Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bunun gibi defalarca tartışma yaşadık.
dediğim gibi bardağı taşıran son damlaydı.
eşimi ilk günkü kadar çok seviyorum.
3,5 yıldır direndim her söylediklerini yuttum kayınvalidemlerin
eşim 1 yıldır aileme gitmiyor 35 gün izin yaptık ama benim aileme götürmedi beni.
ben tek başıma gittim.6 aydır da görmüyorum ailemi. bu izinde yine gitmicek.
bazı şeylere dayanamıyorum artık.
valla öbür olayı bilmem de bunun için boşanılabilir bence.herşeye dayansam buna dayanamam ben.kabul etmemelisin bunu kesinlikle.
bende öyle düşünüyorum.tokat hakaret bunlar bana yapılmıştır belki affederim.ama aileme yapılan farklı ona dayanamam.dediğin gibi herkes farklıArkadaşım bende senin gibi düşünüyorum.ama bu kişilik meselesi.bize göre çok ters örn:eşimin bi tokatını bana hakaretini affedebilirim.ama asla ailemle beni görüştürmemesine eşimin aileme değer vermeyipte onlara gitmemesi.boşanmak için yeterli sebeptir.ama diğerleri farklı düşünüyor.yargılayamayıs tabi.neyse boşver arkadaş gitmiş nasılsa onlar mutlu olsunlarda sorun değil.seviyor yapılanlarıda unutmaya razı.
bende öyle düşünüyorum.tokat hakaret bunlar bana yapılmıştır belki affederim.ama aileme yapılan farklı ona dayanamam.dediğin gibi herkes farklı
boşanmalar ne kadar arttı böyle. teyzem avukat boşanmaların çoğu iki tarafın ailelerin kaynaklanıyor derdi