ne oldu son olarak
ya nahoş bir durum haklısın ama ayrılacak kadar da büyük bir olay değilsana inanmiyorum aciklamalarin cok sacma dedim. bundan sonra istedigini yap kimle istiyosan resim cekin yada daha da Ileri git umrumda degilsin dedim. Bana güvenmiyosun yani dedi. Bnde evet efendim güvenmiyorum dedim. Sana kizlarla mutluluklar dilerim. Suan ciddi ciddi ayriliyorum. Selametle dedim.
Oda arkadasinin aradigini kizin Ismini ögrenip ögrenmedigini sordugunu bunlari geri dönmem icin söylemedigini aramizda güvensizlik varsa eninde sonunda ayrilacagimizi bi daha da rahatsiz etmeyecegini yazdi.
Cevap vermedim. Sinir küpüyüm.
Aynen beğense gözüne sokmaz.Kızı en yakın arkadaşına ayarlıyolarmış. Arkadaşıyla da konuştum oda aynısını dedi. Eğer bizim yüzümüzden ayrılırsanız çok üzülürüm diyo.
Kızla eğer olursa senle de tanıştırırım dedi. Ikisi de aynısını söyledi. Bence saçma ve mantıksız. Ama bi yandan da diyorum beğense gözüme sokmaz herhalde. Bilmiyorum. Ama ayrıldık yani.
Canım aşırı bi tepki olmuş gibi. İyice düşün kestirip atma hemen...erkek arkadasimin abisi dün nisanlandi orda yengesi, yengesinin, kiz kardesi ve yengesinin kuzeniyle (kiz) resim cekinmisler.
Her neyse ben bisey demedim ama bugün ne göreyim, yengesinin kiz kardesini kesmis, kendisi, yengesi ve yengenin kuzenini whats appte Profil resmi yapmis. Bu arada resim tamamiyle de profile sigiyo, bana sigmadi ondan kestim dedi. Cingar cikardim.
Simdi bana diyo ki en yakin erkek arkadasina ayarlayacaklarmis o kizi. Bende bu Profil resmi yapman icin bir sebep degil istiyosan kendine ayarla, belli ki kiz hosuna gitmis beni bi daha aramada yazma da dedim. Resmi cikarmis geri.
Kavga edeli 10 dk oldu 40 kez aradi mesaj üstüne mesaj. Acmadimda yazmadimda. Ondan nefret ediyorum suan.
Belki ayrilmak icin bi sebep degil ama bunun amaci ne? Yada nasil davranmam gerekiyor.
onu beğenmiş olsaydı neden sana açıklama yapsın niye yalvarsın çocuk sana mecbur değil sonuçta ayrılsa ayrılır sizden yana bi çıkarı yokken başka birini beğendiyse niye size açıklama yapsın arkadaşı silsin tm kıskanılır ama açıklama yapmış geçen konumda bende çok kıskanmştm neler neler yapmştm sonunda açıkladı gerekeni yaptı oldu bitti ve benim konumda ben sevgilime güveniyorum falan demiştiniz gerçekten çk saçma ayrılmanız bencede buradaki konuları okuya okuya güven problemi doğmuş sizde son olarak seviyorsan bir yolunu bulursunuz sana mecbur değil niye sana yalvarsın ve unutma sen bırakırsan başkası kazanır ve böyle saçma bir nedende nacizane görüşüm buAyrildim.
bana sacma geldı kesınlıkle tartısmakta haklısınerkek arkadasimin abisi dün nisanlandi orda yengesi, yengesinin, kiz kardesi ve yengesinin kuzeniyle (kiz) resim cekinmisler.
Her neyse ben bisey demedim ama bugün ne göreyim, yengesinin kiz kardesini kesmis, kendisi, yengesi ve yengenin kuzenini whats appte Profil resmi yapmis. Bu arada resim tamamiyle de profile sigiyo, bana sigmadi ondan kestim dedi. Cingar cikardim.
Simdi bana diyo ki en yakin erkek arkadasina ayarlayacaklarmis o kizi. Bende bu Profil resmi yapman icin bir sebep degil istiyosan kendine ayarla, belli ki kiz hosuna gitmis beni bi daha aramada yazma da dedim. Resmi cikarmis geri.
Kavga edeli 10 dk oldu 40 kez aradi mesaj üstüne mesaj. Acmadimda yazmadimda. Ondan nefret ediyorum suan.
Belki ayrilmak icin bi sebep degil ama bunun amaci ne? Yada nasil davranmam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?