Etraf manyak doluHöh bu ne yahu
Dark boşanıyormuş dayak yemişe çok güldümmillet amma dedikoducu yaf
Nasil bir yerde yasiyorum ben de saskinim,totosundan uydurmus manyakDayak mevzusunu uyduracak kadar dedikodu işinde uzmanlaşan ablaya şaşkınım
Bosalttim kafkacigimOyyy dark dolmuşsun ya hu.
Neyse ki içinde kalmamış boşaltmışsın.
Hayır annenin arkadasinin kocasına ulaşmak nedir ya. Nasıl bir mantıksızlık.
Allah muhafaza.
İyi ki söylemişsin içindekileri biraz rahat edersin. Uzun süre ısrarcı olmayacağı kanısındayım.
İnsani şu duruma getirmeseler keske.
Ben iyi niyetle yaptim diyor farkinda bile degilAyrıca görümcen evlerden ırak. Mesafe koy. Uzak dur. Saygı çerçevesinde takılın çok gerekirse. Kadında sınır yok belli.
Biz cebimizdekine sahip cikalim da, surekli para konusunda da agzimizi ariyorlar. Hayir esim kendisi veriyorsa versin de surekli bu yok para muhbbeti de beni bunaltti. Sadece bu son olayda patladimYa bence gorumcenden borc isteyin yüklü miktar olsun.
Epey ugramazlar saniyorum
Bosalttim kafkacigim
Ama hic rahatlamadim bir nebze inan. Kavga hic sevmem,ama simdi kavgayi baslatan insan oldum. Sacmasapan bir ailesi var esimin,cok mutsuzum inan, dedigin gibi sonunda bu hale de geldim iste
Biz cebimizdekine sahip cikalim da, surekli para konusunda da agzimizi ariyorlar. Hayir esim kendisi veriyorsa versin de surekli bu yok para muhbbeti de beni bunaltti. Sadece bu son olayda patladim
Dayak mevzusunu uyduracak kadar dedikodu işinde uzmanlaşan ablaya şaşkınım
Dayakta eglence var tabii kizKadın yar.doç. dedikoducu
Bak aldatıldı dese rezillik ve iftira olur, dayak hem kulağa daha olası geliyor hem skandalistik
şimdi dark gidip kadının boğazına sarılsa haklı yani. Bi de kesin ben öyle duydum diyordur. Duyan yerlerine selam olsun valla şöyle insanların yiyecek ekmeği yok da işteKadın yar.doç. dedikoducu
Bak aldatıldı dese rezillik ve iftira olur, dayak hem kulağa daha olası geliyor hem skandalistik
Cok tesekkur ederimGeçmiş olsun
Gazan mübarek olsun
Geri adım atmayın
Yüz bulup astar için gelmesin kapınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?