Sormasının amacı ne?

Başkalarının başına geldiğini sanmıyorum. Bana normal gözükmedi.
Bilmiyorum bana eşimde habire nerdesin kimlesin kaç kadın kaç erkek var diye sorsa ona da sinir olurdum sadece ablama has bi durum değil ama sadece benim ablam mı böyle merak ediyorum

o yapamiyor diye öyledir ozaman...

Neden imalı geldi?
Ablani niye geçiştiriyorsun?
Öyle insanlar değil abla icin rahat olsun de geç
Ablan hep seninle ilgili ne güzel
Ben negatif birsey hissetmedim.
Zaten ben senin gibi mesafeli değilim bilmiyorum iletisim seklinizi.Bana sorsa,
Netçenn gı meraklı Raziyem benim derim.mutlaka her detayi da anlatırım ablami gecistirmem.
Bizde böyledir
Ablam beni kiskaniyor mu modunda gibisin.

Bilmiyorum bana eşimde habire nerdesin kimlesin kaç kadın kaç erkek var diye sorsa ona da sinir olurdum sadece ablama has bi durum değil ama sadece benim ablam mı böyle merak ediyorum
Kaç kadın var hepsi erkek mi sorusunun altındaki imayi hiç sevmedim. Benim de eşimin bekar erkek arkadaşları var çok efendi insanlar, hiç çıkıp gelmezler ama birkaç kez 3 erkek tek kadin kafede oturmuslugum var kocamla beraber. Hatta bazen iş ortamında 3-4 erkekle tek kadın öğle yemeğine de gitme durumum oluyor. Tek imalı söz duymadım ömrümde kimseden. Sanki pavyona içki içmeye gidiyoruz afedersin. İnsan kendini bildikten sonra kaç kadın kaç erkek ne önemi var anlamış değilim. Ablan asosyal kocasından olumsuz yönde etkileniyor, çok kapalı bir ortama maruz kalmış. Açıkça söyle sorularından rahatsızim de nedenini sor sen de onun üstüne git ısrarla sor

Bana da abes geldi ablanizin tutumu. Bekarlar olsun mu saygili ve efendi iseler kime ne medeni hallerinden.

Ablanizla guzelce konusun. Esiniz size hesap sormazken ablaniz ( 2. Derece hukuki olarak ) aile bireyiniz olarak sizi sorgulayamaz bu sekilde. Cocuksuz ve bos vakti cok bu yuzden size sarmis sanirim konununuzdan anladigim kadariyla.

Kıskanıyor mu modunda değilim. Herkesin evliliği ve evlilikten beklentileri farklıdır. Nerdesin sorusunu sorar geçiştirirsem söylemek istemiyosa söylemez diyip onunda konuyu kapatmasını beklerim. Ki zaten görüştüğümüzde konusu geçerse söylerim şöyle oldu şunu yaptık falan diye. Ama ısrarla nerdesin kimlesin kaç kadın kaç erkek var , erkek çoksa senin gitmene gerek yok, yine mi dışardasın hani yorgundun niye çıktın tarzı aşırı ima içeren cümleler kullanıyosa rahatsız olurum

Ablaniz dindarmidir? Hani boyle erkeklerle icli disli olma, mahrem vs gibi dusunceleri varsa ondanda olabilir. Sizi aklinca korumaya calisiyo olabilirde dini acidan . hani bekar erkeklerle takilinca evli bayana göz koya bilirler. Suan fitne dönemindeyiz. Aklima bu geldi)

Konumda da belirttiğim gibi ablam kadınlı erkekli görüşmelere karşı bi insan değil. Bekarken kızlı erkekli arkadaş grubu vardı çok samimi olduğu. Evde toplanıp doğumgünü partileri bile verdikleri oldu. Yani bu zihniyette olan bi insanın imalı konuşmasına kızıyorum. Kapalı zihniyette biri olsa onun hayat görüşü bu derim ama değil

Eniştem dindar bi insan ama arkadaşlarla görüşmeme sebebi bununla alakalı değil. Ona boş geliyor ve arkadaş yerine akrabalarla görüşmeyi tercih ediyor. Ablam evlenmeden önce zihniyet olarak kız erkek arkadaş grubu olan ve sıkça görüşen biriydi yani böyle şeylere karşı değildi

Tahminimce kadinlar eşlerin etkisi altinda kalir. Oda dindar olmaya başlamış bana öyle geldi. Yani sizi aklinca korumaya calisiyor. Eşinden etkilenmis

Ben sizi hatırladım, bir iki ay önce de buna benzer bir konu açmıştınız. Arkadaş ortamınızda bekar erkeklerin de bulunmasını ayıplamıştı sanırım bir yakınınız. Sizin farkında bile olmadığınız bir durum insanların sizi kıskanmasına yol açıyor olabilir. Yalnız benim şahsi fikrim, insanların size yaptıkları yorumları fazla ciddiye alıyor ve üzerinde duruyorsunuz. Sizin yaptıklarınızda hiç ters bir şey görmedim, insanların hayatınıza bu derece karışmasına izin vermemeye çalışın.

Ben kardesime hepsi erkek mi ya da neredesin diye sormam. Esiyle gittigi yerde kac erkek oldugu benim haddime degil. Biraz sınırları aşmış ablaniz ve annelige soyunmus. Annem bile evli iken iken kac erkek var diye sormazdi.

Bende kardeşime sorarım nerdesin napıyosun diye ama darlamam yani kaç kız kaç erkek falan banane. Ablanın yakın arkadaşları yok mu? Belliki canı çok sıkılıyor sana sarmış.

Ablanız kendi hayatından sıkılmış, size saracak yer arıyor, bu yüzden de kendince hayatınızda kusur arıyor. Bence yaşadığı hayat kendine normal gelmemiş ve bu durumu kafasında normalleştirmek için, asıl normal olmayanın sizin hayatınız olduğunu ispatlamaya çalışıyor. Öyle geldi. Neresinden bakılsa hadsiz bir davranış. Arada kendine getirmek lazım.

He vallaha, esiniz biliyor siz yanlis birsey yapmıyorsunuz. Ablaniza noluo .
Valla ben ablanizi da alin ortaminiza falan demicem, eşi kiskancsa sizin ortaminizi da bozar. Hiç sevmem kiskanc insani. Ablanizi da yavas yavas kendine benzetmis olabilir.
Siz gidin takılın, rahatsiz oldugunuz seyler soyleyecegini dusundugunuzde de acmayin telini.
Ya size samimi bir şekilde gelip derdini anlatsin ya da sizi rahat biraksin arkadaş. Benim annem agzini acmio kocam yanimda deyince. Ablaya bak sen.

Ben de ablayim üç kardeşim var. Daha neler yani. He ilişkilerini ne yaptıklarını merak eder sorarım. Nereye gittiniz ne yaptınız vs. Ama bu kadar darlama normal değil. Belki kendi gezemedigi için üzülüyordur ya da sadece meraktir bilemeyecegim ama kediyi de merak öldürür derler

Bende ablayım ama kardeşimi böyle bunaltmam. Canım isterse hikayelerine cevap veririm canım isterse geyik yaparım. Sorarım ne yapıyorsun diye ama nerdesin diye sormam kolay kolay ne yapıyorsun dediğimde gelen cevaba göre nerdesin derim. Kendi kararlarını kendi verebilecek yaşta kardeşim.
Bekar mı, evli mi, dul mu kaç kız erkek karıştırmam. Banane yani bundan.

Hayır yaşamıyorum ablama neyin hesabını vereceğim kocam yanımda yalnız gitmemisim. Bence ablanız boş vaktini sizinle geçiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…