- Konu Sahibi yenicherry
-
ya arkadaşlar bana bi akıl verin..yurt dışında yaşıyoruz ve nasipse bi ev alacağz herşey tamam.abd de olduğumuz için evin tapusu eşimin yada bizim üzerimize olamıyor çünkü yüksek bi vergi vermemiz lazım. eşimde daha önceden karımın üzerine olsun demişti.eee kaynanam bu fırsatı kaçırır mı hemen benim üzerime olsun dedi.kayınpederime laf bile bırakmadı ve işin en pis tarafı ben kadına güvenmiyorum eşim hala annesini anlayamasa da..yarın bir gün aramız bozulsa bu kadın vermez inatlaşır.o kadar altınımda bozuldu.çok baskın bi kadın.güvenmiyorum yaa.ama ben bunu eşime nasıl anlatırım sölersem aramız bozulur biliyorum.sölemezsem içim içimi yer..etrafa oğlum bana ev alıyo demeye başlamış bile...ve benim saf eşim farkında bile değil..off yaaa offf katil olcam ben bu kadınla...içindeki kiracıyı da çenesiyle rahatsız etmeye de başlamış...allahım sabır..ve biliyorum ki kirasınıda kendi alıp çar çur edecek..
Madem evi türkiyede alacaksınız izin zamanınızda gelin alın o zaman tapuyuda kendi üzerinze yada eşinizle beraber ortak yaptırın .
Parayıda atın bankaya şimdilik uzun bir vade de kalsın ki çekmezsiniz en azından.
Ev alınıncada tapuyu kaynanaın gözüne sokarsınız
yaa canım valla şu düşünceli halimde güldürdün beni.:roflol::roflol::roflol:niyetlenmiş bulunduk işte para elimizde çar çur olmasın diye.bide yurt dışı olunca ve elinde biraz birikmiş olduğunu anlayınca herkes talip oluyo.bu konuda canımz çok yandı.alıp geri vermeyenler üzerine yatanlar mı;borç isteyip 2-3 sene sonra vericem diyenler mi..çok tecrübemiz var anlıcan.bu durumdan dolayı lanet olsun yeter dedi eşim ve parayı bu şekilde değerlendrelim dedik.ama elimizde de bişey kalmadı şimdi..bi arkadaşında yazdığı gibi tapunun ortak olmasını isticem yani en azından kaynanam la kayınpedrmn üzerine olsun..bizim gelmememiz imkansız şu durumda hem yol çok uzun(yaklaşk 20 saat)hem de bilet parası çıkmaz şu durumda..
bazı arkadaşlar demişler annenin üzerine olsun keşke olsa lakin böle bişey talep edersem;yer yerinden oynar;mazallah kaynnam bıçağı alır annemin üzerine yürür..bide benden başka herkes rahat..ben mi kendimi geriyorum analmadım.benim söleceğm herhengi bi yorumla ipler gerilecek biliyorum.sakin halletmek istiyorum..(kayınvalidemn taktiğiyle)ve düşünüyorum.yorumlarınız gözümü açtı valla
bence hemen gidip kayinpederinize yada güvendiginiz birisine vekaletinizi yollayin tapuyu sizin ve esinizin üzerinize yapsinlar ayrica ne vergisi ben onu anlayamadim bizde yurt disindayiz vergimizi her kes kadar ödedik yani yurt disinda oldugumuz icin kimse bizden fazla vergi almadi
siz siz olun kimseye güvenmeyin
ayrica esinizden neden cekiniyorsunuz ben olsam acik acik söylerdim dünya hali yarinin bize ne getirecegi belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?