Sonunda bizde kavga ettik

Muskara

Kanadım değdi Sevda'ya
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
841
578
128
erkek arkadasimin abisi dün nisanlandi orda yengesi, yengesinin, kiz kardesi ve yengesinin kuzeniyle (kiz) resim cekinmisler.

Her neyse ben bisey demedim ama bugün ne göreyim, yengesinin kiz kardesini kesmis, kendisi, yengesi ve yengenin kuzenini whats appte Profil resmi yapmis. Bu arada resim tamamiyle de profile sigiyo, bana sigmadi ondan kestim dedi. Cingar cikardim.

Simdi bana diyo ki en yakin erkek arkadasina ayarlayacaklarmis o kizi. Bende bu Profil resmi yapman icin bir sebep degil istiyosan kendine ayarla, belli ki kiz hosuna gitmis beni bi daha aramada yazma da dedim. Resmi cikarmis geri.

Kavga edeli 10 dk oldu 40 kez aradi mesaj üstüne mesaj. Acmadimda yazmadimda. Ondan nefret ediyorum suan.

Belki ayrilmak icin bi sebep degil ama bunun amaci ne? Yada nasil davranmam gerekiyor.

sen de erkeklerle resim çektir ve profiline koy sorun çıkarırsa sen yaparken iyiydi dersin. basit şeyler için üzme kendini.

Gereksiz bi kavga olmus. Sadece bunu belirteyim dedim. Tabi ben de takardim sevgiliyken su profil resmi olaylarina.

Iyide niye yalan söylüyo o Zaman Profile sigmadi diye koyuyosa hepsini koysun. Ayrica beni benden Kücük kuzenimle resim koydum diye kiskanmisligi vardir.

Bence kızmakta haklısınız başka resim mi bulamamış profil resmi yapacak. İlla bi kızla resmini koyacaksa sizinle koysun. Hayret bişey ya...

Bence kızmakta haklısınız başka resim mi bulamamış profil resmi yapacak. İlla bi kızla resmini koyacaksa sizinle koysun. Hayret bişey ya...

Bizim resmide abisinden cekindiginden daha hic koymuslugu yoktur

Eşim ile sevgili iken ya da şimdi bile böyle birşey yapmaya kalksa güvenim sarsılır ilişki çıkmaza girebilir. Güven zedeleyici gereksiz bir davranış sevgilinizin burnundan getirin.

Eşim ile sevgili iken ya da şimdi bile böyle birşey yapmaya kalksa güvenim sarsılır ilişki çıkmaza girebilir. Güven zedeleyici gereksiz bir davranış sevgilinizin burnundan getirin.

bende öyle yapüiyorum zaten aynisini bende düsünüyorum.

Çok komik bir bahane olmuş.
Birine kız ayarlamak için profil resmi yapmak..
???

bence de bahane degil.

Bide diyo art niyetim yoktu yemin ederim. Orasi beni ilgilendirmez dedim.

Peki bunun koyma amaci ne olabilir?

Bence sizin rahatsiz olacağınızı bildigi icin o kizi kesmis. Yani aslinda erkekler ne yapsalar olmuyor..

Daha neler , şahsen ben telefonunda başka kızların resimlerini (yengesi ve yengesinin kuzeni de olsa ) asla istemem .
Bu kadar net .

Arkadaşına ayarlayacaksan resim kesmesini biliyorda whatsappın resim gönderme özelliği olduğunu bilmiyor mu..
Atsaydı direk resmi arkadaşına o zaman.. Açıklaması çok saçma bende şuanda seninle konuşmak istemiyorum der çıkmazdım telefonlarına...

bundan sonra nasil davranim ?

muskara, kızıp olay çıkarıcak niyetiyle yalana başvurmuş küçük enişte onu da eline yüzüne bulaştırmış eğer ki aklında farklı bir niyet yoksa ..o profilde sadece muskara ve kendi olmalı..sonuçta bu adam için ailesini geride bırakmış yabancı bir ülkede yaşayan bir hatundan bahsediyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…