Olsunn beklentilerinizi karşılaması bile iyidir. ..Nazar değmesin diyecek kadar iyi değil belki ama benim evlilikten beklentilerimi karşılıyor büyük oranda. Teşekkür ederim
Bilmiyorum bana eşimde habire nerdesin kimlesin kaç kadın kaç erkek var diye sorsa ona da sinir olurdum sadece ablama has bi durum değil ama sadece benim ablam mı böyle merak ediyorumBaşkalarının başına geldiğini sanmıyorum. Bana normal gözükmedi.
Kaç kadın var hepsi erkek mi sorusunun altındaki imayi hiç sevmedim. Benim de eşimin bekar erkek arkadaşları var çok efendi insanlar, hiç çıkıp gelmezler ama birkaç kez 3 erkek tek kadin kafede oturmuslugum var kocamla beraber. Hatta bazen iş ortamında 3-4 erkekle tek kadın öğle yemeğine de gitme durumum oluyor. Tek imalı söz duymadım ömrümde kimseden. Sanki pavyona içki içmeye gidiyoruz afedersin. İnsan kendini bildikten sonra kaç kadın kaç erkek ne önemi var anlamış değilim. Ablan asosyal kocasından olumsuz yönde etkileniyor, çok kapalı bir ortama maruz kalmış. Açıkça söyle sorularından rahatsızim de nedenini sor sen de onun üstüne git ısrarla sorBilmiyorum bana eşimde habire nerdesin kimlesin kaç kadın kaç erkek var diye sorsa ona da sinir olurdum sadece ablama has bi durum değil ama sadece benim ablam mı böyle merak ediyorum
Yine ben. Şu aralar kafama takılan beni rahatsız eden bi konuyu size danışmak istiyorum.
Özgür ruhlu bi insanım eşim dahil birinin sorgular tarzı soru sorması beni sinir eder. Eşime genelde gittiğim yerleri haber veririm zaten birbirimizden gizli bişey yapmayız.
Evlenmeden önce eşimle flört dönemimizde dışarıya çıkışlarım ablama sorun olurdu. Sorun olurdu diyorum çünkü hep “yine nereye” tarzında laf sokuşları olurdu. Çok gezen bi insan değildim ama ablama hep fazla gelirdi. Babam asla dışarı çıkışlarımı kısıtlamadı. Ablama da aynı şekilde bekarken asla izin sorunu olmadı. Şartlar eşitti yani.
Ama ablam şuan evli. Eniştem fazlasıyla işkolik ve asosyal bi insan. Kıskanç bi insan. Eşli arkadaşlarıyla görüşmek gezmek gibi şeyler yaşamıyolar. Ona ters geliyor. Sadece ailesiyle görüşüyorlar. Ablam başka biriyle evli olsa kesinlikle çok sosyal ve aktif olurdu çünkü karakteri öyle.
Neyse ben evlendim. Genelde görüştüğümüzde zaten muhabbeti geçince neler yaptığımızı ablama söylüyorum lafı geçerse ama bu hesap verir gibi değil. Hoş söylemesem de sosyal medyadan da görüyor. Görünce mesaj atar da zaten “gezmelerdesin diye”. Ya da ablam öylesine attığı mesaja cevap vermediğimde arar konuşmak için.
Geçen gün arkadaşlarımla dışarıdayım. Ablam mesaj atıp Bişey istedi bende şuan atamam eve geçince atarım dedim. Nerdesin dedi dışarıdayım dedim geçiştirdim konuyu. Israrla sordu nerdesin vs yokluyor. Sosyal medyadada paylaşmadım nerde olduğumu. Öyle konuyu kapattık.
Benim arkadaşlarımın çoğu bekar. Eşli olarak da bi kaçıyla görüşüyoruz vakit buldukça. Eşimin arkadaşlarıyla daha çok plan yapıp aktif olarak görüşebiliyoruz.
Eşimin arkadaşları arasındaki bekar iki erkek arkadaşına taktı. Neden onlarda geliyormuş evlilerin buluşmalarına. Onlar gelince çoğunluk erkekmiş ben kadınmışım bizim de görüşmemiz uygun değilmiş vs.
Neyse geçen gün ablamın yanında eşimin arkadaşı aradı akşam için plan yapmışlar. (Eşime ulaşamayınca bana ulaşıp gelip gelemeyeceğimizi soruyorlar) akşam için sözleştik evli bi arkadaşımızın evine gittik. Akşam ablamın mesajına cevap vermeyince ablam yine aradı. Müsait olduğumda geri dönüp aradım. Yine nerde olduğumu sordu arkadaşımdayım dedim. Israrla soruyor hangisindesin falan diye geçiştiriyorum. Geçiştirdiğimin de farkında soruyorum söylemiyorsun diyor ısrarla. Ortamda bayan varmı sadece erkeklerle misiniz diyip imalı bi soru yöneltti. Var dedim hımm yaptı ama telefondan iması belli oluyor.
Belki sizde ablanızla veya ailenizden başka bi üyeyle bu tarz şeyler yaşıyorsunuz yada nerdesin sorusunu yöneltiyolardır size Ama bana mı ters geliyor bu sorular?
Kıskanıyor mu modunda değilim. Herkesin evliliği ve evlilikten beklentileri farklıdır. Nerdesin sorusunu sorar geçiştirirsem söylemek istemiyosa söylemez diyip onunda konuyu kapatmasını beklerim. Ki zaten görüştüğümüzde konusu geçerse söylerim şöyle oldu şunu yaptık falan diye. Ama ısrarla nerdesin kimlesin kaç kadın kaç erkek var , erkek çoksa senin gitmene gerek yok, yine mi dışardasın hani yorgundun niye çıktın tarzı aşırı ima içeren cümleler kullanıyosa rahatsız olurumNeden imalı geldi?
Ablani niye geçiştiriyorsun?
Öyle insanlar değil abla icin rahat olsun de geç
Ablan hep seninle ilgili ne güzel
Ben negatif birsey hissetmedim.
Zaten ben senin gibi mesafeli değilim bilmiyorum iletisim seklinizi.Bana sorsa,
Netçenn gı meraklı Raziyem benim derim.mutlaka her detayi da anlatırım ablami gecistirmem.
Bizde böyledir
Ablam beni kiskaniyor mu modunda gibisin.
Konumda da belirttiğim gibi ablam kadınlı erkekli görüşmelere karşı bi insan değil. Bekarken kızlı erkekli arkadaş grubu vardı çok samimi olduğu. Evde toplanıp doğumgünü partileri bile verdikleri oldu. Yani bu zihniyette olan bi insanın imalı konuşmasına kızıyorum. Kapalı zihniyette biri olsa onun hayat görüşü bu derim ama değilKaç kadın var hepsi erkek mi sorusunun altındaki imayi hiç sevmedim. Benim de eşimin bekar erkek arkadaşları var çok efendi insanlar, hiç çıkıp gelmezler ama birkaç kez 3 erkek tek kadin kafede oturmuslugum var kocamla beraber. Hatta bazen iş ortamında 3-4 erkekle tek kadın öğle yemeğine de gitme durumum oluyor. Tek imalı söz duymadım ömrümde kimseden. Sanki pavyona içki içmeye gidiyoruz afedersin. İnsan kendini bildikten sonra kaç kadın kaç erkek ne önemi var anlamış değilim. Ablan asosyal kocasından olumsuz yönde etkileniyor, çok kapalı bir ortama maruz kalmış. Açıkça söyle sorularından rahatsızim de nedenini sor sen de onun üstüne git ısrarla sor
Eniştem dindar bi insan ama arkadaşlarla görüşmeme sebebi bununla alakalı değil. Ona boş geliyor ve arkadaş yerine akrabalarla görüşmeyi tercih ediyor. Ablam evlenmeden önce zihniyet olarak kız erkek arkadaş grubu olan ve sıkça görüşen biriydi yani böyle şeylere karşı değildiAblaniz dindarmidir? Hani boyle erkeklerle icli disli olma, mahrem vs gibi dusunceleri varsa ondanda olabilir. Sizi aklinca korumaya calisiyo olabilirde dini acidan . hani bekar erkeklerle takilinca evli bayana göz koya bilirler. Suan fitne dönemindeyiz. Aklima bu geldi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?