama ben zaten olmadığını anlamıştım nedense çok umutsuz başlamıştım tedavime ama yinede sanki dünya başıma yıkıldı dr istersen terar hemen dondurulmuşkarla deneyelim dedi ama istersen araştıralım dedi histereskopi yapalım dedi bu ay dinlenip takrar vakit kaybetmeden denemeyi düşünüyorum .pskolojik destek almam lazım çok kötüyüm

wish, ben de negatif sonucu aldığımda öyle kötü olmuş ve o gün-gece öyle çok ağlamşıtım ki,sabah işe gidememiştim yüzümün gözümün şişliğinden,kolay değil, uzun bir süre ve emek sarfediyoruz, sonra kolumuzdan alınan birkaç damla kanın sonucuyla herşer bitiveriyor,bu muydu? diyor insan! Ama inan ki çok da hızlı toparlanıyor insan . Hemen yeni tedavi hayalleri,zamanının hesabı oturuveriyor o yıkıntının üzerine,ne mutlu ki dondurulmuşların var, hem vakitten, hem parasal anlamda tasarruftasın, boşuna tekrar hormon alman da gerekmiyor,benim 3 tedavimde de dondurulacak embryom kalmadı, inan ki bu önemli bir avantaj.

kızlar moralim çok bozuk malesef olmadı şuan elitimdeyim akşam tekrar gireceğim nete

canım benım ya uzulme daha zamanı gelmemıs demekkı zamanı gelınce kucagına alacaksın bebegını rabbıne ınan guven o verdıgı her serde bın hayır vardır sen umıdını yıtırme

canım hiç korkma çünkü benim 11.gün değerim 150 çıkmıştı 13. gündeğerim 333 çıktı...inş. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder....

benimkide çok şaşırdı emin ol karnıma yumruk yemiş gibi oldum hadi ya nasıl olur falan dedi benimkide 5. gün blastokist idi nasip ya herşey allahtn sonuçta onlarda kul sadece allah bilir biz elimizden geleni yapalımda ben hemen devam edicem beklemicem şimdi 4 5 gibi hasta olursun dedi dr um doğum kontrol hapı verdi ikinci günü başla adetin dedi 14 kasım muayen sonra aralıkta başlıcam yine ama sanırım bugün drumu aramam lazım bugün sabah hasta oldum bende hemen beklemiyordum ama iii oldu çabuk olması bakalım sende lütfen üzülme herşey allahtan vermediyse vardır bir bildiği ikincide olacak inşallah herşey allahtan ben çok üzülmedim ne yalan söyleyeyim özürlü sağlıksız hayırsız bir evlat olsa daha mı iyi sende üüzlme lütfen allah yar ve yardımcımız olacak biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…