Sonunda benlerimi aldırdım..

denisim öncesi sonrası şeklinde resim koyabilsen harika olurdu. gözünü vs. kapatsan senin için de sorun olmaz sanırım

deppo : Üzgünüm ama pc min usb girişleri bozuk hatta dijime ilk halinden son haline kadar her aşamasında bir çok kez resim çektim ama neyazık ki usb girişi bozuk olduğundan yüküyemedim galiba dijimde bozuldu ya da şarjı bitti çünkü açılmıyor eski bir diji olduğundan sürekli bu hatayı veriyor şarj makinesi almam gerekiyor.. Yani sorun sorun üstüne bu yüzden bu konuda yardımcı olamıyacağım usb girişlerim çalışsaydı seve seve koyardım gizleyip ama sorunlarım belli...Kusura bakma :)

merhaba bende ben aldırmayı düşünüyorum tıpkı sizin gibi korkum iz kalması, dudak üstünde ve kabarık, küçük bi ben, aslında son beş yılda oluştu korkum da ilerde büyümesi, ne yazık ki tahriş olan bi bölge, eskiden gözle zor görülen bi noktacıktı, sonra kızım bebekken tırnakladı ve benim büyüdü

sizleri okudum ve merak ettim ne durumdasınız, ışıll, desinim buralarda mısınız acaba?

slm denisim,
ilk önce sitedeki bilgilerin için tşk ederim, benimde yanağımın ortasında 1cm büyüklüğünde benim var,senin önerin üzerine özel bir plastik cerraha gittim traşlayayım dedi, bir kaç tane örnek resim gösterdi, ama örneklerdekilerin bazında çukurlaşma vardı,ben büyüdükçe çukurlaşma riski artıyormuş, biraz korktum açıkçası, seninkinde çukurluk varmıydı ve benin kaç cm di. bide eğer traşlarsak benin olduğu yer büzüşüp küçülecek dedi. öle bişey oldu mu. tşkler

denisim ben özelden mesaj atamadım sana özelden bana da mesaj atarmısın nerde ve hangi doktora yaptırdığına dair cok acil canım ya ben de yaptırıcam ama arastırmama rağmen güvenememiştim senin traşlama yöntemini duyunca cok sevindim gecmiş olsun

Gayet iyi durumdayım canım :) "İyi ki aldırmışım keşke bu kadar sene beklemeseymişim" diyecek kadar da mutluyum :) Tahriş gören benler için hiç zaman kaybetmemelisin bence ve biran önce bir doktorla görüşürsen senin için daha iyi olur.. O ben büyüdükçe aldırdığın da görünmeyen bir iz olasılığıda ortadan kalkıyor yani büyük bir benin izi o ebattan biraz daha küçüğü oluyor bu yüzden geç kalma derim ben..

Bende ilk gittiğim de önce ve sonra resimlerini tek tek inceledim ve resimlerde ki kişilerin aldırdıkları yerde az biraz iz vardı ama kaçıncı aylarındaydılar bilemem.İyileşme süreci kişiden kişiye değişebiliyor işte bunu biliyorum.. Benim nevüs'üm hafif kabarıktı mercimek büyüklüğünde ve onun ebatında da çıkıklık vardı, çukurumsu nasıl oluyor bilemiyorum.. Evet traşladıktan sonra o yer de bir küçülme oluyor bu yüzden kabuğa sakın aldanma yara kabuğu düştükten sonra ve 6 ay veya 1 senelik dönem içinde çok daha iyi bir görünümle yer değiştiriyor..Ben kışın aldırdığım için güneşten sakınabildim sen de aldırdıktan sonra dikkat edersen korkulan olmaz :) Şimdiden Geçmiş olsun :)

Öncelikle geçmiş olsun bende bundan 1 sene önce yüzümdeki 3 değik yerdeki benleri aldırdım bana 1'er dikiş attılar iyiki aldırmışım çünkü dikiş izi bile kalmadı

merhaba kızlar!
aslında geçtiğimiz çarşamba ankara üni. hastanesinde randevum vardı ancak doktora güvenemediğim için gidemedim, geçen hafta sühan ayhan la görüştüm 600 tl istedi bu miktar çok geldi açıkcası, şimdi önümüzdeki salı günü ferruh bingül'e gideceğim en küçük beni 300 e alıyormuş, büyük ihtimalle orada aldıracağım, bu bahsettiğim isimler ankara da plastik cerrah, istenilen rakamlar nasıl sizce? bu arada başka bi doktor da 500 tl istedi (kutlu sevin) ve bu isimleri tanıyan var mı benini aldırıp memnun olan..

tekrar merhaba, salı günü benimi aldırdım, yarın da dikişlerim alınacak, çok kaşınıyo ama dokunmamaya çalışıyorum, üstü kapalı şu anda.. yarın 3 gün oluyor dikişlerin alınması için bu süre biraz erken geldi, ferruh bingüle aldırdım umarım pişman olmam, niyeyse pek içime sinmedi bi kere diktiği iplik kalın gibiydi, iki dikiş attı ve bilgi vermeden gidiyordu ben sordum su değebilir mi, şöyle mi böyle mi diye açıkcası sühan beye yaptırmadığım için kendime kızıyorum, sühan bey içten gizli bi dikiş atarım hiç izi bile kalmaz demişti ufff.. inşallah pişmanlığım artmaz..

aa ayrıca bana iğne yaparken sprey de sıkmadılar gayet hissettim ama öyle dayanılmayacak bi acı değildi.. yüzümü batikonladılar, ellerimi refleks olarak yüzüme götürmeyim diye bağladılar, gözlerimi kapattırıp teramisin sürdüler sanırım açmayım diye ya da mikrop kapmasın diye sebebini anlamadım.. ve delikli örtü örttüler benim benim oldukça küçüktü hafif kabarıktı, türkan şorayın beni ile aynı yerdeydi aklıma başka örnek gelmedi:)

MERHABA..
dikişlerim alındı, yerine strip yapıştırıldı, moralim düzeldi o koca bandaj bozuyormuş moralimi, doktorum da bugün daha ilgiliydi, pzt tekrar gidicem stripleri alacak ve krem önerecek, yara açık kalcak.. umarım ilk göreceğim görüntü beni mutlu eder..

Geçmiş olsun canım, benin büyük müydü de dikiş atıldı? ne kadara aldı? sühan bey kim bu arada? biraz fazla oldu(m) ama...

Geçmiş olsun canım, benin büyük müydü de dikiş atıldı? ne kadara aldı? sühan bey kim bu arada? biraz fazla oldu(m) ama...
teşekkür ederim, benim oldukça küçüktü aslında daha sonra resim eklerim, sühan ayhan annemin doktoru çok iyi bir cerrah, ben ferruh bingüle aldırdım 300 tl ye, sühan bey 600 istemişti bana biraz çok geldi.. yarın sonucu görünce yazarım, ferruh beyle de ilgili çok çok güzel yorumlar okudum bu sitede o yüzden ona gittim..

geçmiş olsun kime aldrıdn kuzenim aldırdı fakat sadece küçüldü hiç bir fark yok lazerle aldırdı oda

tek ben için bayağı pahalı bi fiyat inşallah iz filan kalmaz.

gecmıs olsun cnm.bnm yuzumdede 5 adet ben var.2 tanesı mercmek buyuklgnde 3 tanesı daha ufak.bunları aldırmak ıstıyorum ama cesaret edemıyorum yasım 18. suanda goruntuden memnumusun operasyon nasıl gerceklesıyor.hangı doktora yaptırdın.yardımcı olabılırsen sevnırım.tekrar gecms olsunç

teşekkür ederim kızlar, merwish görüntü şu anda sivilce izi şeklinde, kapatıcıyla kapatıyorum, scarex jel sürüyorum, memnun muyum evet, ben takmıştım çünkü benime şimdi kapatıcıyla kapanıyor, bi iki üç ay sonra da iz iyice kaybolur diye düşünüyorum.. ben ferruh bingüle aldırdım, ama sühan ayhanı da tavsiye ederim benim içimde kaldı.. sühan bey daha pahlı diye ferruh beye aldırdım.. sühan beye aldırsam şu anki görüntü daha farklı olurdu diye düşünüyorum.. operasyon oldukça basit başlangıç aşaması beni ürküttü sadece.. yukarıda yazmıştım aşamaları belki okumuşsundur, yüzünü baticonluyorlar ve benin olduğu yere delikli bi örtü örtüyorlar, iğneyle uyuşturup alıyorlar, dikiş atıp üstünü kapatıyorlar..

devlet hastanelerinde ücretsiz de işlem yaptırabilirsiniz, plastik cerrahi bölümüne.. hani ben 300 lira vermeyip devlette de yaptırsam şu görüntüden farklı olacağını sanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…