Sormasının amacı ne?

Ablan seni kıskanyor desinler diye açmışsınız konuyu. Üzüldüm ben ablanıza umarım hayatı yoluna girer

Telefondaki ses tonu imalı cümleleri sinir ediyor artık beni. Zihniyet olarak çok kapalı dindar bi insan olsa tamam onun hayat görüşü bu bana da bunu kabul ettirmeye çalışıyor dicem ama değil.

Dini yorum yasak tek söyleyeceğim ablanızın dile getirdiği zihniyet çirkin. Yakıştırması namusunuza dil uzatmaya gidiyor ona göre bilin yani.

Ablaniz iyi niyetli,sizi cok dusunuyor.Ama mudahale etmesine izin vermeyin.siz evli barkli bir bayansiniz.Her sey bitti bir de ablamizi mi memnun etmeye calisacagiz.
Bosverin.

Ablaniz iyi niyetli,sizi cok dusunuyor.Ama mudahale etmesine izin vermeyin.siz evli barkli bir bayansiniz.Her sey bitti bir de ablamizi mi memnun etmeye calisacagiz.
Bosverin.
Bende bunu kırmadan yapmak istiyorum mesela ablamın sorması değil. Eşim de aynı şekilde sorgulasa aynı şeyleri düşünürdüm. Kimin sorduğu değil Soru sorulması beni geriyor çünkü

Bana bu muhabbet hiç yabancı gelmedi.Benım kardeşimde evlenınce eşinden dolayı eve kapandı.Ypacak birseyi olmadığı için bana sarıyor,sorguluyor,defalarca arıyor fakat ben bundan hiç rahatsız olmuyorum aksine kardeşim sıkıldığı için böyle olmasına üzüldüğümden dolayı kardeşimi arkadaşlarımın önüne koymuyorum.Onu anlıyorum.Bunaldığım tabi ki oluyor hatta bazen eşim kızıyor bu esnalardada kardeşime uygun bir dille söylüyorum.sonra ilk fırsatta onu arıyorum.Tek fark benim bekar arkadaşım yok .eşimde bekar arkadaşları ile dışarıda görüşür fakat ben çok gezerim.

Bence ablanızın depresyonda olabilir ya da baskıdan bunaldıgı için dikkat cekmek istiyor olabilir. Beraber oturup bi konuşun, evliliğini, varsa bir sıkıntısı olup olmadıgını sorup enistenizin onu kısıtlamasına getirebilirsiniz konuyu. Belki ablanız karşı cıkmaya cesaret edemiyordur eniştenize, ona destek olabilirsiniz.

Anlıyorum sizi. Herkesin hayat tarzı görüşü farklıdır. Eğer rahatsız olacağı bi durum olsaydı eşim zaten arkadaş ortamıyla tanıştırmazdı beni.

Benim anlatmak istediğim imalı sorular ya da hesap sorma tarzı sorular. Gündüz yorgun olabilirim veya hasta olabilirim canım sıkılmıştır eşimle dışarı çıkmışızdır. Bu sorun oluyor bizde. Yorgunsam neden çıkmışım neden çıkıyormuşum gibi gibi. Nerdesin diye öylesine hepimiz birbirimize sorarız ama didik didik yok nerdesin hangi ilçedesin kadın varmı kaç erkek var hangi arkadaşındasına kadar sorgulamak bunaltıyor insanı

herkesin eşinin huyu evliliği farklıdır. Benim evlilikten beklentilerim farklı ablamın farklı. Eniştemin huyu diğer erkeklerden daha farklı ama o değişmeyince ablam bunu kabullendi. Kabullenmeyebilirdi. Çocuk olmadan evliliği sonlandırabilirdi. Değiştirmeye çok çabaladı değişmedi. Geriye boşanmak kaldı ama o bunu da tercih etmedi. Ben Başka bi çözüm bulamadım

Ablaniz aylakliktan napacagini sasirmis. Bu normal bir durum degil. Kimse benim pesime bu kadar dusmuyor nerdesin nerdesin...

Onunla gorusmek uygun degil, yok bunu yapmak uygun degil. Sanane arkadas oturdugu yerden uygunluk onayi veriyor. uygun degilse evde oturmaya devam etsin, zorla goturen mi var.

Desene " bidaha cikarken esimle, sana sorariz uygun olup olmadigini ona gore gitmeyiz sen istemezsen." Ne insanlar var ya.

Sizin kadar dobra olmayı çok isterdim gerçekten. Bu kadar dobra ve hazırcevap olamadığım için derdim oluyor o da ayrı bi konu :)

Bu ne yaa.. siz evli bi kadınsınız neden böyle şeylerle uğraşıyorsunuz? Ablanız sizi kıskanıyor demek ki . Hayır bekar olsanız böyle sorular sorar da evlisiniz yanınızda kocanız olduktan sonra ortamda erkek olmuş olmamış ona ne ki ? Ben kaldıramazdım böyle bir şeyi. Sürekli ona hesap vermek zorunda değilsiniz . Müsait değilim diyorsanız tekrar sormanın mânâsı ne ki ? Bunu ablanıza söyleyin rahatsız olduğunuzu ve müsait olmadığınız zamanlarda ısrar etmemesini

Terbiyesiz. Sert şekilde dur denmesi lazım. Eltim ev hanımı, dışarı çıkmasına eşi izin vermez. Eve kapanmış durumda. Maddi olarakta kötü durumdalar.

Ben sürekli harcar ve gezerim. ( kendimiz çalışıyor kendimiz kazanıyoruz elbette eşimle yiyeceğiz çok şükür.) şey diyormuş ben niye yiyip içip gezemiyorum ?? Çalış kazan gez ben mi vereyim gezme paranı demiş azarlamış kapatmış. Ablanızada bunun gibi bir şey lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…