sonunda ayrı yataklarda yatıyoruz.

hayır resmen psikolojik şiddet uyguluyor.hazırladığım yemeği bile yemiyor,kendisi tekrar hazırlıyor.
Afedersin ama Zıkkımın kökünü yesin,yapma hiçbirşey sende kısasa kısas ,nedir yani çocuktan hoşlanmamış olabilir ama sizin aile bağlarınıza etki edecek şekilde davranışlar sergileyemez,siz Eloğlu için değil kardeşimiz için yardım etmişsiniz hiçmi hatırı değeri yok kardeşinizin ,çok ayıp ya niye bu kadar kafayı takmışki çocuğa ,kendinden daha vasıflı falanda kıyas olur diye içlemiyormu acaba

Valla benimde aklıma geldi de tövbe Yarabbi dedim,belkide kızda gözü vardı adamın hazmedemiyor v.s.

Eşiniz saçmalamıs

Eşine ne? Baldızın müstakbel kocasından. Bu ne şiddet bu ne celal!!!! Eşinin kafasında ki tilkileri merak ettim.

Kardesinizin nisanlisindan esinize ne ki ya? Niye bu kadar soz sahibi oluyo uzerinizde. Tavir yapiyosa yapoyo. Hicbir seyine el surmeyin bak bakalim nasil kuyrugu kistirip barisiyo. bence firsat bu firsat burnunu surtun iyice.

Valla ben de anlamadım bu çekememezliği.kardeşinizin nışanlıyla neyi paylaşamıyor.asıl kızması ve hesap sorması gereken kişi sensin.

Tavir yapmasi gereken tepki vermesi gereken sensin hala ne yapmaliyim diyorsun bu kadar yuz vermemekle baslayabilirsin ise ne saniyor esin kendini.

Konuyu okur okumaz aklima bu geldi.Hayir düşünüyorum düşünüyorum aklima boyle davranmasıni gerektirecek hiç bir mantikli açıklama gelmiyor bundan başka.

Kotuyu dusunmek istemezsiniz belki, kardesimi çok sahiplendi o yuzden böyle davraniyor diyebilirsiniz ama ne yalan soyliyim bu derece buyuk tepkiler veriyorsa pek iyi seyler dusunmezdim sanirim

kardeşine özel duygular beslemesine gerek yok. Benim 12 yıl önce evlenen ablamın eşi de istemede söz de iyiydi sonra bizle kıyaslama yaptı herşeyinde vay efendim babam eşimle samimi konuşuyomuş onla ilk tanıştığında resmiymiş ( alakası yok) gibi saçma şeylere takıldı bir sürü triplere girdi. Düğünümüze gelmedi vs. Kıskandı , kıyasladı kendini. Sonra normale döndü, şimdi 3. kardeşimiz nişanlı hiç kıyaslamıyor. Ama eşim de kardeşim nişanlanacağı zaman başta bi kaç durumdan dolayı olmasın dedik. Öyle şey olmaz dedik. Bu aile çok uğraştırır seni dedik. Eşim kardeşim bizi dinlemiyor diye sinirlendi. Ama oturmuş bir kişiliği olduğu için konuşmamazlık etmedi, kendin yaşayacaksın, inşallah pişman olmazsın dedi çekildi kenara. Konu sahibinin ailesi de istemediğine göre haklı olduğu durumlar vardır. Kendini abi yerine koymuştur. Ve erkek olarak adamın kişiliğini daha iyi analiz edebilir.

Siz sakin kalın ve bu onun hayatı, zorla evlenme desek kaçıp hayatını mahvedebilir biz arkasında olmak zorundayız deyip çekilin kenara girsin triplere

Konuyu okuyunca baldızını kıskanan bir enişte canlandı zihnimde, aşık falan değildir inşallah kardeşinize, mantıklı bir açıklaması var mı esinizin damada cephe almasını gerektirecek? Sonuçta sizin ailenize göre el oğlu, damadı istememe gibi bi lüksü yok.

Yani dediginiz gibi herkesin bir derdi var ve benim esim de boyle ama ben katlaniyorum . hersey senin elinde bu kadar kucuk seyleri buyutup yuvani dagitmak istersen buyur dagit . ama bu benim dunyamdaki sinavim ben buna katlanip mukafatini ahirette alirim dersen yoluna devam et. Daha damada guvenmedigi icin oyle yapiyordur . bence biraz taniyinca insallah araniz iyi olur

Öncelikle merhaba.Konuyu okuyunca çok şaşırdım çünkü aynı şeyleri ben de yaşadım ve hala yaşıyorum.13 senelik evliyim ve eşim kardeşimle sorunlu.Evlendiği adamı sevmediği için söz,nişan,düğün hiçbirine katılmadı.içimdeki bu burukluğu ölsem atamayacağım.Lafı çok uzatmadan yapılan yorumlarda takıldığım nokta şu ki baldız-Enişte eslestirmesine ne kadar meraklı bi milletiz.Madem yasamadiniz böyle bir durum ,madem bu durumu zaten yasatmayacak kadar güçlü kadinlarsiniz o zaman yorum yaparken de bu kadar basit düşünmeyin lütfen.
hayalhane çok güzel özetlemiş.Bazen abi yerine koyabiliyorlar kendilerini .Nitekim bizim ilişkimizde Babam eşime ,Kardeşine göz kulak ol bu oğlanı gözüm tutmuyor dediği için ve sonrasında eliyle ayağıyla evlendirdikleri için oldum bittim gıcıktır.Bazı insanlar ya siyahtır ya Beyaz grisi yoktur.Siz de artıları ile eksilerini kapatıp devam etmeye çalışır ya da devam etmezsiniz.

ben bu konuyu anlamadım,,,

eşin kız kardeşinin nişanlısını sevse ne olur

sevmese ne olacak?
senin eşin kim ki milletin nişanlısını sevecek sevmeyecek

yoksa kocayın gözü mü kaldı damatta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…