- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Telefondaki ses tonu imalı cümleleri sinir ediyor artık beni. Zihniyet olarak çok kapalı dindar bi insan olsa tamam onun hayat görüşü bu bana da bunu kabul ettirmeye çalışıyor dicem ama değil.
Komiksiniz gerçekten.Ablan seni kıskanyor desinler diye açmışsınız konuyu. Üzüldüm ben ablanıza umarım hayatı yoluna girer
Bende bunu kırmadan yapmak istiyorum mesela ablamın sorması değil. Eşim de aynı şekilde sorgulasa aynı şeyleri düşünürdüm. Kimin sorduğu değil Soru sorulması beni geriyor çünküAblaniz iyi niyetli,sizi cok dusunuyor.Ama mudahale etmesine izin vermeyin.siz evli barkli bir bayansiniz.Her sey bitti bir de ablamizi mi memnun etmeye calisacagiz.
Bosverin.
Anlıyorum sizi. Herkesin hayat tarzı görüşü farklıdır. Eğer rahatsız olacağı bi durum olsaydı eşim zaten arkadaş ortamıyla tanıştırmazdı beni.Bana bu muhabbet hiç yabancı gelmedi.Benım kardeşimde evlenınce eşinden dolayı eve kapandı.Ypacak birseyi olmadığı için bana sarıyor,sorguluyor,defalarca arıyor fakat ben bundan hiç rahatsız olmuyorum aksine kardeşim sıkıldığı için böyle olmasına üzüldüğümden dolayı kardeşimi arkadaşlarımın önüne koymuyorum.Onu anlıyorum.Bunaldığım tabi ki oluyor hatta bazen eşim kızıyor bu esnalardada kardeşime uygun bir dille söylüyorum.sonra ilk fırsatta onu arıyorum.Tek fark benim bekar arkadaşım yok .eşimde bekar arkadaşları ile dışarıda görüşür fakat ben çok gezerim.
herkesin eşinin huyu evliliği farklıdır. Benim evlilikten beklentilerim farklı ablamın farklı. Eniştemin huyu diğer erkeklerden daha farklı ama o değişmeyince ablam bunu kabullendi. Kabullenmeyebilirdi. Çocuk olmadan evliliği sonlandırabilirdi. Değiştirmeye çok çabaladı değişmedi. Geriye boşanmak kaldı ama o bunu da tercih etmedi. Ben Başka bi çözüm bulamadımBence ablanızın depresyonda olabilir ya da baskıdan bunaldıgı için dikkat cekmek istiyor olabilir. Beraber oturup bi konuşun, evliliğini, varsa bir sıkıntısı olup olmadıgını sorup enistenizin onu kısıtlamasına getirebilirsiniz konuyu. Belki ablanız karşı cıkmaya cesaret edemiyordur eniştenize, ona destek olabilirsiniz.
Sizin kadar dobra olmayı çok isterdim gerçekten. Bu kadar dobra ve hazırcevap olamadığım için derdim oluyor o da ayrı bi konu :)Ablaniz aylakliktan napacagini sasirmis. Bu normal bir durum degil. Kimse benim pesime bu kadar dusmuyor nerdesin nerdesin...
Onunla gorusmek uygun degil, yok bunu yapmak uygun degil. Sanane arkadas oturdugu yerden uygunluk onayi veriyor.uygun degilse evde oturmaya devam etsin, zorla goturen mi var.
Desene " bidaha cikarken esimle, sana sorariz uygun olup olmadigini ona gore gitmeyiz sen istemezsen." Ne insanlar var ya.
Sizin kadar dobra olmayı çok isterdim gerçekten. Bu kadar dobra ve hazırcevap olamadığım için derdim oluyor o da ayrı bi konu :)
Mesajlarına cevap vermeyince ısrarla arıyor
Tanıdığı insanlar olunca çağırıyorum zatenOnu da çağırın?
Ablama hakaret etme hakkını size kim veriyor?Çok afedersiniz ama ablanız ruh hastası
Ablama hakaret etme hakkını size kim veriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?