sonunda ayrı eve çıkıyorum ama?

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Merhb.arkadaşlar 6 ayın sonunda kv evinden ayrılıyoruz.şimdi ev için gerekli küçük eşyalar ne olabilir.çünkü evi düzenleyip çalışacm.herşey tam degl ama neler gerekli mesela.beyaz eşya mobilya var.mtfak eşyasıda var ama çok eksk çok zamanımda yok.ne alınabilir.tecrübeli bayanlar ablalarım yardım etsin((

Su isiticisi
Mikrodalga
Elektrik supurgesi
Tos makinesi ( aciliyeti yok gerci)
Sac kurutma makinesi
Aklima ilk gelen bunlar...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

tatlim bir eve hersey lazim... tencere tava tepsi vs... sayabilicegim cok sey var ceyiz biriktirDigim icin biliyorum canim ama sen cok.onemlileri al ivir zivir sonrada alınır. mutsuz olma.yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Su isiticisi
Mikrodalga
Elektrik supurgesi
Tos makinesi ( aciliyeti yok gerci)
Sac kurutma makinesi
Aklima ilk gelen bunlar...

Teşekkür ederim bunlar var bende hepsi.mesela twalet fırçası duvar saati bu gbi şeyler yok buyukler var küçükler yok.

Tavam tepsi bunlar yoktu bk aklma iyi getrdin he:)))
Ya benim şmdi beyaz eşya moblya halı perde mtfak hepsi var gerish yok.

Tavam tepsi bunlar yoktu bk aklma iyi getrdin he:)))
Ya benim şmdi beyaz eşya moblya halı perde mtfak hepsi var gerish yok.

Kucuk seyler ihtiyac duyuldukca alimanilir, gerekli seyler varmis zaten. Cogu gitmis azi kalmis, guzel telaslar bunlar...

yemek yapabilecegin malz. tam olsun canim... gerisinide ufak ufak alirsin havlu nevresim pike yastik yorgan carsaf bunlarda gerekli..allah yardimciniz olsun cnm.

bizde 5 yılın sonunda cıkıcaz inşallah cnm bak burdaki hersey hemen hemen lazım tek tek aldm bnde hepsini şmdi hemen hemen herşey tamam

Acele etme canım yerleş evine yavaş yavaş eksiklerini görüp alırsın evin eksiği çok olur 3 yıllık evliyim dünya kadar eksiğim var hala üzme kendini

Hayat kurtaran her şeye kullanılan borcamlar
Rende
Konserve açacağı
Sarmısak sıkacağı
Nihale
Saklama kapları
Buz kapları
Mutfak için kurulama bezleri
Streç film - folyo-kağıt havlu üçlüsü için asma ve kesme makinası
Eşya hurçları
Çok amaçlı kutular
Yatak ve yastık alezleri
Dizüstü polar battaniyeler
Elbise ve pantalon askıları
Ayakkabı saklama kutuları

Eksikler tamamlanır, Allah huzur versin yuvana =)

Son düzenleme:
yemek yapabilecegin malz. tam olsun canim... gerisinide ufak ufak alirsin havlu nevresim pike yastik yorgan carsaf bunlarda gerekli..allah yardimciniz olsun cnm.

Çok teşekkür ediyorum.mtfakta sadece su bardakları tava tepsi yok.çeyizmde hepsi var.dahada var belki aklma gelmyor.

Çok teşekkürevet bunları arıyodum ama aklma gelmiyodu.bunlar bze en lazm olanlar suan.sanırım.:,)

Teşekkür ederim bunlar var bende hepsi.mesela twalet fırçası duvar saati bu gbi şeyler yok buyukler var küçükler yok.

cnm şimdi düşününce insanın aklına gelmez ve şu aşamada eksikte bitmez eve otur yerleş zamanla lazım oldukça çıkacaktır zaten acil ihtiyaçlar zaten varmış

Bak bu listede bende olmayan çok şey var

termos krem şanti sıkacağı yağdanlık seti mutfak önlüğü fırın tutacağı oooo say yay bitmez çoğu yok herşey tam olmaz canım rahat ol

Acele etme canım yerleş evine yavaş yavaş eksiklerini görüp alırsın evin eksiği çok olur 3 yıllık evliyim dünya kadar eksiğim var hala üzme kendini

Ya düzenleyp hemen çalışcm.işte dyorumki eksk olmasn kafa yormaym çalşnca pestlm çkyor zaten:)

Çok teşekkürevet bunları arıyodum ama aklma gelmiyodu.bunlar bze en lazm olanlar suan.sanırım.:,)

Bende yeni ev kurdum =)) Unuttuklarımın listesi bunlar =)))ancak tamamladım
Bir de mutfak ve hol için bir kaç kanvas tablo aldım, doğa ve çiçek temalı çok hoş duruyorlar tavsiye ederim
Allah huzurla oturmak nasip etsin

Eve çıktıktan sonra ihtiyaçlar kendi belli eder zaten ona göre alırsın.
Şimdi kafana göre alırsan bir ihtimal ya çıkmazsan ne olacak?
Ayrıca taşınırken bir de bunların nakliyesi, yerleşince daha zahmetsiz olur..
Bir de şimdi alırsan gerekli olduğunu düşündüğün ama gereksiz olan şeyler olabilir. Bence önce eve çık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…