Sormasının amacı ne?

Evet evet hatırlamanıza sevindim. Bu aramızda sorun oluyordu malesef ki. Aklımı kurcalayan bi konuydu belki ben fazla rahatım diye düşünmüştüm sizlere danışmak istedim o yüzden.

Ablamın zihniyeti kadın erkek ilişkilerine karşı katı veya kapalı değildi ama bu kadar sorgulanmak beni rahatsız ediyor. Haklısınız keşke takılmamayı ve sanane demeyi öğrenebilsem :)

Çok anormal bir durum bence. Saplantı yapmış ablanız sizin hayatınızı. Eşiniz varken sorgulamak ablaya düşmez.
Eşime haber veririm zaten. Görüştüğümüzde de ablam bana anlatırsa anlatır nereye gittiğini ya da ben ona ama asla hesap verme gibi değil. Anlamıyorum ben mi zemin hazırladım bu kadar sorgulamaya. Cevap vermediğim geçiştirdiğim şeyleri ısrarla soruyor ve beni en sinir eden şey imaları.

Zaten görüştüğümüzde lafı geçerse konuşuyoruz. Ama sürekli nerde ne yaptığımı bilsin istemiyorum. Bilmesini istesem söylerdim zaten. Ama cevap vermediğim şeyleri ısrarla sorup neden söylemiyorsun demesi beni geriyor

Ona göre ters bişey yaşamıyorum hayatımda. Zihniyetini bildiğim için söylüyorum bunu. Ama nedense sürekli laf sokup ima ediyor

Ben kardesime hepsi erkek mi ya da neredesin diye sormam. Esiyle gittigi yerde kac erkek oldugu benim haddime degil. Biraz sınırları aşmış ablaniz ve annelige soyunmus. Annem bile evli iken iken kac erkek var diye sormazdi.
Sorulmaz da zaten. Hadi laf olsun diye nerdesin dersin ama söylemezse ısrar etmezsin. Ya da dışardayım cevabı yetmeli. Kimlesin kaç kadın kaç erkek var tek kadın sen misin sorusu abes

Kendisinin sahip olmadığı bir özgürlüğe sahipsiniz onun gözünde. Kıskanıyor belli ki!
Yalnız, konunuzu okurken hep bir “Sanane” cevabı bekledim sizden ama o sözü söylemediniz. Ablanız da olsa size bu kadar müdahale etmesi doğru mu sizce? Sanki bunu doğru buluyor gibisiniz, sanki o sizin ebeveyninizmiş gibi, sizi koruyormuş gibi düşünüyorsunuz bence.

Eşim olmadan erkekli bi ortamda bulunmayacağımı bilir zaten. Ablamla aramızda yaş farkımız var ortamlarımız zaten uymaz davet edemem eşi de hoş karşılamaz zaten. Diyorum ya öylesine yazdığı mesajlara cevap verilmeyince arıyor hemen.

Geçenlerde bi gün gündüz uzandım uyumak üzereyim mesajlarına cevap yazmadım. Abla hastayım uyucam sonra konuşalım yazdım ve kapadım telefonu sürekli mesaj sesi geliyodu. Neyse akşam arkadaşlarla dışarı çıktık tatlı yemeğe. Kızlarla bi fotoğraf çekilip story açmıştım mesaj atmış hemen hani hastaydın hastaysan niye dışarı çıkıyosun diye.

Açıkça sanane demektense daha kibar bi dille söylüyorum bunu ama o anlamıyor aslında anlıyor ama sınırları zorluyor

Çok yüz vermişin. Böyle durumlarda özellikle namusuma bir ima gelirse kim olursa olsun fena yaparım

Bence normal değil açık açık konuşun.
Özellikle bekar erkek imaları, erkek sayısının fazla olması gibi söylemler çok kötü yerlere çekilebilir.
Bence sınırı bilmeli kendi hayatına bakmalı.
İşsizlikten size sarmış ablanız.

Cevap çok basit evli barklı kadınım eşimle nereye gittiğimiz kimlerle görüştüğümüz bizim ailemizi ilgilendirir sert çıkacaksın abla da olsa bir yere kadar bu ne yahu afakanlar bastı ablanın işi gücü yok sana sarmış

arayı ufak ufak soğutun yani mesafe koyun gerekirse tavır alın ya da bir sorgusu sırasında sert bir tepki verin, etili olacağına inanıyorum. okurken bile darlandım siz iyi dayanmışsınız

arayı ufak ufak soğutun yani mesafe koyun gerekirse tavır alın ya da bir sorgusu sırasında sert bir tepki verin, etili olacağına inanıyorum. okurken bile darlandım siz iyi dayanmışsınız
Haklısınız. Yorumunuzu dikkate alıcam. Kırmadan iyi niyetle çözemedik bu işi

Ona göre ters bişey yaşamıyorum hayatımda. Zihniyetini bildiğim için söylüyorum bunu. Ama nedense sürekli laf sokup ima ediyor
Ben de tam bunu demek istedim. Ona ters gelen sizin hayatınız değil, kendi hayatı bence. Bundan rahatsız olduğu ve kabullenemediği için sizin hayatınızı anormal görmeye zorluyor kendini.

Telefondaki ses tonu imalı cümleleri sinir ediyor artık beni. Zihniyet olarak çok kapalı dindar bi insan olsa tamam onun hayat görüşü bu bana da bunu kabul ettirmeye çalışıyor dicem ama değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…