Sonunda bizde kavga ettik

iyide Profile koyma amaci ne? Ne olabilir????? Simdi bu kizdan mi hoslandi?

bilemem ne düşündüğünü hoşlanmış olma bir ihtimal..belki yengeye jest olsun diye konuldu foto..belki amaçsız koymak için koydu..kim bilir en iyi sen tanırsın onu..ondan eminsen biraz daha trip yapıp burnunu sürter barışırsın bir daha yapmaz..bende kıskanç biriyim çook önemsiz dahi olsa kızarım orda tek ben olmalıyım..

erkeklerin her zamanki saçma bahaneleri bi de o mantıksız bahanelerin arkasında durma çabaları,

Iyide niye yalan söylüyo o Zaman Profile sigmadi diye koyuyosa hepsini koysun. Ayrica beni benden Kücük kuzenimle resim koydum diye kiskanmisligi vardir.
Burda iin rengi degisiyor iste..
Ben de gereksiz buyumus diyecektim ama.
Bu duruma bu ne perhiz derler.
Yerinde olsam bu mevzuyu hatirlatirdim tartismak yerine.
Beni kuzenimden kiskandin kendin didisinin didisiyla foto koyuyorsun diye.

bundan sonra nasil davranim ?
Mantıklı bir sebep sunana kadar sorgulardım..
Yani sinirim geçsin konuşurdum ayrılmazdım ama ele tutulur açıklama yapsın..
Sığmıyor diye kestim demiş.. gayet sığıyor dersin..
Arkadaşıma ayarlıcaz demiş.. resmi direk arkadaşına gönderseydin o zaman dersin..
Aklın basmıyor mu diyede horozlanırdım valla

Bu arada bırak yenge kuzenini ben abisinin nişanlısıyla olan resmini bile koysa anasından emdiği sütü burnundan getirirdim ki yaptım da

Tamamen blöf yapıyorsun ve nasıl olsa barışacaksın. Barışmayacaksan “arama beni” diyebilirsin ama barışacaksan bunu kur malzemesi olarak kullanmak bana saçma geliyor. “şu an beni arama” falan diyebilirsin..

kiz mi hosuna gitti ki? Amac ne ya benim baska bisey aklima gelmiyo.

Benim bugün algılarım kapalı. merakta ettim ama... Kızın resmini kırpmış diye mi kızdınız. Yani kırpmasaydıda kızacaktınız değilmi? hangisini arkadaşına ayarlamayı düşünüyorlarmış kırptığı kızımı yoksa kırpmayıpta diğer yanındaki duran kızımı... ayy bayılzzammmmmmm pazertesi gününü hiç sevmiyorum

Tek amacı arkadaşlarına hava atmak bence.
Bakın yanımda 2 tane hatun var heheyt mantığı

Ben olayı tam anlayamadım, o diğer kızı neden kesmiş sığmadı diyor ama sığıyordu diyorsun
Peki neden o kızı kesmiş de diğerini kesmemiş asıl soru bu mu?
Belki o kızla daha samimi diğer kızı koyarsam rahatsız olur diye mi düşündü acaba
Anlamadım

Hepsini geçtim.Birinin resmini profil resmi yapmak için izin istemek gerekir .Ne saygısızlık.Bakalım yenge ve o kuzenin onun profil resmini süslemek gibi bir şeye rızası varmıymış..Bence kıskançlık tribine girmek yerine yaptığnının saçmalık olduğunu ikna yoluna gitmeliydiniz.

Aklima bir sey takildi - once sana resim profile sigmadigi icin kesib boyle koydugunu soyluyor, daha sonra da kizi erkek arkadasina ayarlamak icin koydugunu. Pek mantikli gelmedi. Resmi whatsappla gondere de bilerdi illa profile koymak gerekmez ki. (Belki dusuncelerimi gereksiz sert bula bilirsin ama okurken bunnlari dusundum)

pardon ben anlayamadım kızı kesmişmi yoksa kesmedenmi profil yapmış belki doğru söylüyodur birilerine ayarlayacaktır ama ne yalan söylelyim bnde arıza çıkarırdım kıskançlık var bende şuan durumu ben yaşamadığım için takmayın diycem ama diyemiyorum çünkü ben yaşasaydım takardım

Yengenin kız kardeşini kırpmışş..
Geriye kalanlarda kendisi yengesi ve yengenin kuzeni..
Muskara kız kardeşi neden kırptı demiyor bence neden yengenin kuzeniyle olan resmi koyuyor kız kardeşi kırparak..
Yani odak noktası yengenin kuzeni ve onu sözde bir arkadaşa ayarlayacaklarmış..

İyi yapmışsın. Ne münasebet canım.
Arkadaşına ayarlayacaksa resmi atsın arkadaşına profil resmimi yapılırmış?
Bu sana yapılmış terbiyesizliktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…