- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Merhb.arkadaşlar 6 ayın sonunda kv evinden ayrılıyoruz.şimdi ev için gerekli küçük eşyalar ne olabilir.çünkü evi düzenleyip çalışacm.herşey tam degl ama neler gerekli mesela.beyaz eşya mobilya var.mtfak eşyasıda var ama çok eksk çok zamanımda yok.ne alınabilir.tecrübeli bayanlar ablalarım yardım etsin((
Su isiticisi
Mikrodalga
Elektrik supurgesi
Tos makinesi ( aciliyeti yok gerci)
Sac kurutma makinesi
Aklima ilk gelen bunlar...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
tatlim bir eve hersey lazim... tencere tava tepsi vs... sayabilicegim cok sey var ceyiz biriktirDigim icin biliyorum canim ama sen cok.onemlileri al ivir zivir sonrada alınır. mutsuz olma.yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tavam tepsi bunlar yoktu bk aklma iyi getrdin he:)))
Ya benim şmdi beyaz eşya moblya halı perde mtfak hepsi var gerish yok.
Merhb.arkadaşlar 6 ayın sonunda kv evinden ayrılıyoruz.şimdi ev için gerekli küçük eşyalar ne olabilir.çünkü evi düzenleyip çalışacm.herşey tam degl ama neler gerekli mesela.beyaz eşya mobilya var.mtfak eşyasıda var ama çok eksk çok zamanımda yok.ne alınabilir.tecrübeli bayanlar ablalarım yardım etsin((
yemek yapabilecegin malz. tam olsun canim... gerisinide ufak ufak alirsin havlu nevresim pike yastik yorgan carsaf bunlarda gerekli..allah yardimciniz olsun cnm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayat kurtaran her şeye kullanılan borcamlar
Rende
Konserve açacağı
Sarmısak sıkacağı
Nihale
Saklama kapları
Buz kapları
Mutfak için kurulama bezleri
Streç film - folyo-kağıt havlu üçlüsü için asma ve kesme makinası
Eşya hurçları
Çok amaçlı kutular
Yatak ve yastık alezleri
Dizüstü polar battaniyeler
Elbise ve pantalon askıları
Ayakkabı saklama kutuları
Teşekkür ederim bunlar var bende hepsi.mesela twalet fırçası duvar saati bu gbi şeyler yok buyukler var küçükler yok.
bizde 5 yılın sonunda cıkıcaz inşallah cnm bak burdaki hersey hemen hemen lazım tek tek aldm bnde hepsini şmdi hemen hemen herşey tamam Eki Görüntüle 1192002
Allah sizinde yardmcınz olsun.
Hemen bakıyorum
Acele etme canım yerleş evine yavaş yavaş eksiklerini görüp alırsın evin eksiği çok olur 3 yıllık evliyim dünya kadar eksiğim var hala üzme kendini
Çok teşekkürevet bunları arıyodum ama aklma gelmiyodu.bunlar bze en lazm olanlar suan.sanırım.:,)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?