muskara, kızıp olay çıkarıcak niyetiyle yalana başvurmuş küçük enişte onu da eline yüzüne bulaştırmış eğer ki aklında farklı bir niyet yoksa ..o profilde sadece muskara ve kendi olmalı..sonuçta bu adam için ailesini geride bırakmış yabancı bir ülkede yaşayan bir hatundan bahsediyoruz..
bilemem ne düşündüğünü hoşlanmış olma bir ihtimal..belki yengeye jest olsun diye konuldu foto..belki amaçsız koymak için koydu..kim bilir en iyi sen tanırsın onu..ondan eminsen biraz daha trip yapıp burnunu sürter barışırsın bir daha yapmaz..bende kıskanç biriyim çook önemsiz dahi olsa kızarım orda tek ben olmalıyım..iyide Profile koyma amaci ne? Ne olabilir????? Simdi bu kizdan mi hoslandi?
kiz mi hosuna gitti ki? Amac ne ya benim baska bisey aklima gelmiyo.
Burda iin rengi degisiyor iste..Iyide niye yalan söylüyo o Zaman Profile sigmadi diye koyuyosa hepsini koysun. Ayrica beni benden Kücük kuzenimle resim koydum diye kiskanmisligi vardir.
Mantıklı bir sebep sunana kadar sorgulardım..bundan sonra nasil davranim ?
erkek arkadasimin abisi dün nisanlandi orda yengesi, yengesinin, kiz kardesi ve yengesinin kuzeniyle (kiz) resim cekinmisler.
Her neyse ben bisey demedim ama bugün ne göreyim, yengesinin kiz kardesini kesmis, kendisi, yengesi ve yengenin kuzenini whats appte Profil resmi yapmis. Bu arada resim tamamiyle de profile sigiyo, bana sigmadi ondan kestim dedi. Cingar cikardim.
Simdi bana diyo ki en yakin erkek arkadasina ayarlayacaklarmis o kizi. Bende bu Profil resmi yapman icin bir sebep degil istiyosan kendine ayarla, belli ki kiz hosuna gitmis beni bi daha aramada yazma da dedim. Resmi cikarmis geri.
Kavga edeli 10 dk oldu 40 kez aradi mesaj üstüne mesaj. Acmadimda yazmadimda. Ondan nefret ediyorum suan.
Belki ayrilmak icin bi sebep degil ama bunun amaci ne? Yada nasil davranmam gerekiyor.
kiz mi hosuna gitti ki? Amac ne ya benim baska bisey aklima gelmiyo.
Ben olayı tam anlayamadım, o diğer kızı neden kesmiş sığmadı diyor ama sığıyordu diyorsuniyide Profile koyma amaci ne? Ne olabilir????? Simdi bu kizdan mi hoslandi?
pardon ben anlayamadım kızı kesmişmi yoksa kesmedenmi profil yapmış belki doğru söylüyodur birilerine ayarlayacaktır ama ne yalan söylelyim bnde arıza çıkarırdım kıskançlık var bende şuan durumu ben yaşamadığım için takmayın diycem ama diyemiyorum çünkü ben yaşasaydım takardımerkek arkadasimin abisi dün nisanlandi orda yengesi, yengesinin, kiz kardesi ve yengesinin kuzeniyle (kiz) resim cekinmisler.
Her neyse ben bisey demedim ama bugün ne göreyim, yengesinin kiz kardesini kesmis, kendisi, yengesi ve yengenin kuzenini whats appte Profil resmi yapmis. Bu arada resim tamamiyle de profile sigiyo, bana sigmadi ondan kestim dedi. Cingar cikardim.
Simdi bana diyo ki en yakin erkek arkadasina ayarlayacaklarmis o kizi. Bende bu Profil resmi yapman icin bir sebep degil istiyosan kendine ayarla, belli ki kiz hosuna gitmis beni bi daha aramada yazma da dedim. Resmi cikarmis geri.
Kavga edeli 10 dk oldu 40 kez aradi mesaj üstüne mesaj. Acmadimda yazmadimda. Ondan nefret ediyorum suan.
Belki ayrilmak icin bi sebep degil ama bunun amaci ne? Yada nasil davranmam gerekiyor.
ne oldu son olarakAyrildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?