sonunda bende boşanıyorum

canım bunun gibi defalarca tartışma yaşadık.
dediğim gibi bardağı taşıran son damlaydı.
eşimi ilk günkü kadar çok seviyorum.
3,5 yıldır direndim her söylediklerini yuttum kayınvalidemlerin
eşim 1 yıldır aileme gitmiyor 35 gün izin yaptık ama benim aileme götürmedi beni.
ben tek başıma gittim.6 aydır da görmüyorum ailemi. bu izinde yine gitmicek.
bazı şeylere dayanamıyorum artık.

valla öbür olayı bilmem de bunun için boşanılabilir bence.herşeye dayansam buna dayanamam ben.kabul etmemelisin bunu kesinlikle.

valla öbür olayı bilmem de bunun için boşanılabilir bence.herşeye dayansam buna dayanamam ben.kabul etmemelisin bunu kesinlikle.

Arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum.ama bu kişilik meselesi.bize göre çok ters örn:eşimin bi tokatını bana hakaretini affedebilirim.ama asla ailemle beni görüştürmemesine eşimin aileme değer vermeyipte onlara gitmemesi.boşanmak için yeterli sebeptir.ama diğerleri farklı düşünüyor.yargılayamayıs tabi.neyse boşver arkadaş gitmiş nasılsa onlar mutlu olsunlarda sorun değil.seviyor yapılanlarıda unutmaya razı.

Arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum.ama bu kişilik meselesi.bize göre çok ters örn:eşimin bi tokatını bana hakaretini affedebilirim.ama asla ailemle beni görüştürmemesine eşimin aileme değer vermeyipte onlara gitmemesi.boşanmak için yeterli sebeptir.ama diğerleri farklı düşünüyor.yargılayamayıs tabi.neyse boşver arkadaş gitmiş nasılsa onlar mutlu olsunlarda sorun değil.seviyor yapılanlarıda unutmaya razı.
bende öyle düşünüyorum.tokat hakaret bunlar bana yapılmıştır belki affederim.ama aileme yapılan farklı ona dayanamam.dediğin gibi herkes farklı

bende öyle düşünüyorum.tokat hakaret bunlar bana yapılmıştır belki affederim.ama aileme yapılan farklı ona dayanamam.dediğin gibi herkes farklı

Ozaman allah bize öyle eşler nasip etmesin diye dua edelim.yoksa kısa süre içinde eski eş olmaya mahkumlar.:60:

keşke kayınvalidenin inadına kocanla daha samimi ve mutlu olduğunu hissttirseydin kaynanan da çatlasaydı ortadan:22::22::22::22::22:

boşanmalar ne kadar arttı böyle. teyzem avukat boşanmaların çoğu iki tarafın ailelerin kaynaklanıyor derdi

Canım doğaldır.çünkü sözde evlilik iki kişi derler.kapatırsın kapını herşey dışarda kalır derler ama öyle olmuyor ki.aileler herşeye karışıyorr.ya kız yada erkek (genelde erkek)ailelesine çok düşkün oluyor.kendinin bi aile olduğunu göremiyorr.çünkü daha evlenmeye hazır değil(hazırlık derken yaşı kastetmiyorum.)her önüne gelen evleniyorr bende ona kızıyorum yaa ondan sonrada boşan.belki kızıcaksınız ama evlilik bence herkesin harcı değil.yani evlendiğinde çiftler aileleri karıştırmıycak.gerektiğinde kendi annesi babasına dur o benim eşim,benim ailem diyebilecek ama nerde öyle babayiğitler.tüm bu sorumlulukları yüklenmeye hazır,aile hasreti çekenler evlenmeye hazır adaylardır.tabi maddiyatta önemli eğer ailelerin eline bakılıyorsaa.kaçış yok herşeye karışırlar.ben veriyorum ben bakıyorum diye.tabi farklı konularda var çiftler arasında.ama kimsenin keyfi boşanacağına inanmıyorum.demekki artık tahammül edemiyorr.herkes bu hayata bi defa geliyorr valla herkes ne istiyorsa öyle yapmalı,o şekilde yaşamalı hayat kısa,onun bunun kahrını çekmeklede çekip gitmeyecek kadar değerli!

bu arada HERKESE İYİ BAYRAMLAR!!!

Boşanmak kolay değil . iyi düşün . eşinle başka sorunun yoksa boşver kayınvalideni dinleme. o birgün susar elbet. hiç onu kafana takma.Şimdi sen çok bunalmışsın bu durumda boşanma kararaı verme. insan boşanınca sudan çıkmış balık gbi oluyor.allah yardımcın olsun. Niye böyle yapar bu insanlar vicdansızca davarnırlar ki ya...

bugün izinden döndük. kayınvalidemler hiç bişey söylemediler. konusu bile açılmadı. benim memleketime yine gitmedik.

Eşinle aran nasıl canım hala küsmüsünüz birbirinize?
Eşine hiç sitem etmedin mi benim aileme neden hiç gitmiyoruz diye?

eşimle konuşuyoruz ama çokta iyi değiliz. o gün beni almak için eve geldiğinde eşim ağladı. gerçekten sevdiğine inanmasam gitmezdim. yolda giderken yine tartıştık sana son kez söylüyorum bundan sonra kavga gürültü istemiyorum dedi. niye sadece bana söylüyorsun benim yüzümden mi tartışıyoruz dedim. annemlere de söyleyeceğim sana da söylüyorum dedi. haftaya cumartesi pazar gidicem bende memlekete.
bayramda sanki herkes anlaşmış gibiydi. ziyarete gittiğimiz herkes dertsiz çok güleryüzlü, çok sıcak biz çok seviyoruz gelinimiz gibi değil kızımız gibi dediler. eşimde duyuyor tabi bunları. kayınvalidemler de yanımızda. öyledir benim gelinim diyor. (başkalarının yanında över ) bu kez gittiğimizde biraz daha iyiydi kayınvalidem. eşim ya onlarada söyledi bundan tartışma istemiyorum diye ya da boşanmamızdan mı korktu bilmiyorum. daha önce eşim para verir ne istiyorsan al derdi. kayınvalidemle giderdik 2 mağazaya girmeden ben çok yoruldum deyip eve dönerdik mecburen. bu kez gezmediğimiz yer kalmadı. hatta bana da çok beğendiğim bir hırkayı hediye aldı. her gittiğimizde bişey alır zaten ama benim beğendiklerimi buna benzer var, bu güzel değil der aldırmazdı. bu kez o kadar çok şey aldım ki poşetleri taşıyamadık.ona rağmen birşey demedi.

Düzelmenize sevindim. ;) İnşallah bundan sonra daha da iyi olur her şey sizin için.

Back
X