- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
Ben işyerinde muhasebe yapıyorum bide
Allahım kendi parasının hesabını bilmeyen muhasebeci![]()
Allahım ironiye bak yaa yazık size

Tez zamanda kurtulursunuz inşAllah şu durumdan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben işyerinde muhasebe yapıyorum bide
Allahım kendi parasının hesabını bilmeyen muhasebeci![]()
amaaaaan bıktım valla arkadaşımNeden maasini kaynana veriyosun. senden kimse bisey alamaz. Senin dunya kadar malin olsa kocana dahi vermek zorunda degilsin. Verdiginde zekat yerine gecer.
evet hatayı baştan yaptığımın farkındayımHatayi en bastan yapmissin 5 para vermekle.. onlara para verecegime gidrr kendi evimi tutar kendi evine harcarim.
Hem calisiyosun hemde kendi paranla rezil oluyosun , neden cekiyosunki bu insanlari.
Birak ne halleri varsa gorsunler.
Cek git o evden kendi ayaklarinin ustunde duruyosun kimseye muhtac degilsin.
geçen ay gülmekten öldürdü kızım beni
eve geldim parayı veriyorum
kızım bir bağırıyor annemın parasını veeer annemin onlar biz burger kinge gidicez
sana diyorum çabuk veeer
kızım benden akıllı onu anladım
amaaaaan bıktım valla arkadaşım
hangi birini anlatayım
Ben olsam uyumak icin odaya gittigimizde cilveli bi sekilde eşimin yanina giderdim hayatim bizimde kendi evimiz olsun mu cumlesiyle giriş yapar yumusak bi sesle onu ikna etmeye calisirdim
Ayri eve cikmak sizi zorlarsa o ayri
Bu ay para falan vermiyorsun para sende kaliyor faturalari ode pazar icin haftalik bir miktar birak 20-30 ustunu kendileri tamamlasin ne oldu derse para harcamayi ozledim dersin kp emeklisi falan yok musiz yazdıkça ne kadar zavallı olduğumun farkına varıyorum
dualarin icin sagol arkadasim en guzel seyler sizlerle olsun ben fazla iyi niyetliyim yada safimSizin gibi böyle içten şeker insanları görünce dua ediyorum .
Güzel şeyleri hakediyorsunuz ..
İnşallah bir an önce bu sıkıntıları atlatırsınız..
on numara bes yildiz bir cvp oldu sizinkisi k....na guvenmeyenin borc yapmasiEsinin maasiyla borç harç kapatanlara uyuz oluyorum ben ya k...cina guvenmiyorsan niye borç yapıyorsun ?
Bu iş böyle gitmez gibi çocuk falan varmi ?
Mrb. çok üzgün olmalısın. Bence eşinle bu durumu konuşmalısın Kayınvalidenlerle ayrı evde oturmayı teklif etmelisin. Keşke baştan otoriteni koysaydın. Maaşını kayınvalidenin eline vermen bence çok doğru değil faturalara kadar onun yatırması falan. Siz evlisiniz ve birer ebeveynsiniz bunlar sizin göreviniz. Bence evinizi ayrısanız belki eşinizlede bu kadar sorun yaşamazsınız kv size kötü davranıyorsa eşinizide dolduruyor olabilir. Bence kötü bi evde olsa 1 oda 1 salonda olsa kendi eviniz daha iyi olur. Sorun çocuğunuza bakmaksa çocuğunuzu kreşe verin hem orada yaşıtlarıyla akşama kadar oynar hem daha sosyal bir çocuk olur hemde sizin kafanız rahat olur. Eşinizle oturup konuşmalısınız bence konuşmamak yerine çünkü bu böyle devam etmez. Allah korusun evliliğiniz bile bitebilir o yüzden daha fazla geç olmadan konuşun ve inşallah herşey düzelir.hanımlar merhaba
benimde dertlerim hiç bitmiyor.5 yıllık evliyim eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz ne derece yaşamak denilirse artık.3 gündür eşimde içinde olmak üzere hiç kimseyle konuşmuyorum hele eşimle hiç konuşmuyorum.kaynana kayınbaba birşey sorarsa cevap veriyorum o kadar.sebeplerinede gelince;
çalışıyorum asgari ücrete içinden sadece 200 tl alıyorum kalanını eve veriyorum(eşime değil kaynanama) zaten bu beni iyice delirtiyor yanlış anlaşılmasın para vermek değil bunu kaynanama vermek delirtiyor fino köpeği gibi nereye çekilirsem oraya gidiyorum.
eşimle genellikle geçimsizliğim olmaz ki ben sinir buhranları yaşayıp laf sokana kadar.şu anda konuşmuyorum sebebine gelincede eşimin kart kredi borçları vardı ödeyemez duruma gelmişti maaşını alamıyordu bende tek tarafta toplamak için kredi çektim ve kapattık hepsini.buraya kadar herşey iyi ancak ne oluyor anlamıyorum eve ben para veriyorum onun bir desteği olmuyor.sanki evin erkeği benmişimde ben vermek zorundaymışım gibi bir muamele görüyorum
bu ay maaşımı alınca 100 tl fazla alıcam dedim kaynanama.kaynanam surat bir karış babana sor diyince tepem attı.o arada eşim geldi aldınmı maaşını dedi bende yaaa almammı milyarlar aldım istersen sanada vereyim dedim.ne oluyo dedi bende böyle böyle dedim tamam ben sana veririm boşver dedi iyice dellendim bu lafın üzerine.ya ben senden para istemiyorum dedim kendi maaşım üzerindede hakkım yokmu dedim 12 saat it gibi çalışıyorum ben senin söylemen gereken ben sana vereyim olmamalı dedim sustum .
ancak sinir tepemde konuşmuyorum.sabah oldu işe gidicem konuşmuyorum ben konuşmadıkça bu daha beter deliriyor tabi bişey soruyor onada cvp vermiyorum çünkü tükendim hanımlar artık yaşlandım sürekli birileri için yaşamaktan.neyse tam kapıdan çıkıcam eşim pantolonum nerde dedi döndüm geri çıkardım pantolununu verdim bu çık git şurdan delirtme beni dedi bende çok umrumdaya delirmen dedim bu beni kolumdan tuttu açtı kapıyı çık git dedi bende hızlıca bırak kolumu diyince daha beter sıktı git sen çok oldun dedi bende çıkarken lanet olsun sana emi dedim çıktım gittim.aradan 5 dk geçmedi msj geldi özür dilerim diye ama bunun anlamı olmadı bende.şimdi ne konuşuyorum nede sofrasına oturuyorum çünkü bıktım artık bir hiçmişim gibi davranılmaktan
arkadaşlar şimdi sizden istediğim bana akıl verin suskunluğumu bozmadan böyle devam edeyimmi inanılmaz kırıldım çünkü.
esimin benimle kavgasi gurultusu yoktur bir evde iki kadin gecinemez heleki gelin ve kaynana iseler kayinvalidemin yapmayacagi birsey vardirki oda esimi doldurusa getirmek yapmaz bunuMrb. çok üzgün olmalısın. Bence eşinle bu durumu konuşmalısın Kayınvalidenlerle ayrı evde oturmayı teklif etmelisin. Keşke baştan otoriteni koysaydın. Maaşını kayınvalidenin eline vermen bence çok doğru değil faturalara kadar onun yatırması falan. Siz evlisiniz ve birer ebeveynsiniz bunlar sizin göreviniz. Bence evinizi ayrısanız belki eşinizlede bu kadar sorun yaşamazsınız kv size kötü davranıyorsa eşinizide dolduruyor olabilir. Bence kötü bi evde olsa 1 oda 1 salonda olsa kendi eviniz daha iyi olur. Sorun çocuğunuza bakmaksa çocuğunuzu kreşe verin hem orada yaşıtlarıyla akşama kadar oynar hem daha sosyal bir çocuk olur hemde sizin kafanız rahat olur. Eşinizle oturup konuşmalısınız bence konuşmamak yerine çünkü bu böyle devam etmez. Allah korusun evliliğiniz bile bitebilir o yüzden daha fazla geç olmadan konuşun ve inşallah herşey düzelir.
orasi oyle canim ancak suda varki maddi durumu iyi olsa bile inanilmaz bir aile duskunlugu var ayri ev fikri yok adamda yani babasi safta kesesi ameliyati olurken ki cok basit bir ameliyattir zoril ziril agkadigini bilirim hayirli evlat bu olsa gerek esim ailesine davranisinda parmaklakendi ayaklarinin üzerinde duramayan
hala anne babasinin kanatlari altinda yasayan biriyle evlenmissiniz
hem calisip didiniyorsunuz hemde köle hayati yasiyosunuz
kusura bakmayin burdan öyle görünüyor