ay çekilir dert değil kaynanayla aynı evde yaşamak başlı başına cehennem gibi bir olay, bir de parayı kaynanaya vermek ne demek ya evlilik cüzdanında eşin olarak adı geçen adamın ne işi var acaba orda?
sen o adamla mı evlendin kaynanan ve kayınpederinle mi evlendin de onlarla yaşıyor ve paranı teslim ediyorsun
gerçekten ekonomik özgürlüğü (özgürlük denirse) olup da maaş kartını veya parasının hepsini kocasına veren kadınlara sinir oluyordum şimdi kaynanaya veren gelini görünce sinirlerim tavan yaptı
sen neden evlendin peki kaynananla yaşamak için mi? kazandığın parayı ona verip hesabını onun yapması için mi?
senin kendi yuvan nerde? kocanla kurduğun yuvan nerde?
neden kendini bu kadar ezdiriyorsun?
ben çalışmadığım halde bu duyduklarım beni çileden çıkarmaya yetti,
kusura bakma ama kendini hiçmiş gibi gösteren sensin
kendini kullandıran ve buna izin veren yine sensin
koca diye nikahlandığın adam eğer seni birazcık düşünse sevse değer verse bunları yaşatmaz
adamın sana zararından başka faydası var mı acaba?
karısını ailesi ile yaşatan kredi borcuna batan karısının parasını annesine vermesini isteyen birde anasına laf söyleyemeyen adamdan ne bekliyorsun be kardeşim insan sana üzüldüm şuanda elim ayağım titriyor kendine gel ne olur
kusura bakma ağır yazdım ama sinirden çok kötü oldum eşinin maaşı kredilere mi gidiyo tamamen bir asgari ücretle ayrı eve çıkmak zor ama ikinizde asgari ücret alıyorsanız kendi evinize çıkın önce ne olur bu iyiliği yap kendine