Sonunda bu da oldu. kayınvalidem ve evin tapusu..

yenicherry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
371
12
98
Diğer
ya arkadaşlar bana bi akıl verin..yurt dışında yaşıyoruz ve nasipse bi ev alacağz herşey tamam.abd de olduğumuz için evin tapusu eşimin yada bizim üzerimize olamıyor çünkü yüksek bi vergi vermemiz lazım. eşimde daha önceden karımın üzerine olsun demişti.eee kaynanam bu fırsatı kaçırır mı hemen benim üzerime olsun dedi.kayınpederime laf bile bırakmadı ve işin en pis tarafı ben kadına güvenmiyorum eşim hala annesini anlayamasa da..yarın bir gün aramız bozulsa bu kadın vermez inatlaşır.o kadar altınımda bozuldu.çok baskın bi kadın.güvenmiyorum yaa.ama ben bunu eşime nasıl anlatırım sölersem aramız bozulur biliyorum.sölemezsem içim içimi yer..etrafa oğlum bana ev alıyo demeye başlamış bile...ve benim saf eşim farkında bile değil..off yaaa offf katil olcam ben bu kadınla...içindeki kiracıyı da çenesiyle rahatsız etmeye de başlamış...allahım sabır..ve biliyorum ki kirasınıda kendi alıp çar çur edecek..

Güvendigin daglara bile kar yagiyorsa, güvenmedigin daglardan neler bekler insan arkadasim.

Sakin böyle birseye izin vermeyin....O ev esinin oldugu kadar senind evin, onun kadar seninde söz hakkin var, kafasina göre öyle karar veremezki buna.:umursamaz:

Al karsina konus, kirilirmis darilirmis bosver bunlari.....

Bu tür konularda kimseye güven olmaz....Al biletini öde o parayi ve git yaptir evini üstüne....actir bir banka hesabi kiracilarinlada konus her ay düzenli oraya yatirsinlar....

Yurtdisinda yasayan insanlarin kaderi bu....ben yemedim al sen ye....:hulya:

Bastan koyun tavrinizi yoksa inan yarin öbür gün cok pisman olursunuz

haklsın canm gurbettekilerin kaderi bu gerçekten.acaba ben mi fesadım diye düşünüyodum. bişeyler yapmam lazım..insan en yakınlarından bile ne tokatlar yiyo kalmış ki kayınvalide ...gerçekten hakslın tşk önerin için..

Yok sen fesat falan degilsin...gercek bu. ne kadarda aci olsa ap acik gercek iste.

Inanki Annemin Babamin bu tür konulardan baslarina gelenleri anlatsam sayfalar yetmez, o yüzden hic baslamicam, ama sunu bilki isin icinde para mal mülk girdimi, o isten hayir gelmez.

Helede en yakinlarin ile kesinlikle bu tür islere girmiceksin, iyiken kötü olma kimseyle.

Umarim esine laf anlatabilirsin...

Hayirlisi insallah

bencede sakin yapma arkadasim
bak benim babamda herseyi enistemin üzerine yapmisti
ve okadar güvendigi adam, babami hicmi hic takmayarak, bütün hakkimizi yedi icti satti istedigini yapti
bizde ne mi yaptik ?
avcumuzu yaladik !!!

gercekten isterse kirilsin darilsin,
ben kendi üzerime yaptiririm diyip yaptir
kimseye güven yok
gülsün ablanin dedigi gibi de kendine banka hesabi actir
kira da oraya yatsin
yedirme kimseye

seni anliyorum canim gulsum un dediklerine kesinlikle katiliyorum okuz gibi calis ben yiyemedim sen ye ben sana esine sole yapm asin sole bole demicem cunku bende ayni durumdayim asla bisey demedim esime anlamasi lazim ama erkekler anlamaz bu duruma karsi ciksan esin ustune gelecek eminim :?( ypk vergi oducez yok ustumuze alamicaz falan dicek

o yüksek verginin meblası ne kadar bilmiyorum ama bence illaki alacaksanız o vergiyi verin ,evi öyle alın..aslında kendi üzerinize alsanız bile o evi kayınvalideniz boş bırakacağını sanmam..kiraya versen kirasını alır,yazlık yerdeyse yazın çıkmaz içinden..bence hiç kalkışma

sakın kalkışmayın bile arkadaşım
nekadarsa bedeli öde ama kafan rahat etsin
en azından içinde şüpheyle yaşamazsın değilmi...
kayınvalide veya başka biri kimseye güven olmaz
kendi üstüne yap derim ben
eşinede kendi üstüne yapılmasını istediğini uygun dille anlat
inşallah sorun çıkmadan halledersin .....

Bencede kesinlikle ne kayınvalidenin nede başka birinin üstüne yaptırma çünkü o malı hiç kendininmiş gibi hissedemiyorsun ve sürekli o kişiyle aranı iyi tutmak zorunda hissediyorsun başıma geldiği için biliyorum çok can sıkıcı bir durum....Evlilikte kocaya bile güvenilmezken kaldı ki kayınvalide...Ayrıca Allah gecinden versin ama kadına bişey olsa bütün çocuklarıyla uğraşmak durumunda kalırsın...şu anda ödeyeceğini düşündüğün vergi neyse öde ve kendi malın olduğunu bil...

Ya bizim olacak yani esimle benim, yada hic olmasin daha iyi.
Arkadaslara katiliyorum, aldigin evinde mutlu olamazsin.
Düsünüyorumda, bizde ev aldik esimle bahceli müstakil, baskasinin üzerinde olsaydi tapu, degil müstakil ev saray bile olsa mutlu olamazdim.
Ahirim olsun ama benim ve esimin olsun. Zaten bu ya insanin hosuna giden...
Sizde bekleyin zamani gelince alin, simdilik almayin derim. Aceleniz ne???
Gün dogmadan neler dogar.

daha almadan bu kadar sorun çıkıyorsa aldıktan sonra neler olacak daha şimdiden
morel bozukluğu olmuş tabi kaynanalarda her işe girişmese şaşarım!

aynen bnde arkadaşlar gibi düşünüyorum..
hiç masum değil bu durum..
eşeği sağlam kazığa bağlamak en mantıklısı..

Aman diyim aman. Sakın böyle bir hataya düşme. Vergiyi öde ama asla başkasının üzerine ev alma evde .

arkadaşlar çok sağolun yorumlarınız beni aydınlatıyor.dünden beri nasıl yapsamda eşimle bu konuyu görüşsem diye düşünüyorum.kayınvalidem o sizin eviniz tr ye kesin dönüş yaparyapmaz gelin tapuyu alın demiş..eşim gayet rahat görünüyor.kayınvalidemn de en sevmediğim huyudur ki yeni anlamış bulunmaktayım; herkesin yüzüne güler canım cicim..arkadan yapar yapacağını.sevgili saf eşim bunu farkında değil..bari babanın üzerine olsa dedim (ki kayınpederimi gerçekten severim sözünün eri adamdır).ha annem ha babam ne farkeder deyince bu atağımda sonuçsuz kaldı..
evi hemen almamız konusuna gelince;elimizde birikmiş biraz para var ki dişimizden tırnağımızdan artırdık nerdeyse..burada ki eknomik durum giderek kötüleşiyor bi şekilde değerlenmesi lazım yoksa elimzden çıkacak..

Canım eşin başta evi sana niyetlenmiş.kendi ailenden birine yaptırsan evi nasıl olur.yada kayınvaliden e ev parası kadar senet imzalatın.Allah korusun yarın bigün eşinin başına bişey gelse sana ev vermezler.önlemini al .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…