- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
Dört yıldır Konya' dayım. Size yemin ediyorum bir kadına laf atan tek bir genç görmedim. Yazın uzun kot giyinmek zorunda değilsiniz. Bol kesim keten yada pamuklu bir pantolon giyinin, etek giyinin yada dediğiniz gibi şort...
Dediğiniz gibi giyiniyorsanız yurdumun birçok yerinde rahat rahat gezersiniz. Kimsenin laf atacağını zannetmiyorum.
Uç örnek derken? Cidden anlamadım ne demek istediğinizi.
Benim annem Konyali, anne tarafimdan akrabalarimin cogu Konya'da yasiyor. Benim kuzenlerim, akrabalarım hep bu gozle, taciz olayindan sikayetci. Ben oraya gittigimde bizzat karsilasiyorum.
Hem bilmem farkında misiniz ne kadar kendinizle celisiyorsunuz? Madem kimse Turkiye'de artik kadinlari gozle taciz etmiyor, kimse benin dedigim gibi rahatsiz etmiyor o halde bazi seyleri asmisiz demektir. O halde neden kısa giyinen kadinlardan sikayetci oldunuz biraz once 'Burasi Turkiye' diyerek? E hani madem kadinlar artik rahatca giyiniyor tipki Almanyadaymiscasina, o halde niye Konya'da oraya uygun daha kapali giyinirsin diyorsunuz? Az once 'Konya'daysan oraya uygun giyinirsin, yoksa laf yersin' diyordunuz, simdi Konya cok rahat kimse rahatsiz etmez, istediginiz gibi giyinirsiniz diyorsunuz.Uc örnek derken o bahsettiginiz ici gorunecek bicimde giyinen genc kiz orneginizden bahsediyordum, sort deyince akliniza niye super-mini poponun yanaklarini gosteren sortlar geliyor ki? Dizin biraz ustun de olanlar da sort grubuna giriyor. Niye rahat giyinmek derken akliniza yari ciplak kadinlar geliyor ki? Turkiye'de kac kadin taniyorsunuz oyle giyinen?