erkek arkadasimin abisi dün nisanlandi orda yengesi, yengesinin, kiz kardesi ve yengesinin kuzeniyle (kiz) resim cekinmisler.
Her neyse ben bisey demedim ama bugün ne göreyim, yengesinin kiz kardesini kesmis, kendisi, yengesi ve yengenin kuzenini whats appte Profil resmi yapmis. Bu arada resim tamamiyle de profile sigiyo, bana sigmadi ondan kestim dedi. Cingar cikardim.
Simdi bana diyo ki en yakin erkek arkadasina ayarlayacaklarmis o kizi. Bende bu Profil resmi yapman icin bir sebep degil istiyosan kendine ayarla, belli ki kiz hosuna gitmis beni bi daha aramada yazma da dedim. Resmi cikarmis geri.
Kavga edeli 10 dk oldu 40 kez aradi mesaj üstüne mesaj. Acmadimda yazmadimda. Ondan nefret ediyorum suan.
Belki ayrilmak icin bi sebep degil ama bunun amaci ne? Yada nasil davranmam gerekiyor.
Bence kızmakta haklısınız başka resim mi bulamamış profil resmi yapacak. İlla bi kızla resmini koyacaksa sizinle koysun. Hayret bişey ya...
erkek arkadasimin abisi dün nisanlandi orda yengesi, yengesinin, kiz kardesi ve yengesinin kuzeniyle (kiz) resim cekinmisler.
Her neyse ben bisey demedim ama bugün ne göreyim, yengesinin kiz kardesini kesmis, kendisi, yengesi ve yengenin kuzenini whats appte Profil resmi yapmis. Bu arada resim tamamiyle de profile sigiyo, bana sigmadi ondan kestim dedi. Cingar cikardim.
Simdi bana diyo ki en yakin erkek arkadasina ayarlayacaklarmis o kizi. Bende bu Profil resmi yapman icin bir sebep degil istiyosan kendine ayarla, belli ki kiz hosuna gitmis beni bi daha aramada yazma da dedim. Resmi cikarmis geri.
Kavga edeli 10 dk oldu 40 kez aradi mesaj üstüne mesaj. Acmadimda yazmadimda. Ondan nefret ediyorum suan.
Belki ayrilmak icin bi sebep degil ama bunun amaci ne? Yada nasil davranmam gerekiyor.
Eşim ile sevgili iken ya da şimdi bile böyle birşey yapmaya kalksa güvenim sarsılır ilişki çıkmaza girebilir. Güven zedeleyici gereksiz bir davranış sevgilinizin burnundan getirin.
Çok komik bir bahane olmuş.
Birine kız ayarlamak için profil resmi yapmak..
???
bence de bahane degil.
Bide diyo art niyetim yoktu yemin ederim. Orasi beni ilgilendirmez dedim.
Peki bunun koyma amaci ne olabilir?
Tatile geldiniz mi siz TR ye muskara..bende öyle yapüiyorum zaten aynisini bende düsünüyorum.
Tuhaf..
Ama mutlaka bir sebebi vardır.
Vardır da o sebep bu sebep olamaz bence..
Tatile geldiniz mi siz TR ye muskara..
bende burnundan fitil fitil getiririm bu durumu hemen yumuşama..onun için ne fedakarlıklar yaptığını unutmasın insafsız..
Arkadaşına ayarlayacaksan resim kesmesini bikiyorda whatappın resim gönderme özelliği olduğunu bilmiyor mu..
Atsaydı direk resmi arkadaşına o zaman.. Açıklaması çok saçma bende şuanda seninle konuşmak istemiyorum der çıkmazdım telefonlarına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?