Afedersin ama Zıkkımın kökünü yesin,yapma hiçbirşey sende kısasa kısas ,nedir yani çocuktan hoşlanmamış olabilir ama sizin aile bağlarınıza etki edecek şekilde davranışlar sergileyemez,siz Eloğlu için değil kardeşimiz için yardım etmişsiniz hiçmi hatırı değeri yok kardeşinizin ,çok ayıp ya niye bu kadar kafayı takmışki çocuğa ,kendinden daha vasıflı falanda kıyas olur diye içlemiyormu acabahayır resmen psikolojik şiddet uyguluyor.hazırladığım yemeği bile yemiyor,kendisi tekrar hazırlıyor.
Valla benimde aklıma geldi de tövbe Yarabbi dedim,belkide kızda gözü vardı adamın hazmedemiyor v.s.Ya damat isterse ruh hastası olsun manyak olsun ona ne ??Onu ne ilgilendirir hayat senin kardeşinin o uyarısını yapar kenara çekilir müdahale etmeye hakkı yok.
Yeri geliyor anne baba bile evladına karışmıyor saygı duyuyor hayatına eşin kim oluyor yani el oğlu nihayetinde.
Mutsuz olacaksa da kardeşin olacak boşanacaksa da o boşanacak onun hayatı yani.
Valla isteyen bana fesat desin ama eşinin kardeşinde gözü olabilir yani bu kadar itiraz etmesi öfkeli olması hiç normal değil açıkçası.
Bence eşin bi psikoloğa gitsin belki kendine bile itiraf edemiyordur.
Eşiniz saçmalamıshanımlar,
herkesin ayrı bir derdi var.benimki de eşimle,geçenlerde kız kardeşim sözlendi,eşim damadı istemiyor istemediği gibi de söze gitmeme izin vermedi bağrışmalar falan oldu konu kapandı. Bu sefer nişanda da erken gitmek istedim en azından anneme yardım edeyim diye ona da Allahtan abim yanımdaydı o dedi ayıp olur erken gitmezsen diye o sebeble erken gittik ama yok damatla konuşmayacaksın,surat asacakcın falan bin bir türlü şeyler söyledi,neyse gittik nişanda anneme yardım ediyorum servise falan damatta o ara hep salondaydı eşim yardım ettiğimi ve damadın yanımıza yakın yerde olduğunu görünce kızdı,4 gündür sen niye yardım ediyorsun o çoçuk ordayken niye sen kalkıyorsun niye sözümü dinlemiyorsun diyip tartıştık ve yatakları ayırdı,eşim şimdi salonda yatıyor.
ne yapacağımı bilmiyorum.
ben onun için herkesi ve herşeyi silerken bunu yapması sinirime dokunuyor.
sizce ne yapayım,nasıl konuşayım.
harbiden olabilir bu. yoksa niye davranır ki bi insan öyleValla benimde aklıma geldi de tövbe Yarabbi dedim,belkide kızda gözü vardı adamın hazmedemiyor v.s.
Kusura bakma belki biraz ağır olacak ama
Kardeşine aşıkmış ta damada bilenmiş gibi tavırlar içinde.
Böyle değilse bile insana böyleymiş gibi düşündürüyor.
Kendine çeki düzen versin.
Emin ol bu şekilde devam ederse çevrenizdekiler de böyle düşünecektir.
Yani dediginiz gibi herkesin bir derdi var ve benim esim de boyle ama ben katlaniyorum . hersey senin elinde bu kadar kucuk seyleri buyutup yuvani dagitmak istersen buyur dagit . ama bu benim dunyamdaki sinavim ben buna katlanip mukafatini ahirette alirim dersen yoluna devam et. Daha damada guvenmedigi icin oyle yapiyordur . bence biraz taniyinca insallah araniz iyi olurhanımlar,
herkesin ayrı bir derdi var.benimki de eşimle,geçenlerde kız kardeşim sözlendi,eşim damadı istemiyor istemediği gibi de söze gitmeme izin vermedi bağrışmalar falan oldu konu kapandı. Bu sefer nişanda da erken gitmek istedim en azından anneme yardım edeyim diye ona da Allahtan abim yanımdaydı o dedi ayıp olur erken gitmezsen diye o sebeble erken gittik ama yok damatla konuşmayacaksın,surat asacakcın falan bin bir türlü şeyler söyledi,neyse gittik nişanda anneme yardım ediyorum servise falan damatta o ara hep salondaydı eşim yardım ettiğimi ve damadın yanımıza yakın yerde olduğunu görünce kızdı,4 gündür sen niye yardım ediyorsun o çoçuk ordayken niye sen kalkıyorsun niye sözümü dinlemiyorsun diyip tartıştık ve yatakları ayırdı,eşim şimdi salonda yatıyor.
ne yapacağımı bilmiyorum.
ben onun için herkesi ve herşeyi silerken bunu yapması sinirime dokunuyor.
sizce ne yapayım,nasıl konuşayım.
Sende konuşma eşinle bakalım ne yapacak siz onun üstüne gittikce oda nazlanıyor bırakın kendi halinebunu söyledim ama kabul etmiyor,sinirden kendimi yiyip bitiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?