Haftanın 2 günü mutlaka görüşüyoruz zaten. Eniştemden dolayı eşli görüşmek pek mümkün olmuyor iş saatleri uymuyor vsAcaba onuda dahil etmenizi mı istiyor. Hani beraber de bişeyler yapsak diyor olabilir içinden . Kendisi çıkamadığı için merak ediyor
Merak ediyor demek ki. Napsin onun durumu da zor. Alttan alın. Ne de olsa kardeşsiniz.Haftanın 2 günü mutlaka görüşüyoruz zaten. Eniştemden dolayı eşli görüşmek pek mümkün olmuyor iş saatleri uymuyor vs
İma etmese ya da laf sokarak söylemese iyi niyetle korumaya çalışıyor derim ama imalı imalı kimler var kaç bayan kaç erkek var ya da ortamda erkek oranı fazlaysa senin gitmene gerek yok tarzı cümleleri sinir ediyor gerçekten.Ablanızın paylanma zamanı gelmiş.
Yanında eşin var.Siz birbirinize sorumlusunuz onun dışanda nerde olduğun, kiminle olduğun
başka kimseyi ilgilendirmez.
Aynen bu şekilde ablana da söyle haddini bilsin.
Nispet yapıyo olmak istemiyorum lafı geçerse söylüyorum ama ısrarla nerdesin kimlesin diye hesap sorması itici geliyor.Ben ablana acidim valla : ( bende bi ablayim
Ondan mutevellit olsa gerek: )
Herseyini sosyal medyadan paylasiyosan ee paylasmadiginda dikkatini cekiyodur, merak ediyodur. Olamaz mi? Etsede nolcakki ablan sonucta.
O zaman acikca sole rahatsiz oldugunu.Nispet yapıyo olmak istemiyorum lafı geçerse söylüyorum ama ısrarla nerdesin kimlesin diye hesap sorması itici geliyor.
Durumu zor evet ama başkasıyla evli olsa sorun etmeyeceği şeyleri bende sorun ediyor.Merak ediyor demek ki. Napsin onun durumu da zor. Alttan alın. Ne de olsa kardeşsiniz.
Nazar değmesin diyecek kadar iyi değil belki ama benim evlilikten beklentilerimi karşılıyor büyük oranda. Teşekkür ederimAbla sanırım evliliginde mutlu değil sizin evliliginizde çok rahat çok modern olmasi gereken sekilde oldugu icin ablaniz sanırım sizi bi tık kıskanıyor. . Bu arada gercekten masallah nazar değmesin evliliginize ..
İma etmese ya da laf sokarak söylemese iyi niyetle korumaya çalışıyor derim ama imalı imalı kimler var kaç bayan kaç erkek var ya da ortamda erkek oranı fazlaysa senin gitmene gerek yok tarzı cümleleri sinir ediyor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?