Sorulmadan alinan bilezik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aileme ben aldırmadım kendi isteğiyle aldi sadece modeli ben sectim

Ecnebi kızların başında ana yok baba yok, çöpsüz üzümler. Bir sırt çantası ile gelin oluyorlar.

Mesela bizde kız tarafı, kız isteme+söz+nişan+kına+damatlık+damat için saat+evin yatak odası+beyaz eşyalar+doğacak torunların yatak odası+çeyiz hepsini yapıyorlar.

Ek olarak yemeklerimiz, mutfağımız gayet güzel.

Erkeğin kalbine giden yol, midesinden geçer.

gece gece niye yemek resmi attin yahu

Sen çalışıyor musun peki ? Ona cevap vermiyorsun ? Evlenince ailenin yaşadığı şehirde mi eşinin ailesinin şehrinde mi yaşayacaksın ?

Gece gece atılır mı bu fotoğraflarrrrr

Yaa işte dandik ecnebi kızlardan olsak, şuan dandik basit yemeklere bakardınız. Ama nelere bakıyorsunuz. Zengin bekar genç yakışıklı erkek akrabalarınız varsa gönderin kıps kıps. İyi geceler.
Coğrafya kaderdir

Yaa işte dandik ecnebi kızlardan olsak, şuan dandik basit yemeklere bakardınız. Ama nelere bakıyorsunuz. Zengin bekar genç yakışıklı erkek akrabalarınız varsa gönderin kıps kıps. İyi geceler.
gönderelim de 150 kilo olsun garibim degil mi ?

İşte modeli de seçmeyecektiniz o zaman bu kadar ailenizi tanıyor ve çok sorun çıkaran insanlar olacağını biliyor iseniz. Siz bilirsiniz önemli olan iki insanın birbirini severek yuva kurması sonuçta model,gram hiç önemli değil diyecektiniz alttan işleyecektiniz.
Bu konuda ailenizi çok tanıyor gibisiniz ama gidip model falan seçiyorsunuz olmamış yani.
Demek ki aynı düşüncedesiniz hiç ailem sorun çıkarır demeyin sadece.
Siz de aileden almışsınız gelenekleri ve onlara yıkıyorsunuz kendi düşüncelerinizi,babam sorun eder diye. Belki adam hiç takmayacak bile.
Ki ben adamın gidip bilezik düz mü şekilli mi 20 gram mı 17 gram mı diye bakacağını bile sanmıyorum hepsi sizin düşünceniz ama ailenizin düşüncesi gibi göstermek kolay geliyor.
Karşı taraf inanır mı buna bekleyip görün.
Siz babanıza bileziklerin düzlüğü hakkında yorum yapmazsanız kimse yorum yapmaz hiç sorun da çıkmaz diyorum ben

gönderelim de 150 kilo olsun garibim degil mi ?

Ne var yani biraz etli butluysak, aaaa konuyu saptırma, hem sağlıklı yemek bunlar, sağlıklı kilo alıyoruz. Amerikalı bacılar gibi yağlı obez olup şişmiyoruz. Kıvrımlarımız var.

Babam kendi gel sec dedi bana aliyo sonucta sormasjn mi. Sevgilim biliyor ailemi size kendimi kanıtlamak gibi gayem yok yordunuz vallahi. Hepiniz görünüşe gore 4 4 lük cok anlayisli bisey istemeyen insanlarsınız.

Ne var yani biraz etli butluysak, aaaa konuyu saptırma, hem sağlıklı yemek bunlar, sağlıklı kilo alıyoruz. Amerikalı bacılar gibi yağlı obez olup şişmiyoruz. Kıvrımlarımız var.
o amerikali bacilar senin her gramina kurban olsun kiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`