sonunda ayrı yataklarda yatıyoruz.

Ne münasebet ya? Tamam belki hoslanmamis olabilir sevmemis olabilir cok samimi olma yeter yani sirf beyefendi damadi begenmedi diye kardesiniz sözüne gitmemek ne demek ayrica annene yardim etmenle damadin ne alakasi var

Bence cok uzulerek soyluyorum ama sizin kiz kardeşinizi kiskaniyor olabilir tepkisi de bu sebepten olabilir biraz esinizi takip edin

Eşinden önce sen tavır yapmalıydın.. Bu nedir onunla görüşme bununla görüşme.Esirmisin.Gereksiz yere taviz veriyorsunuz.

Ay yemezse yemesin yemek.esine ne oluyor .kiz kardesn affetms ailen vermis kizi o na ne.kimse kimseyi begenmk zorunda degil anlasmak zorundada degil saygi duymak zorunda.sizin hic sucunuz yok kesinlikle taviz verme .kardesn o senin nisanada gdersn yanindada bulunursun.sakin vazgecme yaptiklarndan kendi bilir.damada kiziyor ama kendi de seni uzuyor hic dusunceli degil.sen damadn nisanina dugunune gitmiyorsun kardesine gidiyorsun

Esiniz damat adayini kendisinden ustun gorup ezik hissetmis belli ki.
Kendi ozguven eksikliginden dolayi size yuklenmesine izin vermeyin

kusura bakmasın siz taviz verdikce isteyecek hem yaptıgı vok sacma yanlıs anlamalarada müsait bir halde

Cok afadersin ama ohaaa yani baska bisey demiyorum o zamn kiz kardesinde sizin evinize gelmesin esine surat assin ailendeki tum kadinlar esine bunu yapsin. K bakma ama esin ya takintili yada kötü dusunceli bi adam pardondan seni ailenden satin mi almis bu adam ben olsam verdigim bu kadr sıkacak sacma sapan baski yapip bide tavir alacak en onemlisi yatagini ayirip yaptigim yemeği yemicek ona tek bi laf ederdim b..k ye ozamn bidahada sakin yatagima gelme ne halin varsa gor aklinla aranmi yok senin der yapistirirdim ve burnu surtunene kadar asla yanima yaklastrmazdim

aynen mesala eşime enişte demezler abi derler,aynı şekilde babamda baştan damadı çok eleştirdi,şimdi en iyisi o,vay işi kendi işi gibi laflar edince eşim de çok sinirlendi,o sebeble eşimde trip atıyor.
eşimde aynı eşiniz gibi düşünüyor.

Sanki kendisi evlenecek damatla

Damat ı mı kıskandı Baldızını mı yoksa sizi mi anlamlandıramadım... Ne saçma bir kocanız var... Ne alaka ona mı sorulacaktı kardeşinizin kimle evleneceği... Bu ne cüret anlayamadım ciddi ciddi

Senin ksrdeşine karşı bişey mi hissediyor da nişanlanmasını hazmedemiyor kendimi çok ard niyetli gördüm ama direk aklıma bu geldi

Maalesef keşke böyle olmasa ama oluyor işte.Umarım tez vakitte bu sorunlardan kurtulup birlik olduğumuz günleri de görürüz.
Yalnız hâlâ anlamak istemeyen enişte-baldız hikayesi duymak isteyenler var.Pes diyorum.Aklınıza,gönlünüze,gözünüze PES!!

Damatta bir yanlş görmş ki böyle yapıyor ama abartmş yani bu kadar yüz verme boş bir sebepten yataktan giden dönmesinide bilmeli

kelimesi kelimesine düşündüklerim.inşallah böyle değildir ama yine kimseye güven olmaz eşinizi gözlemlemenizi tavsiye ederim.

Kardeşinizin düğününü zehir ediyor.evlendikten sonra gorusemiyceksiniz o da belli.isin zor valla.niye bu kadar kızgın ki

Kızkardeşinizin eşi olacak kisiye neden gıcık ki merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…