Sonunda bizde kavga ettik

İlk fırsatta beni arama falan denen ilişkiler sürekli devam ettiği için ciddi sıkıntılar yaşıyoruz.

Arama! (Aradı)
Senden nefret ediyorum (İlk görüşmede boynuna atladı)
Seni tanıyamamışım! (Ama hala beraber)
Dayak
Alıkoyma
Cinayet...

Böyle temelleniyor bunlar. Biraz dik durun hanımlar. İlişkiye değil kendinize saygılı olun. Sinirle de olsa köprüleri atan laflar ve hareketler daha sonra hiçbir şey olmamış moduna dönülünce direkt olarak sizin kişiliğinize zarar verir.

ne oldu son olarak

sana inanmiyorum aciklamalarin cok sacma dedim. bundan sonra istedigini yap kimle istiyosan resim cekin yada daha da Ileri git umrumda degilsin dedim. Bana güvenmiyosun yani dedi. Bnde evet efendim güvenmiyorum dedim. Sana kizlarla mutluluklar dilerim. Suan ciddi ciddi ayriliyorum. Selametle dedim.

Oda arkadasinin aradigini kizin Ismini ögrenip ögrenmedigini sordugunu bunlari geri dönmem icin söylemedigini aramizda güvensizlik varsa eninde sonunda ayrilacagimizi bi daha da rahatsiz etmeyecegini yazdi.

Cevap vermedim. Sinir küpüyüm.

ya nahoş bir durum haklısın ama ayrılacak kadar da büyük bir olay değil
neticede o kıza karşı bir şey hissetse profil resmi yapıp senin gözüne sokmazdı, gizliden gizliye yapardı
düşüncesizlik etmiş sadece, amacını anlayamadım tam ama
erkekler böyle sonunu düşünmüyor işte, sadece yapıyor

Şoka girdim. O seni kendinden küçük kuzeninden kiskaniyor. Sen ondan nisan fotografi icin ayrilmissin karede baskasi var diye. Iyi ki yengenin kardeşini kesmis diyelim o zaman yoksa fotografta 2 kiz olmus olsa neler olurdu dusunemedim.

Kızı en yakın arkadaşına ayarlıyolarmış. Arkadaşıyla da konuştum oda aynısını dedi. Eğer bizim yüzümüzden ayrılırsanız çok üzülürüm diyo.

Kızla eğer olursa senle de tanıştırırım dedi. Ikisi de aynısını söyledi. Bence saçma ve mantıksız. Ama bi yandan da diyorum beğense gözüme sokmaz herhalde. Bilmiyorum. Ama ayrıldık yani.

Abartmissiniz.
Zaten onun yapmak istedigi sey de sacma. Baska yolu da var yani kiz gostermenin.
Ikiniz de mantiksiz davranmissiniz bence.
Siz yargiya varmissiniz, bir daha arama demissiniz, nefret de ediyormussunuz zaten. O zaman bunlarin bir onemi yok. Ayrilmissiniz. Madem bunlari merak ediyordunuz, kendisine sorsaydiniz, iyi kotu konussaydi. Artik anlamsiz hala dusunmek.

Aynen beğense gözüne sokmaz.
Bence yazık etme

gerçekten arkadaşına ayarlamak istiyor olabilir, bunu anlayabilirim..
ama bu fotoğrafı profil fotoğrafı yapmak kadar saçma bir hareket olamaz..

arkadaşına mı hava atıyor ki, bak benim etrafımda o kız, istersen sana ayarlayayım mantığı?
yani bir yerde kime neden ne amaçla bilmem ama hava attığı kesin...

bende olsam aynı tepkiyi verirdim. ne hali varsa görsün/görsünler..

daha nişanlır nişanlanmaz yengesini sahiplenmiş, yetmemiş onun kardeşini kuzenini ohoooo...
noluyoruz yani...

Düşüncesizce davranmış. Erkekler bazen böyle densizlikler yapıyor. Siz de zaten dolusunuz hafif güvensizlik de var sanırım patlamışsınız.

Canım aşırı bi tepki olmuş gibi. İyice düşün kestirip atma hemen...

Kizmakta haklisin.
Ayrica gerekcesi cok komik , birine ayarlamak icinse direk sahsa yollasin .
Neden profil resmi yapiyorki..
Altinda baska sebebler arardim ben.

onu beğenmiş olsaydı neden sana açıklama yapsın niye yalvarsın çocuk sana mecbur değil sonuçta ayrılsa ayrılır sizden yana bi çıkarı yokken başka birini beğendiyse niye size açıklama yapsın arkadaşı silsin tm kıskanılır ama açıklama yapmış geçen konumda bende çok kıskanmştm neler neler yapmştm sonunda açıkladı gerekeni yaptı oldu bitti ve benim konumda ben sevgilime güveniyorum falan demiştiniz gerçekten çk saçma ayrılmanız bencede buradaki konuları okuya okuya güven problemi doğmuş sizde son olarak seviyorsan bir yolunu bulursunuz sana mecbur değil niye sana yalvarsın ve unutma sen bırakırsan başkası kazanır ve böyle saçma bir nedende nacizane görüşüm bu

bana sacma geldı kesınlıkle tartısmakta haklısın
cocugun ılgısını cekmıs bu kız bence

birine kiz ayarlamak icin niye profil yapsin ki direkt fotoyu yollardi. Yalan soyleyen adamdan tiksinirim acikcasi

Ya hu ben kuzenimin kayniyla ne diye foto cektireyim ki.
O da çok saçma değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…