Nerde yaptırdığımı kaça yaptırdığı mı özelden gönderiyorum arkadaşlar...?
Ayy Allah Korusun inşallah başımıza böyle birşey gelmez:18: Sadece kırmızılık kaldıysa o zamanla hafifler ama çukurumsu bir iz aldıysa işte o zaman korkmamız gerekiyor...:)
Nerde yaptırdığımı kaça yaptırdığı mı özelden gönderiyorum arkadaşlar...?
Ayy Allah Korusun inşallah başımıza böyle birşey gelmez:18: Sadece kırmızılık kaldıysa o zamanla hafifler ama çukurumsu bir iz aldıysa işte o zaman korkmamız gerekiyor...:)
merhaba bende ben aldırmayı düşünüyorum tıpkı sizin gibi korkum iz kalması, dudak üstünde ve kabarık, küçük bi ben, aslında son beş yılda oluştu korkum da ilerde büyümesi, ne yazık ki tahriş olan bi bölge, eskiden gözle zor görülen bi noktacıktı, sonra kızım bebekken tırnakladı ve benim büyüdü
sizleri okudum ve merak ettim ne durumdasınız, ışıll, desinim buralarda mısınız acaba?
slm denisim,
ilk önce sitedeki bilgilerin için tşk ederim, benimde yanağımın ortasında 1cm büyüklüğünde benim var,senin önerin üzerine özel bir plastik cerraha gittim traşlayayım dedi, bir kaç tane örnek resim gösterdi, ama örneklerdekilerin bazında çukurlaşma vardı,ben büyüdükçe çukurlaşma riski artıyormuş, biraz korktum açıkçası, seninkinde çukurluk varmıydı ve benin kaç cm di. bide eğer traşlarsak benin olduğu yer büzüşüp küçülecek dedi. öle bişey oldu mu. tşkler
MERHABA..
dikişlerim alındı, yerine strip yapıştırıldı, moralim düzeldi o koca bandaj bozuyormuş moralimi, doktorum da bugün daha ilgiliydi, pzt tekrar gidicem stripleri alacak ve krem önerecek, yara açık kalcak.. umarım ilk göreceğim görüntü beni mutlu eder..
teşekkür ederim, benim oldukça küçüktü aslında daha sonra resim eklerim, sühan ayhan annemin doktoru çok iyi bir cerrah, ben ferruh bingüle aldırdım 300 tl ye, sühan bey 600 istemişti bana biraz çok geldi.. yarın sonucu görünce yazarım, ferruh beyle de ilgili çok çok güzel yorumlar okudum bu sitede o yüzden ona gittim..Geçmiş olsun canım, benin büyük müydü de dikiş atıldı? ne kadara aldı? sühan bey kim bu arada? biraz fazla oldu(m) ama...
teşekkür ederim, benim oldukça küçüktü aslında daha sonra resim eklerim, sühan ayhan annemin doktoru çok iyi bir cerrah, ben ferruh bingüle aldırdım 300 tl ye, sühan bey 600 istemişti bana biraz çok geldi.. yarın sonucu görünce yazarım, ferruh beyle de ilgili çok çok güzel yorumlar okudum bu sitede o yüzden ona gittim..
gecmıs olsun cnm.bnm yuzumdede 5 adet ben var.2 tanesı mercmek buyuklgnde 3 tanesı daha ufak.bunları aldırmak ıstıyorum ama cesaret edemıyorum yasım 18. suanda goruntuden memnumusun operasyon nasıl gerceklesıyor.hangı doktora yaptırdın.yardımcı olabılırsen sevnırım.tekrar gecms olsunç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?