sonunda ayrı eve çıkıyorum ama?

Valla suan dört dönüyorum.:)
Zaten arkadaşlar hemen hemen hepsni yazmşlar sagolsunlar.
Benim küçük eşyalarm falan yok braz.mesela bk senle knuşurken aklma geldi.tuvalete neyle gircez:)) terlik yok.:)

Su an mutfagima bakip yaziyorum.
Ekmek sepeti,
Mutfak robotu,
Caydanlik,
Cay, tuz, seker kavanozlari,
Pirinc, bulgur, mercimek vs koymak icin saklama kaplari,
Baharatliklar,
Bicak seti,
Ekmek kesme seysi (ozel bir adi var miydi, unuttum.)
Sogan, patates saklamak icin bir zimbirti,(Tupperware urunu)
Tepsi,
Sivi deterjan koymak icin basmali sey :),
Pecetelik,
Ekmek kizartma makinesi,
Tost makinesi,
Catal, bicak ve kasiklarimi cekmeceye guzelce yerlestirebilmek icin cekmeceye konulan catal bicaklik,
Su isiticisi,
Suzgec,
Krep tavasi,
Kizartma tavasi ve en ozeli BORCAM :)
Gozumun onune gelenler bunlar. Yeni evinde huzur dilerim.

Son düzenleme:

Aa bunlar en gerekli şeyler.daha bıcagm yok;(
Bunların hç bri yok.hepsni yazıyorum
Sagol canım.of çok var ya

Ya sen kayınvalideni ikna ettin de eşyalarını aldın bile? Ne Hız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kavga ettk.maalesef.eşimi çileden çıkardı.daha detaylı anlatcm birgün
Eşyalarm zaten vardı çeyizmde
Sadece ufakları yok.en gerekli şeyler bide

Aa bunlar en gerekli şeyler.daha bıcagm yok;(
Bunların hç bri yok.hepsni yazıyorum
Sagol canım.of çok var ya

e bıçak yoksa çatal kaşık çay bardağı fln varmı ki?
o zaman hepsine birden girişme canım acil ihtiyaç listesi yap bide sonrada alsam olur listesi yap

e bıçak yoksa çatal kaşık çay bardağı fln varmı ki?
o zaman hepsine birden girişme canım acil ihtiyaç listesi yap bide sonrada alsam olur listesi yap

Şimdi bende neler var bi yazaym çok eksk var bıçagm ble yok.ben yazaym bende ne var.arkadşlar yardm etsn ya.duq yazcam bende neler var.

tencere setı
tost makınası
su ısıtıcı
ctal bıcak
kepce ve cezve setı
plastık kaplar suzgec kap cukur
senın neyın var
bak mesela

esse ve tantotoni magzalarında ındırım var

Ütü masam var ama ütüm yok.kim aldı çok merak ediyorum:)))
Süpürge
Kahvaltılık seti
Fırın
Misafir takm seti
Tencereler
Borcam da var
Çatal bıcak kaşık takımı var 2 tane
Yemek takımı
Mtfak havluları
Beyaz eşya ve mobilya yarn alncak
Tost makinası
Çaydanlık
Havlular
Bittı.bukadar var sadece.(

Baharatlik
Banyo takimi
Havluluk
Pecetelik
:))
Bende yeni ev duzuyorum dugun var aklima geldikce yazarim sana:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bi evin eksigi bitmez evde sana en cok lagzim olacak seyler mutfak malzemeleri tabikide bi igneden tutta camasir ipne kadar lagzim ev olan yerde sana tavsiyem bulundugun yerde bim,a101,sok market varsa onlari iyi takip et mesela bi yemek takimi magazada 300 se oralarda cok kaliteli seyleri yari fiyatinin altinda alabilirsin.ben 2 yilda ceyuzimin ivir zivir herseyini buralardan aldim cokta memnunum. Mesela bi ornek verim gittim magazadan bi alez aldim 25 tl ye 2 gun sonra be geldi 9 tl ye. Yada butun carsida balkon kilimi aradim 30 40 tl den ucuzu yoktu sokta denk geldim 12 tl ye aldim. Cokta buyuk.

Şok yok orda bim de yok.migros var bide en kazık yer:)
Arkadaşlar braz söyldi not aldm ben.çok eksk var aslnda tamamlayıp işe grcem çünkü.en son sayfada bende olanları yazdm gerisi hep eksk

Ben sana bişey diyim mi.
Sen yarın gir bi japon pazarına, orası küçük şeylerin yeri, fiyatlar da 2-3 tl falan hep.
Butun reyonları gez, gördükçe alırsın. Böyle ufak tefek saymakla bitmez şu an eksik illa kalır çünkü.

Şok yok orda bim de yok.migros var bide en kazık yer:)
Arkadaşlar braz söyldi not aldm ben.çok eksk var aslnda tamamlayıp işe grcem çünkü.en son sayfada bende olanları yazdm gerisi hep eksk

Ev terligi en az 3 tane, banyo takimi paspas, bol bol kasik catal ama en az 2 takim olsun cok lagzim oluyo,fazladan 6 li cay kasiklari al, tahta kasik seti al, minik paspaslar dan al mutfak onu icin,lavabo oni icin. Buyuk minderler yaptir en az 3 tane balkon keyfi icin sart :) benim istanbul desenli var cesit cesit hemde dekoratif kullaniyorum, kahve makinasi alabilirsin turk kahvesi icin migrosta 26 lira:) deterjan kabi alabilirsin dekoratif. Haa bide kirli sepetini unutma:) aklima geleni yazdim. Bide ekmek kutusu al cok
lagzim oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…